FOTBAL  »  Superliga  »  FCU CRAIOVA - CSU CRAIOVA 0-2

Basarab Panduru, mesaj pentru Adi Mutu: „Așa s-ar putea să aibă din nou rezultate”

Adrian Mutu // FOTO: Cristi Preda +23   FOTO
Adrian Mutu // FOTO: Cristi Preda

Articol de GSP - Publicat luni, 04 octombrie 2021 11:30 / Actualizat luni, 04 octombrie 2021 12:37

Basarab Panduru a comentat înfrângerea suferit de FCU Craiova, în fața rivalei CSU Craiova, 0-2.

Fostul internațional l-a criticat pe Mutu pentru că nu a schimbat tactica echipei după golul de 1-0 și l-a sfătuit pe acesta să revină la tactica din primele etape, în care FCU Craiova a obținut rezultate importante.

Basarab Panduru, mesaj pentru Adi Mutu: „Să se întoarcă la fotbalul din primele etape.”

„Începe repriza a doua şi e deja 1-0 pentru Reghe şi nu schimbi. Era bine cu 5 fundaşi centrali, dar la 0-0. Scoţi un fundaşi, bagi un atacant... Mi s-a părut că tot timpul a aşteptat ceva, dar nu ştiu ce.

A fost puţin pierdut şi el, nici el nu ştie ce trebuie să mai facă. Eu cred că trebuie să se liniștească şi să se întoarcă la fotbalul ăla pe care l-a practicat în primele etape. A fost frumos şi a adus şi rezultate.

 Fiind foarte tânăr, te loveşti dintr-o dată de problemele astea. Sunt 7 meciuri fără victorie, are doar 3 puncte din 21. Începi să-ţi pui întrebări, să te îndoiești. Oamenii din jurul tău se îndoiesc de tine şi uiţi ce trebuie să faci. Dacă se întoarce la jocul ăla de la începutul campionatului, s-ar putea să aibă din nou rezultate. Nici echipa nu e vreo mare echipă ca să-i ceri numai victorii”, a declarat Panduru la TV Telekom Sport.

Am făcut o primă repriză bună. Ne-am apărat bine. Apoi a venit acel moment de neatenție, la Diallo, și am primit gol. A urmat de eliminarea corectă a lui Compagno, n-am ce să comentez. Trebuie să ne revenim și s-o luăm de la capăt. În prima repriză am ajuns în preajma careului, dar n-am luat deciziile cele mai bune. Ne-am bătut practic singuri, pe o neatenție și acea eliminare.

Motivația n-a fost punctul nostru forte. Eu am mulți jucători străini, e mai greu să le explic ce înseamnă acest derby, am mai spus-o și înaintea meciului. Eu nu țin de scaun, rămân la dispoziția conducerii. Încerc să-mi fac treaba profesionist, muncesc, nu-mi dau demisia. Eu cred că lucrurile se pot îndrepta. Suntem o nou promovată, lucrurile nu merg așa ca la echipele care sunt de ani de zile în Liga 1
 – Adrian Mutu, antrenor FCU Craiova

VIDEO Alexandru Crețu: „Este o victorie dulce. Importante sunt cele 3 puncte”

Citește și: 

Doi repetenți în derby-ul Craiovei » Cine a fost cel mai bun în Bănie + notele lui Reghe și Mutu

„Dacă eu nu reușesc, poate va reuși altcineva” » Pleacă Mutu? Ce a spus „Briliantul” , după eșecul din derby-ul Olteniei

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (1)
coco1987
coco1987  •  04 Octombrie 2021, 20:21

Stimate domnule Mutu, in calitate de fan al echipei Fc Arges as dori sa va intreb daca va mai aduceti aminte de urmatorul episod: anul trecut, dupa 5 etape fara victorie a echipei Fc Arges, dvs v-ati gandit sa il criticati public, din postura de antrenor-vedeta de tineret, pe antrenorul de atunci al echipei fc Arges, Ionut Badea, spunand ca poate ar fi cazul ca Badea, antrenor care totusi readusese echipa in liga 1 dupa ani, sa fie demis. La sfarsitul ultimului meci al lui Badea la Fc Arges, in etapa a 6-a , acesta a fost intrebat de o reporterita ce parere are despre ceea ce ati spus iar el, in stilul elegant caracteristic, cu un limbaj decent a zis ca dvs ar trebui sa va ganditi mai bine cand faceti asemenea afirmatii fiindca orice antrenor, inclusiv dvs, se poate afla in aceasta situatie mai devreme sau mai tarziu. Iata ca acum ati fost dvs in aceeasi situatie. De ce acum brusc nu mai e vina antrenorului? Fiindca e vorba de dvs, nu? Culmea e ca in ambele cazuri eu consider ca nu a fost vina antrenorului, insa trist e ca dvs nu v ati dat seama de asta decat cand dvs ati patit aceasta chestiune. Ce sa zic...poate ar trebui sa va cereti scuze...

Vezi toate comentariile (1)
Comentează