FOTBAL  »  Superliga  »  FCU CRAIOVA - CSU CRAIOVA 0-2

NOTE GSP Doi repetenți în derby-ul Craiovei » Cine a fost cel mai bun în Bănie + notele lui Reghe și Mutu

FOTO: Cristi Preda +23   FOTO
FOTO: Cristi Preda

Articol de GSP - Publicat luni, 04 octombrie 2021 07:13 / Actualizat luni, 04 octombrie 2021 09:16

CS Universitatea Craiova s-a impus în derby-ul Olteniei, 2-0 cu FCU Craiova, după un meci excelent făcut de echipa lui Laurențiu Reghecampf.

După 0-0 la pauză, mijlocașul Dan Nistor a ieșit la rampă și a deschis scorul în minutul 47. Ulterior, jucătorul lui CSU Craiova a pasat decisiv pentru golul lui Baiaram (86) și a devenit astfel omul meciului.

Pentru prestația sa, una dintre cele mai bune de la transferul la CSU Craiova, Dan Nistor a primit nota 8 din partea Gazetei Sporturilor, cea mai mare a meciului. De la CSU Craiova, jucătorii care au dezamăgit au fost Gustavo și Elvir Koljic, care au fost notați cu 5.

Doi repetenți în derby-ul Craiovei » Cine a fost cel mai bun în Bănie + notele lui Reghe și Mutu

Cei mai slabi jucători ai derby-ului au fost de la FCU Craiova.  Atacantul italian Andrea Compagno, eliminat în minutul 72, a luat cea mai mică notă a meciului, 3. O prestație slabă a avut și fundașul Diallo, notat cu 4.

5a fost nota primită de Adrian Mutu, antrenorul de la FCU Craiova. Laurențiu Reghecampf a luat 7

N-au fost incidente, meciul a decurs într-un mod normal, fiecare spectator și-a încurajat echipa favorită. Adi Mutu a gândit foarte bine, era foarte greu pentru ei dacă ar fi jucat deschis contra noastră, având în vedere ce viteză au jucătorii noștri. Am fost puțin dezamăgit de atitudinea lui Nistor, am avut o discuție cu el în cabină și i-am spus ce vreau de la el. A greșit multe pase în prima repriză, mă gândeam să-l schimb. El trebuie să lege jocul nostru. În repriza secundă s-a văzut o schimbare, el trebuie să joace simplu.

Avem un lot echilibrat acum, jucătorii tineri fac diferența. Am fost concentrat numai la meci, n-am auzit nimic, nu mă deranjează că m-au prezentat LR. Și pe WhatsApp sunt trecut LR, este vorba de respect, pe mine nu mă deranjează. Jucătorii care nu vor merge la națională vor avea un program intens aici, avem nevoie să ajungem cât mai sus în clasament până în iarnă.

– Laurențiu Reghecampf, antrenor CSU Craiova

Am făcut o primă repriză bună. Ne-am apărat bine. Apoi a venit acel moment de neatenție, la Diallo, și am primit gol. A urmat de eliminarea corectă a lui Compagno, n-am ce să comentez. Trebuie să ne revenim și s-o luăm de la capăt. În prima repriză am ajuns în preajma careului, dar n-am luat deciziile cele mai bune. Ne-am bătut practic singuri, pe o neatenție și acea eliminare.

Motivația n-a fost punctul nostru forte. Eu am mulți jucători străini, e mai greu să le explic ce înseamnă acest derby, am mai spus-o și înaintea meciului. Eu nu țin de scaun, rămân la dispoziția conducerii. Încerc să-mi fac treaba profesionist, muncesc, nu-mi dau demisia. Eu cred că lucrurile se pot îndrepta. Suntem o nou promovată, lucrurile nu merg așa ca la echipele care sunt de ani de zile în Liga 1.

– Adrian Mutu, antrenor FCU Craiova

VIDEO Alexandru Crețu: „Este o victorie dulce. Importante sunt cele 3 puncte”

Citește și: 

„Decepționat total” » Cuvinte grele în studio după prestația celor de la FCU: „Nu poți să te prezinți în halul ăla!”

„Dacă eu nu reușesc, poate va reuși altcineva” » Pleacă Mutu? Ce a spus „Briliantul” , după eșecul din derby-ul Olteniei

SPECIAL GSP | A primit 3 lovituri în figură, a revenit după un an: „Vedeam în ceață, mă deranja orice zgomot” » Ce spun Luminița Huțupan Dinu sau Paula Ungureanu și opinia specialiștilor despre brutalitatea loviturilor frontale în handbal

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (4)
eterrna.terrra.nova
eterrna.terrra.nova  •  04 Octombrie 2021, 20:08

Sa-i zicem karma cand faci paranghelie de prost gust si dupa o sapt le dai papucii unor jucatori care au pus umarul la promovare.

pejo
pejo  •  04 Octombrie 2021, 13:07
Postat de Eugen Pan pe 04 Octombrie 2021, 09:23

Aseara ne-am distrat cu boovenii lui puscarie. I-am umilit si executat in direct. Afara din craiova rasilor! Ne-ati distrus gazonul cu lopatarii vostri si puneti in pericol sansa de a castiga titlu...

au intrat caii aseara pe teren si acum trebuie schimbat gazonul...

696679090441661
Eugen Pan  •  04 Octombrie 2021, 09:23

Aseara ne-am distrat cu boovenii lui puscarie. I-am umilit si executat in direct. Afara din craiova rasilor! Ne-ati distrus gazonul cu lopatarii vostri si puneti in pericol sansa de a castiga titlu...

Vezi toate comentariile (4)
Comentează