FOTBAL  »  Superliga  »  FCU CRAIOVA - UTA 1-1

Adrian Mititelu trimite „săgeți” către Nicolo Napoli, după semieșecul cu UTA: „S-au făcut niște greșeli”

Adrian Mititelu / Captură Digi Sport
Adrian Mititelu / Captură Digi Sport

Articol de GSP - Publicat duminica, 22 ianuarie 2023 20:59 / Actualizat duminica, 22 ianuarie 2023 21:24

Adrian Mititelu, finanțatorul lui FCU Craiova, l-a luat în colimator pe tehnicianul Nicoli Napoli. Patronul oltenilor și-a exprimat nemulțumirile la finalul partidei cu UTA, încheiată 1-1.

Suntem puțini dezamăgiți, cred că nici Napoli nu a fost foarte inspirat. Cu toate astea, puteam să câștigăm. E început de campionat, eu sunt încrezător că echipa va face un sezon foarte bun. 

Cred că s-au făcut niște greșeli. Dacă banca tehnică era mai atentă, câștigam acest meci. Eu zic că dacă se făceau niște schimbări în echipă, nu se ajungea aici. Trebuia să fim mai precauți. Avem bancă ce putea asigura o conduită mai bună echipei. 

(...) Avem nevoie de foarte multe meciuri pentru ca echipa să crească. Are calitate. Vă garantez. Astăzi a jucat la 60-70% din ce poate. Acest rezultat ne ia ultimul vis, ne agățam de play-off. Știți că speranța moare ultima, dar acum ne-am liniștit. Acum trebuie să fim atenți să nu intrăm în zona retrogradării. Două meciuri proaste, două nenorociri și vorbim de altceva”, a spus Adrian Mititelu, într-un interviu publicat pe site-ul oficial al alb-albaștrilor.

Imagini-șoc din Bănie! Mititelu Jr. a sărit la bătaie în afara stadionului, după FCU Craiova - UTA
FCU CRAIOVA - UTA 1-1
Imagini-șoc din Bănie! Mititelu Jr. a sărit la bătaie în afara stadionului, după FCU Craiova - UTA

Visul unui club din Liga 1 este acela de a juca în acele amărâte, dar prețioase preliminarii de Conference League. Acolo putem să mai aspirăm și noi. Și-n play-out vor rămâne echipe puternice. Iau în calcul și faptul că echipa are valoare, dar nu va fi ușor

- Adrian Mititelu, patron FCU Craiova 1948

Alb-albaștrii s-ar fi apropiat la numai 6 puncte de play-off cu o victorie în fața „Bătrânei Doamne”. Nu au reușit să o învingă pe UTA, astfel că visul play-off-ului rămâne departe.

Nicolo Napoli, mesaj frontal pentru Mititelu

Nicolo Napoli i-a cerut patronului Adrian Mititelu un atacant la finalul meciului cu UTA, încheiat la egalitate, 1-1.

Un punct e bun astăzi, ne pregătim pentru meciul cu Sepsi, care va fi foarte dificil. Sper ca patronul să înțeleagă că avem nevoie de un vârf care să facă treabă bună”, a precizat Napoli la DigiSport.

Nicolo Napoli a început meciul cu Aurelian Chițu pe poziția de atacant și introdus pe parcursul reprizei secunde pe George Ganea. FCU mai are doi atacanți în lot, nigerianul Ibrahim Jibril și moldoveanul Vladislav Blănuță, dar aceștia nu sunt pe placul lui Napoli. Italianul nu a apelat la ei nici măcar în meciurile în care se afla în căutare urgentă de gol, cum a fost și în această seară.

Citește și alte știri din Superligă:

FOTO Imagini-șoc din Bănie! Mititelu Jr. a sărit la bătaie în afara stadionului, după FCU Craiova - UTA

Nicolo Napoli, mesaj frontal pentru Mititelu, după semieșecul cu UTA: „Să înțeleagă!”

A luat parte la un moment istoric în fotbalul românesc, acum lucrează pe TIR în Germania: „Patronii sunt foarte faini! Mai stau un an și mă întorc acasă”

„Traduceri avem?” » Cum se comportă „Hagi” Luțu la cursurile de director sportiv: „E disperat!”


Comentarii (4)
legio.sud
legio.sud  •  23 Ianuarie 2023, 12:08
Postat de ionescugeorge77 pe 22 Ianuarie 2023, 22:53

...de ce nu l da afara pe Napoli ?...el nu vede ca retrogradeaza ?

Îl dă afară ca să fie sigur că retrogradează , inteligent foc , să vedem Comedia în continuare !

1948
1948  •  23 Ianuarie 2023, 09:45

miti traieste in lumea lui disjuncta de cea reala, unde viseaza la cupe europene si alti cai verzi pe pereti,cand el e cu un picior in b.

ionescugeorge77
ionescugeorge77  •  22 Ianuarie 2023, 22:53

...de ce nu l da afara pe Napoli ?...el nu vede ca retrogradeaza ?

Vezi toate comentariile (4)
Comentează