FOTBAL  »  Superliga  »  FCU - CSU CRAIOVA

„Decepționat total” » Cuvinte grele în studio după prestația celor de la FCU: „Nu poți să te prezinți în halul ăla!”

FCU CRAIOVA - CSU CRAIOVA 0-2 // foto: GSP +23   FOTO
FCU CRAIOVA - CSU CRAIOVA 0-2 // foto: GSP

Articol de GSP - Publicat duminica, 03 octombrie 2021 23:53 / Actualizat luni, 04 octombrie 2021 00:07

Fostul atacant Gabi Balint (58 de ani) nu a fost deloc impresionat de FCU Craiova și de antrenorul acesteia, Adrian Mutu (42). Nou-promovata a fost învinsă de CSU în derby-ul Craiovei, scor 0-2.

Gabi Balint, care a antrenat-o pe CSU Craiova în 2014, s-a declarat „decepționat total” de jocul prestat de elevii lui Adrian Mutu și de strategia adoptată de acesta.

Pe parcursul întregii partide, deși timp de 72 de minute s-a jucat 11 contra 11, gazdele au șutat o singură dată spre poarta lui Mirko Pigliacelli, în vreme ce jucătorii lui Laurențiu Reghecampf au făcut-o de 10 ori!

Gabi Balint: „Cine aduce jucători la FCU? Ce scouting au?”

„O echipă a jucat fotbal, a încercat să construiască, să atace, să finalizeze, iar cealaltă nu a făcut nimic. Decepționat total de modul în care a arătat această echipă, de Mutu. Mă așteptam la mult mai mult de la el, doar a jucat în fotbalul mare. Nu se poate, nu rămâi cu 3 fundași în zonă centrală când ești condus. 

Dacă nu are cu cine să iasă, să zică «am jucători slabi, nu pot să îi antrenez», să ceară alții. Nu poți să te prezinți în halul ăla, jucând și acasă, e un derby! Am văzut o echipă neputincioasă. Una care s-a străduit și a reușit până la urmă, cealaltă neputincioasă. 

Cine aduce jucători la FCU? Ce scouting au, cine e responsabil? Dacă Mutu nu i-a dorit și i-au fost aduși, nu are nicio vină”, a spus Balint la emisiunea „Fotbal Club”, de la DigiSport.

E foarte important pentru noi că am luat cele 3 puncte. A fost un meci greu, terenul e incredibil de prost. Îmi pare rău că un stadion atât de frumos are un asemenea teren. E greu și fizic, pe noi nu ne avantajează. Sperăm ca în această pauză competițională să se facă o schimbare la teren și să ne întoarcem pe un gazon bun. 

E dulce victoria, pentru noi erau importante cele 3 puncte. Am jucat cu rivala din oraș, dar nu are importanță. Atmosfera a fost, cred eu, frumoasă. Suporterii noștri au fost mai gălăgioși. L-am tratat ca pe un meci important. Contează să ne menținem sus, să ne apropiem de lider.

- Alexandru Crețu, CSU Craiova 

Supărarea e mare, am pierdut un meci care conta foarte mult pentru noi și suporterii noștri. Am pierdut un meci, dar nu tot războiul. Vor mai fi astfel de meciuri, trebuie să ne luăm revanșa și să ne facem fanii fericiți. În prima repriză am făcut un joc destul de bun. Trebuie să învățăm, cred că experiența lor și-a spus cuvântul. 

A fost un derby, și ei au fost agresivi de la începutul meciului. Suporterii au încercat să facă o atmosferă frumoasă încă de acum câteva zile și au făcut-o. Sper să ne susțină în continuare, doar împreună putem ajunge sus. Suporterilor le pot spune doar să aibă încredere în noi în continuare și să mergem înainte. 

- Dragoș Albu, FCU Craiova

FOTO. Imagini tari din derby-ul Craiovei

FCU - CSU Craiova // foto: Cristi Preda
FCU - CSU Craiova // foto: Cristi Preda
FCU - CSU Craiova // foto: Cristi Preda
FCU - CSU Craiova // foto: Cristi Preda
FCU - CSU Craiova // foto: Cristi Preda
+19 FOTO

Citește mai multe reacții după FCU - CSU Craiova: 

„Dacă eu nu reușesc, poate va reuși altcineva” » Pleacă Mutu? Ce a spus „Briliantul” , după eșecul din derby-ul Olteniei

Ironiile adversarilor nu l-au atins pe Reghecampf: „Nu e greșit, nici nu mă interesează” + A vrut să-l schimbe pe Nistor: „Am fost puțin dezamăgit”

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează
Close