FOTBAL  »  Superliga  »  RAPID

Fanii Rapidului îl fac praf pe Mutu și îi cer să plece: „E zero ca antrenor!” + Atac la președinte: „El e principalul vinovat”

Foto: Raed Krishan (GSP)
Foto: Raed Krishan (GSP)

Articol de - Publicat marti, 23 mai 2023 19:12 / Actualizat marti, 23 mai 2023 19:42

Rapid a început play-off-ul pe 5 și a rămas blocat acolo. Schimbarea obiectivului, din mers, un loc de cupe europene, n-a avut ecou nici în rezultate, dar mai ales în joc. Echipa a fost supermotivată doar în meciurile cu FCSB și cu CFR, dar în rest a suferit. La Ovidiu chiar cumplit. 

O echipă care s-a mândrit mereu că din sărăcie s-a născut rezistența împotriva celor mari și mai puternici, Rapid s-a schimbat odată cu venirea lui Dan Șucu. Asigurați financiar, giuleștenii și-au pierdut parcă din răutatea celor mici, dispuși să lupte cu granzii. Prea mult bine tocește instinctele. Și asta s-a văzut în jocul și în atitudinea vișiniilor. 

Surprinzător! Compagno a ajuns pe lista de transferuri la FCSB, deși e golgheterul echipei
FCSB
Surprinzător! Compagno a ajuns pe lista de transferuri la FCSB, deși e golgheterul echipei

Fanii Rapidului îi cer demisia lui Adrian Mutu și critică prestația jucătorilor

Apărarea a început să scârțâie din toate osiile, puștii Sefer sau Pănoiu au pălit înainte să răsară, Ioniță rămâne un veșnic neînțeles și neîmplinit, Kait și Albu s-au stins și ei. Mutu a tras semnalul de alarmă pentru viitorul sezon, când pretențiile tind spre maxim: intrarea în lupta pentru titlu. „Avem nevoie de jucători care să-și asume, care să facă diferența", a spus tehnicianul. 

Teama, frica de responsabilitate, lipsa tupeului în jumătatea adversă, au fost marile probleme din mecanismul echipei. Și nu e nevoie să fi fost rapidist de mic ca să știi că în Giulești totul este despre spectacol și atitudine, chiar dacă în timp și rezultatul s-a adăugat și el pe lista obligatorie pe care tribuna o cere meci de meci. 

Rapidul de acum nu face nici spectacol, nu mustește de atitudine și nu face nici rezultate. Iar fanii simt asta și reacționează tot mai vehement pe pagina de facebook a clubului, mai ales după ultimul rezultat, înfrângerea cu CSU Craiova. Nu doar împotriva jucătorilor, dar chiar și a antrenorului Adrian Mutu. Iată o parte dintre mesajele lor: 

  • „Când echipa joacă pe centrări la întâmplare și se șutează din afara careului sau din poziții imposibile e vina strategiei, adică vina antrenorului. Nu ai voie să pierzi vs 10. Nu ai atac, nu ai mijloc, apărarea o comite. Tot o băgăm pe asta că ne-am îndeplinit obiectivul în loc să ia jucători. Se vede cu ochiul liber că nu e nici valoare”
  • „Asta e de la începutul campionatului. Mutu e zero ca antrenor, se vede că nu își lasă amprenta...echipa nu are stil marca Mutu. E doar o epavă de echipă”
  • „La anu...nu mai pupăm noi play-off...slabi, slabi, slabi de tot. Principalul vinovat, că trebuie sa fie unul, e Niculae. Jucătorii atâta pot, sunt limitați săracii, ce vină au ei?”
  • „Bravo, băieți !... cu apărarea asta ne-am asigurat locul de play-out la anul, bine că le-am prelungit contractele...”
  • „111 ani în apărare. Să-l băgăm si pe Nea Rică (n.r. - Răducanu) în poartă”
  • „Săpunaru să aibă bun simț și să se retragă. Azi. Acum”
  • „Câte semnături trebuie să strângem ca să-l dați afară pe Mutu? Serios vorbesc. 25.000 de rapidiști ar fi de-ajuns? Chiar nu vede nimeni din conducere că nu avem nici cea mai vagă idee de joc?”
  • „Și dacă jucau cei de la Craiova în 7 oameni tot același era rezultatul. Apărare dinainte de Hristos, golgheter din penalty (că altfel nu mișcă nimic) și îl mai avem și pe Sefer care nici ca mascotă nu ar fi bun. Sezonul viitor vom avea ca obiectiv evitarea retrogradării, cu Mutu pe bancă. Meritaţi să vă dezbrace suporterii la fundul gol și să vă alerge pe șinele de tren”
  • „Săpunaru și toată apărarea, în afară de Onea, este de liga a treia. La revedere și la pensie!”
  • „Jucăm mai mereu cu cel puțin 4 oameni in minus, Grigore , Ioniță, Sefer, Albu. Să sperăm că facem transferuri bune pentru sezonul următor!”
  • „Totuși ce-i al nostru este al nostru ...pasa înapoi ! Am adus-o la rang de artă !!! Ole, ole, mulțumim Rapidule!!!”
  • „Cred că următorii pe lista de bilet doar dus să fie Morais, Sefer, Ioniță, Sapunaru și, după ce se reînnoiește apărarea, se poate căuta și un antrenor bun … din ce în ce mai rău merge echipa …”
  • „Să joci în halul asta cu stadionul plin și un om în plus o repriză și să arați atâta indolență este inadmisibil...!!! Mutu trebuie să plece clar dacă vrem ceva anul viitor.. Nu știe să motiveze echipa...!!!”

VIDEO. Rapid - CSU Craiova 2-3 / Adrian Mutu, supărat: „Dezamăgirea e mare, am pierdut nemeritat”

Citește și: 

Situație delicată pentru internaționalul intrat în dizgrația lui Becali » Nu-l mai vrea nimeni!

Panduru l-a ascultat pe Becali și a răbufnit: „L-a găsit vinovat pe el anul ăsta. Deci așa merge?”

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (34)
Normal
Normal  •  25 Mai 2023, 16:24

Fanii Rapidului au incredere in Mutu si Nico iar niste pramatii incearca sa bage batul prin gard !

Sharapov
Sharapov  •  25 Mai 2023, 00:39

mutu a fost, este si va fi, DOAR fecesebesist ! El a fost INFILTRAT la Rapid, doar pentru a-l DISTRUGE !!! becali a RETROGRADAT Rapidul si tot el il controleaza prin INTERPUSII INFILTRATI !!!

EdsonArantes
EdsonArantes  •  24 Mai 2023, 18:13

DEX online: (Un alt înțeles al cuvântului) mut, muți, s.m. – Om nepriceput, prost, nătâng; tăntălău...

Vezi toate comentariile (34)
Comentează