FOTBAL  »  Superliga  »  CS UNIVERSITATEA CRAIOVA

EXCLUSIV Cum l-a „trezit” Reghecampf pe Nistor la pauza meciului cu FCU Craiova

Cum l-a „trezit” Reghecampf pe Nistor la pauza meciului cu FCU Craiova // sursa foto: Imago
Cum l-a „trezit” Reghecampf pe Nistor la pauza meciului cu FCU Craiova // sursa foto: Imago

Articol de - Publicat luni, 04 octombrie 2021 11:56 / Actualizat luni, 04 octombrie 2021 13:15

Laurețiu Reghecampf a fost nemulțumit de Dan Nistor în prima repriză a meciului FCU Craiova - CS Universitatea Craiova (0-2), iar Gazeta a aflat ce i-a spus în vestiar pentru a-l „monta”. Jocul și cifrele arată o schimbare la 180 de grade!

Dan Nistor a fost, duminică seară, omul derby-ului FCU Craiova - CS Universitatea Craiova (0-2). Cu un gol și un assist spectaculoase, el a decis meciul marilor orgolii din Bănie. Însă la fel de spectaculoasă a fost transformarea sa la pauză. Vizibilă și pe teren, dar mai ales în cifrele pe care le-a bifat în cele două reprize.

Prima repriză a lui Nistor, adevărat fiasco!

În prima parte, Dan Nistor a făcut cam totul greșit. A irosit nu mai puțin de 8 baloane, ceea ce pentru un „servant” reprezintă un adevărat fiasco! Aproape toate „serviciile" sale au fost la adversar, nereușind să creeze sau să-și creeze vreo oportunitate. Zero! 

La vestiare a intervenit Laurențiu Reghecampf: „Am fost puțin dezamăgit de atitudinea lui Nistor, am avut o discuție cu el în cabină și i-am spus ce vreau de la el. A greșit multe pase în prima repriză, mă gândeam să-l schimb. El trebuie să lege jocul nostru, să joace simplu".

Dan Nistor, cea mai bună repriză

Surse ale Gazetei din anturajul echipei au dezvăluit că antrenorul nu l-a pus la zid. Dimpotrivă. A „umblat” la coarda sensibilă, i-a zgândărit orgoliul. Și a avut succes! 

Ex-dinamovistul a ieșit complet schimbat de la vestiare, reușind cea mai bună repriză a sa din stagiunea în curs: gol, primul în 2021/2022, assist, două ocazii create, 4 baloane recuperate și doar unul pierdut. Nu întâmplător, după reușita din minutul 47, Nistor s-a dus glonț la Reghe și l-a îmbrățișat.

302a fost indexul InStat al lui Dan Nistor în partida cu FCU Craiova. Cel mai mare din acest sezon, mult peste media sa (243)

116 pasea dat Nistor în total, duminică seară. Cele mai multe din această stagiune. 84 la sută dintre ele au fost reușite

Cum a jucat Dan Nistor în cele două reprize

Repriza 1ParametruRepriza 2
0Goluri1
0Assisturi1
0Ocazii1
0Ocazii create2
1Șuturi2
8Baloane pierdute1
1Baloane recuperate4

VIDEO Cum arată baza sportivă a celor de la FCU Craiova? Vezi aici imaginile obținute de GSP

Citește mai multe știri din Liga 1:

Basarab Panduru, mesaj pentru Adi Mutu: „Așa s-ar putea să aibă din nou rezultate”

Săptămână de mercato la Dinamo » Ce jucători vrea Rednic să aducă în zilele următoare

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (4)
calinescu_
calinescu_  •  04 Octombrie 2021, 19:59

Craiova si Nistor este incurcata de acest pseudo fotbalist numit lyes houri si de Alexandru Cretu .....!!! Mateiu si Capatana la mijloc sunt solutii mult mai bune ....!!!

dansy
dansy  •  04 Octombrie 2021, 16:39

Poza cu Balaci va fi data jos de Lorena,iar trofeele expuse au fost însușite ilegal de Mititei și la un moment dat ii vor fi luateTimpul le rezolva pe toate!In rest felicitări pentru investiție dar cred ca costat 12 milioane de euro.Poate doar dacă punem sibterenul care oricum era al Mititeilor.

dragdim
dragdim  •  04 Octombrie 2021, 14:22

L-a servit cu un ness?

Vezi toate comentariile (4)
Comentează
Close