FOTBAL  »  Superliga  »  FCU CRAIOVA

Un om-cheie pleacă de la FCU Craiova: „Sunt consternat că este înjurat! Are foarte multe oferte, e cel mai bun din domeniu”

FCU Craiova // foto: Imago Images
FCU Craiova // foto: Imago Images

Articol de GSP - Publicat sambata, 29 octombrie 2022 13:43 / Actualizat sambata, 29 octombrie 2022 14:50

Adrian Mititelu (54 de ani), patronul de la FCU Craiova, a sugerat că Dan Vasilică (45), preparatorul fizic al clubului, momentan antrenor interimar, va părăsi clubul atunci când îi va expira contractul. Ar fi vorba de doar câteva luni. 

Dan Vasilică lucrează la FCU Craiova din 2019. A fost angajat ca preparator fizic, dar în mai multe rânduri s-a apelat la el ca antrenor interimar, din moment ce are licența A de antrenor.

În urmă cu câteva zile, GSP a scris că Zenga a condiționat sosirea la FCU Craiova de plecarea lui Vasilică, considerat de italian „cârtița” din vestiar, cel care ar fi mers la patronul Adrian Mititelu să-i spună secretele din sânul echipei. Suporterii nu-l au la suflet, dar Mititelu consideră că aceștia greșesc.

Patronul lui FCU crede că fanii echipei vor realiza greșeala făcută peste câteva luni, când Vasilică va lucra la altă formație.

Emisiunea lui Ioanițoaia, întreruptă brusc: „Niţă, ești un escroc internațional! Am față de fraier?”. Dialog genial în platou: „Ne dădea la ficat, la rinichi”
PRIETENII LUI OVIDIU
Emisiunea lui Ioanițoaia, întreruptă brusc: „Niţă, ești un escroc internațional! Am față de fraier?”. Dialog genial în platou: „Ne dădea la ficat, la rinichi”

Adrian Mititelu anunță plecarea lui Dan Vasilică: „Are foarte multe oferte, e cel mai bun meseriaș”

„Vasilică mai are câteva luni de contract și nu știu dacă mai pot să-l țin, pentru că are foarte multe oferte. Vor vedea suporterii cine e Vasilică peste câteva luni, când va lucra la alt club.

Sunt convins că atunci când va rămâne liber, va primi oferte foarte, foarte mari, pentru că e cel mai bun meseriaș din domeniu. Pe el îl judecă Peluza Sud, «Gogoașă» (n.r. - liderul suporterilor) îi analizează munca și îl etichetează. În schimb, Marius Croitoru era zeu pentru ei.

Sunt consternat de jignirile aduse lui Dan Vasilică. Ca să vedeți cum e viața... Marius Croitoru a fost ridicat în slăvi, aplaudat și iubit de peluză, dar el a avut echipa pe mână, el a administrat-o. Și totuși, vedeți, că după două săptămâni de antrenament cu Vasilică, echipa începe să-și revină. Iar cel care a contribuit la revenirea echipei este înjurat, jignit!”, a spus Mititelu după meciul dintre FCU Craiova și Farul.

Dan Vasilică, joi: „Contractul se termină curând, nu mai am mult la FCU”

Într-un interviu acordat Gazetei, și Vasilică sugera că va pleca de la FCU:

„Contractul meu se termină curând, nu mai am mult. Să nu-și facă probleme cei care mă vorbesc”.

7 antrenoriau lucrat la FCU cu Dan Vasilică în staff: Eugen Trică, Ovidiu Stîngă, Nicolo Napoli, Adrian Mutu, Flavius Stoican, Marius Croitoru și Paul Răducan

Un om-cheie pleacă de la FCU Craiova: „Sunt consternat că este înjurat! Are foarte multe oferte, e cel mai bun din domeniu”
Dan Vasilică, antrenorul interimar de la FCU Craiova

Mai multe știri din Liga 1: 

L-a criticat pe Olaru, apoi a fost pus la punct de MM Stoica: „Analist și miștocar”

Patronul lui Sepsi condamnă o echipă la retrogradare: „Anul ăsta nu mai reușește miracolul”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (8)
danny_l
danny_l  •  30 Octombrie 2022, 00:41

Preparatorul fizic se ocupa de echipa,nu uitati ca si cand Croitoru nu era la echipa,avea momente echipa cand parea fara vlaga,lesinata,daca mai pun si faptul ca se aude ca el sifoneaza si sapa antrenorii,poate fi nociv,adica,daca un antrenor vine cu stafful lui,de ce sa nu-l lasi,daca-l iubesti pe Vasilica da-i un post in club acolo,dar sa nu interfereze cu stafful echipei,nu stiu daca e sifon ,dar asta poate tine departe orice antrenor care ar dori sa vina la FCU,faptul ca pleaca ,e o decizie normala.

TIborSzoltan
TIborSzoltan  •  29 Octombrie 2022, 18:51
Postat de cristhebest70 pe 29 Octombrie 2022, 15:05

Cred ca omul s-a saturat de inapti si neciopliti care nu au citit doua carti in viata, dar se cred specialisti. Nu cunosc toate subtilitatile, dar daca te bagi in card cu toti inaptii te macina psihic prostia lor. Cred ca omul este bine intentionat, dar nu are un mediu propice pentru a-si desfasura activitatea asa ca a dat curs ofertelor. Cred ca si Mititelu vrea sa-l gadile in speranta ca va ramane la echipa, dar pana la urma este problema lor, iar dreptatea poate sa fie la mijloc.

Cui ii pasa de un sifon care da la alt sifon din cadrul unei fake de echipa???

talpaiadului
talpaiadului  •  29 Octombrie 2022, 16:03
Postat de realsteaua pe 29 Octombrie 2022, 14:00

Dacă nu e adevărat ceea ce se spune despre tine, de ce să nu-ți prelungești contractul și să lucrezi în continuare mai ales că ai și susținerea patronului. E și asta o strategie să te victimizezi ca să fii mângâiat pe cap.

Pentru ca daca semneaza prelungirea contractului in conditiile respective nu face altceva decat sa confirme acuzatiile suporterilor, indiferent daca este vinovat sau nu. Plecarea de la FCU contracareaza intr-o anumita masura zvonurile respective, din nou, indiferent daca sunt adevarate sau nu. Daca ar ramane, ar fi nevoit sa poarte intreaga cariera stampila de sifon, pe cand, daca pleaca, va fi urmarit doar de niste zvonuri neconfirmate.

Vezi toate comentariile (8)
Comentează