FOTBAL  »  Superliga  »  RAPID - CS MIOVENI 2-1

Detaliul remarcat de Mutu + s-a amuzat când a fost întrebat de gazon: „Nu mă pricep la iarbă, în sensul că nu știu cum se întreține” :D

Articol de GSP - Publicat duminica, 18 septembrie 2022 00:16 / Actualizat duminica, 18 septembrie 2022 00:19

Rapid a învins-o pe CS Mioveni, scor 2-1. Adrian Mutu (43 de ani), antrenorul giuleștenilor, a fost mulțumit de reacția elevilor lui după golul încasat. 

Rapid a alergat după victorie până în minutul 87 al partidei din Giulești. Punctele au fost salvate de Luckassen, iar Mutu privește cu optimism spre viitor. 

Sepsi face scorul sezonului și obține cea mai mare victorie din istoria clubului » Rezultat de-a dreptul șocant în fața Botoșaniului! Clasamentul ACUM
Sepsi - FC Botoșani 7-0
Sepsi face scorul sezonului și obține cea mai mare victorie din istoria clubului » Rezultat de-a dreptul șocant în fața Botoșaniului! Clasamentul ACUM

Adrian Mutu, după Rapid - CS Mioveni 2-1

„Dacă se valida primul gol, altul era scorul. Nu zic că trebuia validat, am zis doar dacă ar fi fost. Important e că am câștigat, suntem pe primul loc la egalitate cu Farul. Mă bucur că avem 8 victorii, cele mai multe în campionat. Vin câteva zile libere. E bine! 

Mă bucur că am avut reacție după golul primit, că băieții au atacat 90 de minute. Cel mai mult mă bucur că învățăm să câștigăm astfel de meciuri complicate. O seară frumoasă pentru noi, mă bucur.

I-am spus lui Kevin Luckassen să va juca doar câteva minute, să simtă atmosfera. Astăzi am fost nevoit să îi dau mau multe decât am vrut, din cauza scorului. Dar a ieșit bine. Mă bucur pentru el că a dat gol.

Cristi Săpunaru e căpitanul nostru, știe ce înseamnă spiritul Rapidului. Îl insuflă tuturor, el își arată calitățile de lider, ca în seara asta. La golul 2 a fost șutul lui”, a spus Adrian Mutu la Prima Sport. 

Întrebat despre problemele gazonului din Giulești, Mutu a spus, ușor amuzat: „Chiar nu mă pricep la iarbă, în sensul că nu mă pricep cum se întreține un gazon. Nu vrem să jucăm pe un astfel de teren, ne-a deranjat în unele momente”.

Nu a fost un meci ușor, important e că am câștigat. Toată lumea mi-a zis despre această atmosferă. Nu știam cum e, acum am văzut. O nebunie! La sfârșitul zilei punctele sunt esențiale. Am venit să ajut echipa, este într-o creștere continuă și avem obiective mari
- Kevin Luckassen, atacant Rapid

Citește și alte știri din fotbalul românesc: 

EXCLUSIV // VIDEO „I-am zis să nu meargă la Steaua, vă dau cuvântul meu de onoare” » Becali, tras la răspundere: „De ce ai luat doi jucători de același calibru?”

Măldărășanu nu vrea să se oprească aici: „Nebunie! E normal să visăm”

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (1)
Acidutzu_67
Acidutzu_67  •  18 Septembrie 2022, 09:21

El se pricepe la...prafuri (liniuțe) nu la iarba. Cam asta era mesajul... ????

Vezi toate comentariile (1)
Comentează