FOTBAL  »  Superliga  »  FCU CRAIOVA

Adrian Mititelu jr., decizie RADICALĂ: „Ca să nu stea cu grijă că fac vreo «manevră» cu Rotaru” + „Problema este că tata nu se trezește nici în ceasul al 12-lea”

Adrian Mititelu jr a luat o primă decizie după schimbul dur de replici pe care l-a avut cu tatăl său
Adrian Mititelu jr a luat o primă decizie după schimbul dur de replici pe care l-a avut cu tatăl său

Articol de - Publicat joi, 04 aprilie 2024 18:16 / Actualizat joi, 04 aprilie 2024 19:05

Adrian Mititelu jr a luat o primă decizie după schimbul dur de replici pe care l-a avut cu tatăl său. Fiul patronului de la FCU Craiova a anunțat faptul că va ceda pachetul de acțiuni pe care îl deține la formația din Bănie și a lansat un nou atac la adresa lui Mititelu senior.

FCU Craiova a fost eliminată de Voluntari din „sferturile” Cupei României, iar acest rezultat a declanșat nebunia în Oltenia. Adrian Mititelu jr. l-a făcut praf pe tatăl său, iar acesta i-a răspuns prin intermediul rețelelor de socializare. Joi, Adrian Mititelu jr. a luat o decizie radicală după conflictul din familie.

Eugen Trică, noul antrenor al lui FCU Craiova. Nicolo Napoli, reconvertit ca director tehnic
FCU Craiova
Eugen Trică, noul antrenor al lui FCU Craiova. Nicolo Napoli, reconvertit ca director tehnic

Adrian Mititelu jr. cedează acțiunile de la FCU Craiova: „Să nu stea cu grijă că fac «manevră» cu Rotaru”

FCU Craiova traversează o perioadă critică din punctul de vedere al rezultatelor înregistrate în Superliga. Oltenii au ajuns la 9 meciuri consecutive fără victorie și se află pe locul 14, cu 16 puncte. Oltenii tremură pentru evitarea retrogradării după ultimele rezultate.

Adrian Mititelu jr. a revenit joi și a anunțat faptul că a decis să vândă acțiunile pe care le avea.

„Am ascultat declarația tatălui meu. Eu aseară, după meci, am vrut să îi fac un bine, nu un rău. Am vrut să nu am remușcări în timp că nu am încercat și asta. De 19 ani niciodată nu ne-am atribuit și noi o vină, mereu am căutat vinovații în altă parte.

Eu nu vreau să conduc clubul, dar nici nu pot sta martor la sinuciderea lui. Chiar dacă am fost îndepărtat tăcit de la club de când s-a eliberat din închisoare, eu nu m-am supărat. Știam că echipa este viața lui.

Nu spun că eu nu am făcut greșeli. Nu spun că eu trebuie să conduc clubul. Problema nu este cine conduce clubul, ci cum se conduce clubul. Însă eu am sufletul împăcat și consider că mi-am făcut datoria față de mine și față de el.

Pentru el echipa de fotbal înseamnă mai mult ca orice, mai mult ca soția, mai mult ca mine, mai mult ca viitorul nostru. Ca să nu stea cu grija că fac vreo «manevră» cu Mihai Rotaru, o să cedez cui vrea el acțiunile pe care le am în societate.

Să vină cu formula juridică și cedez tot ce am pe numele meu pe toate societățile, nu am nevoie de nimic. Averea el a făcut-o, iar de aici pleacă totul. Nu pretind nimic din ce susținea el public că «dețin».

Este ultima mea declarație pe acest subiect. Puteți să considerați că deja nu mai am nicio calitate la echipa de fotbal, cum de fapt nu am avut niciodată. Problema nu este că eu mă trezesc la ora 12, problema este că el nu se trezește nici în ceasul al 12-lea”, a declarat Mititelu jr, pentru Fanatik.

VIDEO. Adrian Mititelu, mâhnit după eliminarea din Cupa României: ”Îmi pare rău de această oportunitate de a juca o finală”

Citește și alte știri:

Experiment în meciul decisiv » Cum vrea Gigi Becali să tranșeze lupta la titlu cu Universitatea Craiova
FCSB
Experiment în meciul decisiv » Cum vrea Gigi Becali să tranșeze lupta la titlu cu Universitatea Craiova
S-a convins de Adi Mutu: „Nu e făcut pentru meseria asta!”
ANTRENOR
S-a convins de Adi Mutu: „Nu e făcut pentru meseria asta!”

Campionul modest de la FCSB » Povestea unui fotbalist atipic din vestiarul roș-albastru: greu încercat în copilărie și salvat de soție + locuiește în zona blamată de bucureșteni

FCSB se transformă total » Planul lui Becali pentru Liga Campionilor conține și „opțiunea interzisă, din umbră”


Comentarii (30)
contrabas3
contrabas3  •  05 Aprilie 2024, 10:52

,,De 19 ani niciodată nu ne-am atribuit și noi o vină, mereu am căutat vinovații în altă parte.” - uite o afirmație îndrăzneață și matură dată de Junior! —— Ar fi păcat ca adevărata Universitatea Craiova să retrogradeze.

Booveanul
Booveanul  •  05 Aprilie 2024, 08:19
Postat de C_S_A_Miloaga pe 04 Aprilie 2024, 21:23

Si de unde are asta,de care zici tu ca e patron,bani pt un club de fotbal?ce a prestat el in decursul lungii vieti a lui?:))A muncit pe undeva?ca eu doar imi aduc aminte de el cu tatuaje..sarit la bataie la suporteri..si cam atat....a dat cu sapa pe undeva?:))

Normal ca juniorul nu a facut un leu in viata lui, a trait doar dupa fraudele lui tac-su, dar vorbim strict de acte si de componenta actionariatului societatii care administreaza clubul. Juniorul si cu surioara sunt actionari unici iar Mititelu senior e Administrator, adica un angajat caruia i-au fost delegate anumite raspunderi. Tu daca lucrezi la o societate si ai drept de decizie/semnatura, nu inseamna ca esti proprietarul societatii, esti doar un angajat cu anumite sarcini si responsabilitati

dinamo100
dinamo100  •  05 Aprilie 2024, 07:59

Trebuie sa recunosc ca Mititelu jr. are o atitudine foarte indrazneata si fair in acelasi timp! Singura observatie e aceea ca traieste pe picior mare fara ca el sa fi facut vteun ban. In rest, jos palaria!

Vezi toate comentariile (30)
Comentează