FOTBAL  »  Superliga  »  RAPID - BOTOȘANI 1-1

Adrian Mutu, luat prin surprindere la meciul cu Botoșani: „Atunci am realizat că vom avea alt gen de meci” + Recunoaște o greșeală din trecut: „Eram frustrat!”

FOTO Eli Driu +35   FOTO
FOTO Eli Driu

Articol de GSP - Publicat duminica, 09 octombrie 2022 00:12 / Actualizat joi, 20 aprilie 2023 14:47

Rapid și FC Botoșani au remizat, scor 1-1, în etapa cu numărul 13 din Liga 1. Adrian Mutu (43 de ani), antrenorul giuleștenilor, a recunoscut că a fost surprins de strategia aleasă de Mihai Teja în debutul partidei. 

Rapid a comis al doilea pas greșit consecutiv în Liga 1, după eșecul 1-2 contra Chindiei. Adrian Mutu este însă optimist și mulțumit de prestația elevilor lui. 

Ilie Dumitrescu a numit cei 2 fotbaliști în fața cărora „nu va ridica niciodată ochii”: „Indiferent de context, pot să spună ce vor despre mine”
PROFU' DE SPORT
Ilie Dumitrescu a numit cei 2 fotbaliști în fața cărora „nu va ridica niciodată ochii”: „Indiferent de context, pot să spună ce vor despre mine”

Adrian Mutu, după Rapid - FC Botoșani 1-1

„Am început bine, chiar foarte bine meciul. Am fost puțini surprinși când am văzut sistemul și modul în care se apărau ei în fața careului. Atunci am realizat că vom avea alt gen de meci. 

Am încercat, am făcut combinații, dar la primul loc contraatac am primit gol. Acolo ar fi putut să anticipeze cineva acea centrare, dar se întâmplă. 

Sunt mulțumit de atitudinea băieților. Dumnezeu ne-a dat acest punct datorită modului în care s-au dăruit. Nu sunt aici să judeca Botoșaniul, fiecare joacă ce poate atunci când întâlnește Rapid. Trebuie să fim mai concreți în fața porții”, a spus Adrian Mutu la Orange Sport. 

Întrebat dacă simte că adversarii au găsit strategia prin care pot opri Rapidul, Mutu a spus: „M-am oprit să vorbesc despre echipele care joacă defensiv. Când o făceam nu aveam dreptate, probabil eram frustrat. 

Fiecare își apără șansele cum poate. Trebuie să ne gândim doar la noi și să realizăm că terenul se micșorează, de maxim 35 de metri, când jucăm. Trebuie să fim mai mobili, mai eficienți”.

S-a văzut forța, atitudinea noastră. În unele momente fotbalul îți dă, în altele îți ia. Sunt dezamăgit doar de rezultat. Cred că am fi meritat mai mult. Rapid nu este în criză, doar că rivalii au început să ne cunoască valoarea
- Adrian Mutu, antrenor Rapid

VIDEO Răzvan Onea, după Rapid - FC Botoșani 1-1: „Chiar nu meritam să pierdem”

Citește și alte știri din Liga 1:

„Profesorul” lui Hagi, accidentat la națională: „A venit cu ceva la genunchi!”

Un fost antrenor din Liga 1 e sigur: „Fără doar și poate, CFR ia titlul atât timp cât își dorește”

Playtech: TRAGEDIE! Doliu URIAȘ în politica din România! A MURIT în urmă cu puțin ...

Ianis Hagi și Dennis Man, în centrul atenției la reunire » Ținute extravagante alese de „tricolori”


Comentarii (23)
dramav
dramav  •  09 Octombrie 2022, 19:29
Postat de adiktedz pe 09 Octombrie 2022, 12:45

Imi place Rapidul dar trebuie adusi vreo 3 jucatori tineri sa rupa pamantul, filiera africana pare sa dea roade la CFR. Sapunaru, Grigore, Morais au si ei o varsta. Apropo de filiera africana..care ar fi sansele ca guvernul Romaniei sa reduca anii necesari naturalizarii cum e in Spania (3 ani), poate asa am avea si noi o nationala mai puternica si valoroasa.

Filiera africana functioneaza la toate cluburile mari din lume, desi procesul incepe la cluburi de nivel mediu din Franta/Portugalia.

dramav
dramav  •  09 Octombrie 2022, 19:28
Postat de Chess pe 09 Octombrie 2022, 08:39

Cifrele nu mint! CREPULIA JUCATORUL O ! ! In ultimii 4 ani 0 goluri, 0 pase de gol !

Crepulja, mijlocas de profil defensiv care nu prea paraseste mijlocul terenului. Oare de ce nu are pase de gol?

paolo11
paolo11  •  09 Octombrie 2022, 15:39

Blestemul lui Mitza…

Vezi toate comentariile (23)
Comentează
Close