FOTBAL  »  Superliga  »  FARUL - RAPID 7-2

Mutu, debusolat după înfrângerea cu Farul: „A fost o seară de coșmar pentru noi. E un rezultat care te zgârie pe orgoliu”

Adrian Mutu (44 de ani), antrenorul Rapidului, a analizat prestația dezastruoasă a bucureștenilor din meciul cu Farul, pierdut de trupa din Giulești cu scorul de 2-7. +21   FOTO
Adrian Mutu (44 de ani), antrenorul Rapidului, a analizat prestația dezastruoasă a bucureștenilor din meciul cu Farul, pierdut de trupa din Giulești cu scorul de 2-7.

Articol de - Publicat duminica, 07 mai 2023 00:02 / Actualizat duminica, 07 mai 2023 01:25

Adrian Mutu (44 de ani), antrenorul Rapidului, a analizat prestația dezastruoasă a bucureștenilor din meciul cu Farul, pierdut de trupa din Giulești cu scorul de 2-7. 

Farul poate deveni campioană etapa viitoare! Ce rezultate îi trebuie lui Hagi pentru al doilea titlu
FARUL
Farul poate deveni campioană etapa viitoare! Ce rezultate îi trebuie lui Hagi pentru al doilea titlu

Adrian Mutu, debusolat după Farul - Rapid: „A fost o seară de coșmar pentru noi”

„A fost o seară de coșmar pentru noi, o seară neagră. Cred că rezultatul spune totul. Nu mai e nimic de spus. 

Am început jocul cum nu se putea mai prost, în secunda 30 s-a dictat penalty contra noastră. Sunt prea puține lucruri de spus. Pe lângă faptul că Farul are calitate, are jucători buni, noi am mai făcut și cadouri. 

E un rezultat care te zgârie pe orgoliu, care te lovește și mai multe nu sunt de spus, pentru că mai mult decât arată tabela de marcaj ce putem zice”, a declarat Adrian Mutu la finalul meciului. 

Adrian Mutu, după Farul - Rapid: „Câteodată, fotbalul te aduce cu picioarele pe pământ”

„Au fost și greșeli personale. Eram minutul 30 și noi nu puteam să oprim iureșul ăsta al Farului. 

Mai multe nu sunt de spus. Nimănui nu-i convine acest rezultat. Nici mie, nici jucătorilor. Suntem toți foarte supărați și o să analizăm să vedem ce s-a întâmplat. Să nu uităm că tot acești băieți au reușit să învingă FCSB și CFR Cluj. 

Câteodată, fotbalul te aduce cu picioarele pe pământ. Trebuie să ridicăm capul din pământ și să vedem ce am greșit. S-au întâmplat și la case mai mari astfel de meciuri”, a mai spus Mutu. 

L-am schimbat pe Ioniță, pentru că am trecut la un sistem cu 3 mijlocași. Farul avea superioritate pe zona centrală, pentru că extremele intrau în spatele mijlocașilor, mă refer la Mazilu și Munteanu. Am încercat să oprim aceste culoare unde ei își făceau jocul.

-Adrian Mutu

VIDEO. Farul - Rapid 7-2 / Un suporter euforic al „marinarilor” a făcut spectacol după meci

Citește și: 

MM Stoica nu s-a abținut după umilința de la Ovidiu: „Cu noi a fost alt Rapid. Cred că e rău, foarte rău”

Alibec, hattrick de senzație cu Rapid! Golul 3 e o bijuterie

„Fotbalul se «deteritorializează»! Nu mai există ceva esențial” » Un profesor de antropologie, Christian Bromberger, conferință de excepție despre o „mutație” în fotbalul de azi: „Am plecat de la tifoso, adică boală contagioasă, și am ajuns aici”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (5)
ED_BAD
ED_BAD  •  08 Mai 2023, 00:20
Postat de mcorneli46 pe 07 Mai 2023, 08:32

mutu stiam ca le are cu coca si ina acum le are si cu blaturile .bv mutulica ai devenit si cofetar sau tamplar la sucu pt cel mai bun blat. rusinea sportului 2023.

Pai am marcat zece ani de la rusinea voastra, rusinea anului 2013, prostii tarii ce sunteti! Tanti, ai uitat bre, meciul vostru cu Viitorul de acum 10 ani, cand voi erati pe primul loc si Viitorul retrograda si v-au batutut in Ghencea cu 5-2 si s-au salvat de la retrogradare ? Ai uitat? Nu mai spune! Stati cam rau cu memoria. Bine, de aia sunteti si atat de proaste! :)

dr.jivago
dr.jivago  •  07 Mai 2023, 11:24

Hihihi! Pe ce te zgaraie, Mutule? Tu ai asa ceva? Lasa, ma baieti, ca sfârâie pariurile !!!!

bunicu
bunicu  •  07 Mai 2023, 08:56

Auzi ce spune Mutu că are orgoliu chiar așa nu vezi că ești în plus la Rapid.

Vezi toate comentariile (5)
Comentează