FOTBAL  »  Superliga  »  FCU - CSU CRAIOVA

Ironiile adversarilor nu l-au atins pe Reghecampf: „Nu e greșit, nici nu mă interesează” + A vrut să-l schimbe pe Nistor: „Am fost puțin dezamăgit”

Laurențiu Reghecampf  // foto: Cristi Preda +23   FOTO
Laurențiu Reghecampf // foto: Cristi Preda

Articol de GSP - Publicat duminica, 03 octombrie 2021 23:35 / Actualizat duminica, 03 octombrie 2021 23:38

Laurențiu Reghecampf (46 de ani), antrenorul de la CSU Craiova, nu a fost deranjat de ironiile adversarilor de la FCU din derby-ul câștigat de echipa sa, scor 2-0

Deși a fost strigat de crainicul stadionului „L.R.”, Laurențiu Reghecampf a declarat după meci că nici nu a observat acest aspect, dar că nu îl afectează. Antrenorul CSU a dezvăluit că a dorit să-l schimbe pe Dan Nistor la pauză, mutare pe care nu a făcut-o în cele din urmă. În a doua parte, Nistor a „regizat” victoria cu un gol și un assist. 

Aroganță de Craiova » Ce a afișat FCU pe tabelă la derby-ul cu CS Universitatea
FCU CRAIOVA - CSU CRAIOVA
Aroganță de Craiova » Ce a afișat FCU pe tabelă la derby-ul cu CS Universitatea

Laurențiu Reghecampf, după FCU - CSU Craiova 0-2: „Dacă au considerat că asta mă interesează, nu e așa”

„Nu au fost incidente, nu s-a întâmplat nimic, meciul a decurs normal. Spectatorii au fost OK, fiecare și-a încurajat echipa. Indiferent că mai există oameni care au anumite vorbe la ei, este OK, suntem la fotbal, suntem obișnuiți.

Nu am văzut absolut nimic, nu am auzit chestia cu L.R., dar nu este greșit, așa am și pe WhatsApp. Dacă au considerat că lucrul ăsta mă interesează, nu e așa. Cred eu că ține de respect și atât, eu nu intru în aceste discuții, nu mă interesează”, a spus Reghecampf. 

Reghecampf l-a lăudat pe Adrian Mutu, omologul său de pe banca lui FCU, și spune că eliminarea lui Compagno a „rupt” complet echilibrul: „Cred că Adi a gândit foarte bine, un joc deschis cu noi, la ce calitate și viteză au jucătorii noștri, ar fi fost foarte greu. Din păcate, acel cartonaș roșu pe care l-au primit a dezechilibrat puțin jocul, din momentul ăla nu au mai contat în atac”. 

Laurențiu Reghecampf: „M-am gândit să-l schimb pe Nistor”

„Am fost puțin dezamăgit de atitudinea lui și la pauză m-am gândit să-l schimb. Am avut o discuție cu el la cabine și i-am spus ce are de făcut. În prima repriză s-a retras foarte mult, a fost pe linie cu Crețu, nu am avut oameni în careu, intensitate, a greșit foarte multe pase, ceea ce nu se întâmplă. Trebuie să joace simplu, să lege mijlocul de cei din atac, în repriza a doua a făcut ce i-am cerut”, a mai declarat Reghecampf. 

Nu eram pregătit pentru schimbarea lui Vlădoiu. I-am dat această șansă pentru că merita. Conte s-a accidentat la antrenament, era normal ca Vlădoiu să intre și să joace.

Avem un lot echilibrat, o bancă bună, jucătorii tineri fac diferența: Cîmpanu, Baiaram, Screciu care de la meci la meci joacă din ce în ce mai bine, plus Markovic, Fedele, Ivanov, jucători care te pot ajuta oricând. La ceea ce ne dorim, cred că este foarte important ca banca să te ajute când ai nevoie.

Urmează două săptămâni de pauză, în care vom munci foarte bine. Cei care vor rămâne acasă vor avea un program intens, cu un meci amical și antrenamente duble, avem nevoie ca până în iarnă să menținem acest ritm, să ajungem cât mai sus în clasament.

- Laurențiu Reghecampf, antrenor CSU Craiova 

FOTO. Imagini tari din derby-ul Craiovei

FCU - CSU Craiova // foto: Cristi Preda
FCU - CSU Craiova // foto: Cristi Preda
FCU - CSU Craiova // foto: Cristi Preda
FCU - CSU Craiova // foto: Cristi Preda
FCU - CSU Craiova // foto: Cristi Preda
+19 FOTO

Citește mai multe știri despre FCU - CSU Craiova: 

Așa s-a „rupt” derby-ul Craiovei! Roșu direct, după un gest de neînțeles

Atmosferă IRESPIRABILĂ la derby-ul Craiovelor: meciul a fost întrerupt din cauza materialelor pirotehnice

La EURO GSP, Pițurcă a prevăzut finala Champions League și dă de pământ cu 3 „grei” ai vremurilor noastre: „Au fost PANARAME!”

„E foarte grav ce a spus Șucu!” » A „citit” ce se întâmplă la Rapid: „Vine președinte cu Șumudică antrenor!”


Comentarii (1)
craiovamaxima
craiovamaxima  •  04 Octombrie 2021, 11:49

Pana la meciul urmator Nistor o sa uite tot ce i-a spus Reghe...

Vezi toate comentariile (1)
Comentează