FOTBAL  »  Superliga  »  FCU CRAIOVA

OFICIAL Adrian Mutu a plecat de la FCU Craiova! Comunicatul oltenilor

Adrian Mutu (42 de ani) a plecat de la FCU Craiova
Adrian Mutu (42 de ani) a plecat de la FCU Craiova

Articol de , - Publicat luni, 04 octombrie 2021 13:01 / Actualizat luni, 04 octombrie 2021 17:22

Adrian Mutu (42 de ani) a plecat de la FCU Craiova, după 0-2 cu rivala CSU Craiova.

  • „Briliantul” își reziliază contractul de comun acord, urmând a primi o parte dintre salariile pe care le mai avea de luat până la finalul înțelegerii
  • Eugen Neagoe este favorit să fie noul antrenor de la FCU Craiova
  • Cu Mutu pe bancă, FCU Craiova a strâns 7 meciuri la rând fără victorie

UPDATE, ora 17:00 » FCU Craiova a anunțat despărțirea de Adrian Mutu:

Adrian Mutu și 𝗙𝗼𝘁𝗯𝗮𝗹 𝗖𝗹𝘂𝗯 𝗨𝗻𝗶𝘃𝗲𝗿𝘀𝗶𝘁𝗮𝘁𝗲𝗮 𝟭𝟵𝟰𝟴 au ajuns la un acord pentru încetarea colaborării. Clubul îi mulțumește pentru tot ce a realizat ca antrenor al echipei și îi urează mult succes în următoarele provocări

🚨 𝐁𝐑𝐄𝐀𝐊𝐈𝐍𝐆 𝐍𝐄𝐖𝐒! 🚨 Adrian Mutu și 𝗙𝗼𝘁𝗯𝗮𝗹 𝗖𝗹𝘂𝗯 𝗨𝗻𝗶𝘃𝗲𝗿𝘀𝗶𝘁𝗮𝘁𝗲𝗮 𝟭𝟵𝟰𝟴 au ajuns la un acord pentru încetarea colaborării....

Posted by Fotbal Club Universitatea 1948 on Monday, October 4, 2021

UPDATE, ora 13:10 » Mititelu nu a mai așteptat să-l poată demite gratis pe Mutu

Rezilierea contractului se va face de comun acord. Mititelu nu a mai așteptat finalul turului pentru a putea să-l demită gratis pe „Briliant”, astfel că acesta va primi o sumă compensatorie.

Conducerea FCU Craiova are două variante de antrenor care l-ar putea înlocui pe Adrian Mutu
FCU CRAIOVA
Conducerea FCU Craiova are două variante de antrenor care l-ar putea înlocui pe Adrian Mutu

În cazul în care la finalul turului, peste 4 etape, echipa se clasa sub locul 8, Mutu putea fi demis fără a primi vreo despăgubire, însă conducerea oltenilor nu a mai așteptat, astfel că tehnicianul va fi despăgubit.

Contractul dintre cele două părți prevedea ca, în cazul unei demiteri, lui Mutu să i se plătească  toți banii până la finalul contractului. Totuși, părțile au ajuns la un acord, iar antrenorul va primi o sumă mult mai mică. Mutu semnase în vară un contract pe doi ani, cu un salariu lunar de 12.000 de euro.

Pentru moment, echipa va fi condusă de preparatorul fizic Dan Vasilică.

Adi Mutu pleacă de la FCU Craiova

„Briliantul” se află acum la sediul clubului, unde se fac actele necesare pentru plecarea lui din club, au informat sursele Gazetei Sporturilor.

După un start bun de sezon, Adrian Mutu a ajuns la 7 partide fără victorie pe banca oltenilor (3 remize și 4 eșecuri), astfel că își va rezilia contractul, de comun acord.

Nou-promovată în Liga 1, FCU Craiova este pe locul 13 în Liga 1, cu 9 puncte.  Mutu a preluat echipa înaintea startului acest sezon, după ce Eugen Trică, cel care a promovat-o pe FCU Craiova, a fost demis.

„Eu nu țin de scaun. Sunt aici, rămâne la latitudinea conducerii să decidă ce se va întâmpla. Eu încerc să-mi fac treaba ca un profesionist. Dacă eu nu reușesc, poate va reuși altcineva. Dar nu-mi dau demisia. Cred că lucrurile se pot îndrepta. Să nu uităm că suntem o nou-promovată, iar lucrurile nu merg ca la celelalte echipe care sunt de mai mult timp în Liga 1”, declara duminică seară Adrian Mutu.

De-a lungul carierei, Mutu a mai lucrat la FC Voluntari, Al Wahda U23 și România U21.

VIDEO Claudiu Bălan: „Este un eșec greu de digerat. Stăm rău în clasament”

Citește și: 

Sorin Cârțu, ironii după FCU Craiova – CSU Craiova: „Ce voiați? Să ne bată pe noi? Le dau voie să mai vopsească gardul”

Cum l-a „trezit” Reghecampf pe Nistor la pauza meciului cu FCU Craiova

SPECIAL GSP | A primit 3 lovituri în figură, a revenit după un an: „Vedeam în ceață, mă deranja orice zgomot” » Ce spun Luminița Huțupan Dinu sau Paula Ungureanu și opinia specialiștilor despre brutalitatea loviturilor frontale în handbal

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (88)
craioveanu03
craioveanu03  •  05 Octombrie 2021, 13:03
Postat de george.br pe 05 Octombrie 2021, 10:31

Nu sunt multi, doar asa vor ei sa para. Isi schimba conturile permanent, inchipuindu-si ca le da "intelijenta" pe-afara!:)) Se vede asta dupa replicile pline de "infantilisme" si tranta permanenta cu limba romana..

Ti-am zis de mult unde se va duce ala care iti face tie echipe cu care sa tii. Ti-am zis!! Ai zis mereu ca nu, nu va fi asa. Uite ca vorba s-a adeverit. Omul a mers acolo unde-i este locu`. Iti mai spun acum ceva. Si fii foarte atent: curand, cat de curand, nu veti mai avea voie sa inscriptionati si sa afisati nimic, dar nimic si pe nicaieri, cu Universitatea, cu Stiinta etc...sa nu zici ca nu ai stiut! sa nu zici ca nu ti-a spus-o mobutu. Hai, sa fii sanatos! Acolo pe strada Calea Calarasilor, Braila, Spitalul ala clinic, stii tu la ce ma refer.

kuba
kuba  •  05 Octombrie 2021, 10:57

Hai cu Bergodi !

kuba
kuba  •  05 Octombrie 2021, 10:56
Postat de george.br pe 05 Octombrie 2021, 10:31

Nu sunt multi, doar asa vor ei sa para. Isi schimba conturile permanent, inchipuindu-si ca le da "intelijenta" pe-afara!:)) Se vede asta dupa replicile pline de "infantilisme" si tranta permanenta cu limba romana..

Ți-am zis ca sunt ca qiqistii. Și aia sunt 2-3 cu zeci de conturi.

Vezi toate comentariile (88)
Comentează