FOTBAL  »  Superliga  »  FCU CRAIOVA

Adrian Mititelu Jr., lovitură de la Tribunalul Pitești » Cererea i-a fost respinsă

Adrian Mititelu Jr.
Adrian Mititelu Jr.

Articol de GSP - Publicat marti, 21 iunie 2022 15:27 / Actualizat marti, 21 iunie 2022 16:04

Interdicția lui Adrian Mititelu Jr. de a mai intra pe stadioane rămâne validă, după ce contestația acestuia a fost respinsă de Tribunalul Pitești. 

În noiembrie, la finalul meciului dintre Rapid și FCU Craiova, scor 0-0, jucat la Mioveni, o sticlă de apă a zburat dinspre zona oficialilor de la Tribuna I a „Orășenescului” din Mioveni, către jucătorii Rapidului.

În urma incidentului, Adrian Mititelu jr., patronul FCU Craiova, a fost sancționat de jandarmi cu interzicerea accesului la competițiile sportive, pe o perioadă de un an. Acesta a ispășit deja 7 luni de pedeapsă.

Ce salariu lunar primește David Popovici » Cu cât îl plătește CS Dinamo
ÎNOT
Ce salariu lunar primește David Popovici » Cu cât îl plătește CS Dinamo

Interdicția lui Adrian Mititelu Jr. pe stadioane rămâne validă

„Respinge plângerea contravenţională formulată de petentul Mititelu Gigi Adrian în contradictoriu cu intimatul JANDARMERIA ROMÂNĂ - Gruparea de Jandarmi Mobilă Craiova împotriva procesului verbal seria JO 1369028 din 01.11.2021 ca neîntemeiată. Cu drept de apel în termen de 30 zile de la comunicare la Tribunalul Argeş; apelul se depune la Judecătoria Piteşt”, se arată în comunicatul emis de portalul Judecătoriei Pitești.

Mititelu Jr. a recunoscut că s-a aruncat cu o sticlă pe teren

Inițial s-a crezut că sticlele cu apă au fost aruncate de așa-ziși oficiali ai Craiovei. Pe transmisiunea TV s-a văzut că Mititelu jr. a coborât în tribune, pentru a interveni în ajutorul celor reperați de stewarzi și a calma spiritele. „N-am dat, domne-n, în voi, n-am dat în voi", se aude Mititelu jr. pe filmare. 

La finalul partidei, patronul FCU Craiova și-a asumat incidentul: „S-a aruncat, într-adevăr, o sticlă de apă. Dar s-a aruncat din frustrare, către arbitru. Nu s-a pus problema să creăm un conflict".

Citește și:

FCSB a anunțat oficial primul transfer al verii: „Va fi multă presiune pe mine”

Boloni ar fi adus în Comisia Tehnică de la FRF mulți dușmani ai lui Burleanu, dar și un străin!

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (2)
DON_JOSE
DON_JOSE  •  21 Iunie 2022, 16:53

Asta e adevarata "Justice for Craiova". Adica, huliganii nu au ce cauta pe stadioane, iar locul infractorului este la inchisoare.

oncica07
oncica07  •  21 Iunie 2022, 16:16

Sa invete odata si *** astia cum sa te porti in societate

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

Vezi toate comentariile (2)
Comentează