FOTBAL  »  Superliga  »  ITALIA

Adrian Mutu candideaza la titlul de cel mai popular jucator al anului

Articol de GSP - Publicat luni, 22 octombrie 2007 00:00

Realitatea TV / Ignorat de specialisti in ancheta pentru Balonul de Aur, Adrian Mutu a primit o veste buna de la Federatia Internationala de Istorie si Statistica a fotbalului. Jucatorul Fiorentinei este printre cei 55 de nominalizati care vor lupta pentru titlul de cel mai popular jucator al anului.

55 de nume grele din fotbalul mondial au fost selectate de Federatia Internationala in ancheta care, la inceputul anului viitor, va desemna cel mai popular fotbalist din 2007.

Pe langa David Beckham, Cristiano Ronaldo, Kaka sau Ronaldinho pe lista se afla si numele lui Adrian Mutu, care aduce Romania printre cele 31 de tari care ofera fotbalisti pentru aceasta ancheta.

Spre deosebire de Balonul de Aur si de Fotbalistul Anului, distinctii care se acorda in principal in urma votului specialistilor, titlul de Cel mai popular fotbalist al anului se acorda de catre public. Mai precis, orice vizitator al site-ului www.iffhs.de isi poate vota jucatorul favorit.

Ancheta se va incheia pe 3 ianuarie, dar pana atunci, pe 15 noiembrie si pe 15 decembrie, organizatorii vor anunta rezultatele intermediare.

(Sursa: Realitatea TV)

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează