FOTBAL  »  Superliga  »  FCU CRAIOVA

Adrian Mititelu, în război TOTAL cu suporterii și Marius Croitoru: „Un nepriceput, mi-a lăsat echipa în genunchi! Fanii mă înjură pe mine? Vorbiți, bă, cu zeul vostru!”

Adrian Mititelu, patron FCU Craiova
Adrian Mititelu, patron FCU Craiova

Articol de GSP - Publicat duminica, 23 octombrie 2022 11:05 / Actualizat duminica, 23 octombrie 2022 12:18

Adrian Mititelu (54 de ani), patronul FCU Craiova, le-a reproșat mai multe lucruri fostului antrenor al echipei, Marius Croitoru, și suporterilor, care-l critică pentru forma actuală a echipei.

FCU Craiova n-a mai câștigat în Liga 1 de 5 etape, situație pentru care Adrian Mititelu îl blamează pe fostul antrenor, Marius Croitoru, plecat de la echipă pe 10 august, în urma înfrângerii cu Chindia Târgoviște.

După meciul de sâmbătă seara cu Hermannstadt, 1-1, Mititelu i-a făcut praf pe Croitoru și pe suporterii echipei, care i-au reproșat în repetate rânduri despărțirea de antrenorul în vârstă de 42 de ani.

Kyrgios, reacție enigmatică în cazul Simonei Halep » Mesajul postat pe Twitter
HALEP, DEPISTATĂ POZITIV
Kyrgios, reacție enigmatică în cazul Simonei Halep » Mesajul postat pe Twitter

Adrian Mititelu, război TOTAL cu Marius Croitoru și suporterii FCU Craiova: „Antrenor care trăiește din basme și lauda presei”

„Suferim foarte mult. Adevărul este că ar trebui să-l luați la întrebări pe Croitoru, pentru că el a avut echipa pe mână și a lăsat-o așa cum a lăsat-o. Noi suntem obligați să facem astfel încât să ne ridicăm. Cred că echipa își va reveni și că vom reuși să ieșim din această fundătură.

Echipa n-are energie, a fost vlăguită. Nu știu ce antrenamente s-au făcut. De fapt știu! Echipa nu poate să alerge, se sufocă! Asta se întâmplă când faci greșeli, când dai echipa pe mâna unor oameni care nu au experiența necesară, care trăiesc din basme și din lauda presei.

Eu am greșit, nu trebuia să mă iau după alții și să dau echipa pe mâinile unor nepricepuți, pentru că mi-a lăsat-o în genunchi!

I-am dat mână liberă lui Croitoru, ce salariu a vrut el, bani la semnătură, i-am făcut toate poftele! Ce să mai fac eu? El singur a plecat, a spus că nu mai are nicio soluție”, a „tunat” Mititelu.

Adrian Mititelu, către suporteri: „Vorbiți, bă, cu zeul vostru cu care făceați grătare!”

Ulterior, patronul FCU și-a îndreptat atenția către suporteri:

Omul care a fost zeificat de galerie... acum tot noi suntem vinovați, vine galeria și ne înjură, ne amenință din cauza zeului lor. Păi vorbiți, bă, cu zeul vostru, pe care l-ai zeificat și cu care făceați grătare pe acasă. Întrebați-l pe el de ce nu poate alerga echipa.

Ne fac mai mult rău suporterii acum. Am înțeles, nu le place echipa, nu mai cred în ea, așa că stați acasă! E cea mai mare tâmpenie ce spun, că nu vor jucătorii să joace. Jucătorii n-au putut să alerge, antrenamentele n-aveau nicio legătură cu randamentul unei echipe.

Croitoru antrena echipa câte 3 ore pe zi, toți jucătorii ținuți în picioare câte o oră și jumătate pe zi. Ăsta e modul lui, de asta a ajuns echipa aici, nu din cauza mea sau a jucătorilor. Acum se lucrează ca echipa să fie adusă pe linia de plutire.

Ăsta e adevărul, dar tot pe noi le cășună suporterilor. În loc să sprijine echipa, ei vin și mai rău fac! Am primit 100 de amenințări pe Facebook. Nu se poate așa ceva! Nu se poate lucra așa. Suntem în Liga 1, cu lot bun, cu bază, jucăm pe un stadion frumos, dar nu le convine! Au cumpărat 600 de abonamente, dar nu le convine!

Vii cu bani, plătești milioane ca să ții echipa sus, și tot tu ești înjurat. Nu se poate așa ceva, nu mai pot, nu mai accept! Mai pot acum să vorbesc despre obiective? Avem cea mai ghinionistă echipă. Echipa are momente când joacă un fotbal foarte bun, dar a început căderea fizică de 3-4 etape. Croitoru a plecat, mi-a lăsat o bombă în brațe, și eu trebuie să o rezolv.

Adrian Mititelu, despre următorul antrenor de la FCU Craiova: „Nu am putut aduce pe cine am vrut”

Mititelu spune că se află în căutarea unui antrenor potrivit, care să preia echipa din mâinile interimarului Paul Răducan:

„Actuala conducere tehnică are un mandat interimar de maximum 3 săptămâni. Încercăm să găsim soluții, dar sunt într-o situație ingrată. Nu vreau să găsesc o soluție și mai proastă decât înainte.

Aș putea aduce un antrenor titrat, lăudat, dar te pomenești că nu pricepe ce se întâmplă pe aici și face mai rău. La fel ca anul trecut, când am făcut mai multe schimbări. Ce am vrut eu să aduc nu am putut acum. Alții stau la coadă să vină, dar nu sunt convins”.

Mai multe știri din Liga 1: 

MM Stoica a numit cele 4 rivale cu care se luptă la titlu: „Favorită e una singură”

„Ne încăpățânăm să facem asta!” » Ce le-a reproșat Măldărășanu jucătorilor lui Hermannstadt + Ce spune despre parcursul de până acum

„Fotbalul se «deteritorializează»! Nu mai există ceva esențial” » Un profesor de antropologie, Christian Bromberger, conferință de excepție despre o „mutație” în fotbalul de azi: „Am plecat de la tifoso, adică boală contagioasă, și am ajuns aici”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (114)
terranovaaa
terranovaaa  •  26 Octombrie 2022, 11:37
Postat de FCUCraiova pe 26 Octombrie 2022, 10:00

Tu vorbesti de clone

Clone pure fara nume sau sigla asta sunt fc who si fcsb.

FCUCraiova
FCUCraiova  •  26 Octombrie 2022, 10:00
Postat de terranovaaa pe 25 Octombrie 2022, 15:23

Ehh fcsbistii + mititeii = love e si logic 2 clone ***

Tu vorbesti de clone

emil1986
emil1986  •  25 Octombrie 2022, 22:23
Postat de TIborSzoltan pe 25 Octombrie 2022, 21:16

Cu voluntari a jucat fcsb. Steaua joaca cu dinAmo la matineu. Trezește-te! Vorbesti in somn..

Te bagi in seama ca un prost. Steaua a fost numai si numai in prima liga. N-a retrogradat NICIODATA. CSA e in liga II si a fost infiintata in 2017. O echipa de sorginte bolsevica, care nu face altceva decat sa manance bani publici .

Vezi toate comentariile (114)
Comentează