FOTBAL  »  Superliga  »  FCU CRAIOVA - CSU CRAIOVA

Aroganță de Craiova » Ce a afișat FCU pe tabelă la derby-ul cu CS Universitatea

FCU CRAIOVA - CSU CRAIOVA // foto: Cristi Preda - GSP +23   FOTO
FCU CRAIOVA - CSU CRAIOVA // foto: Cristi Preda - GSP

Articol de GSP - Publicat duminica, 03 octombrie 2021 21:25 / Actualizat duminica, 03 octombrie 2021 21:47

FCU Craiova 1948, gazda derby-ului Craiovei din această seară, nu a ratat ocazia de a-și înțepa adversara pe tema identității.

Derby-ul a început în studioul GSP Live! Cu ce tricou s-a afișat un fost atacant al Științei: „Nu mă pot identifica cu CSU Craiova”
FCU CRAIOVA - CSU CRAIOVA
Derby-ul a început în studioul GSP Live! Cu ce tricou s-a afișat un fost atacant al Științei: „Nu mă pot identifica cu CSU Craiova”

Aroganțele celor de la FCU la derby-ul cu CS Universitatea

Craiova „fierbe” în această seară, în care se joacă derby-ul orașului, cu FCU în postura de gazdă. Cu această ocazie, reprezentanții clubului patronat de familia Mititelu au ales să își ironizeze rivalii pe tema identității. 

Mai întâi, înainte de începutul meciului, crainicul stadionului a rostit doar numerele jucătorilor celor de la CS Universitatea, nu și numele lor. Imediat după, toți ochii au fost ațintiți pe tabela de marcaj, unde în dreptul gazdelor scria „Fotbal Club Universitatea 1948”, iar în dreptul oaspeților un sec „CSU”.

Aroganță de Craiova » Ce a afișat FCU pe tabelă la derby-ul cu CS Universitatea

Mesajul lui Florin Costea, în ziua derby-ului FCU - CSU: „Să nu intervină acele orgolii prostești oltenești”

Florin Costea (36 de ani), fosta vedetă a echipei lui Adrian Mititelu, a vorbit despre derby-ul dintre FCU Craiova 1948 și CSU Craiova, confruntare care a împărțit Oltenia fotbalistică în două.

Florin Costea, în prezent jucător în Liga 3, la Viitorul Dăești, a rămas un apropiat al familiei Mititelu, însă recunoaște că lotul lui CSU Craiova e mult mai valoros decât cel al lui FCU. Diplomat, Florin Costea spune că le ține pumnii ambelor echipe diseară.

Florin Costea: „E puțin ciudat să vezi două echipe din Craiova jucând între ele”

„E puțin ciudat să vezi două echipe din Craiova jucând între ele. Le doresc baftă amândurora și să nu iasă incidente. Sper să fie un spectacol frumos și în tribune și în teren. Suporterii sunt minunați, dar sper să nu intervină acele orgolii prostești oltenești și toată lumea să-și încurajeze echipa favorită.

Într-un derby poate câștiga oricine, nu este neapărat o echipă favorită. Amândouă sunt echipe bune chiar dacă au început mai slab campionatul. Probabil își vor reveni pe parcurs și vor ajunge printre primele echipe ale campionatului”, a declarat Florin Costea, potrivit realitateasportiva.net.

FOTO Imagini tari surprinse înainte de meci

+16 FOTO

Citește și alte știri despre derby-ul Craiovei:

EXCLUSIV Adrian Mititelu jr. admite: „Voi merge în vestiar înainte de meci” + Nu-și uită rivalii: „Nu gândim toți ca milionarul Rotaru”

Derby-ul a început în studioul GSP Live! Cu ce tricou s-a afișat un fost atacant al Științei: „Nu mă pot identifica cu CSU Craiova”

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (3)
houri.10
houri.10  •  04 Octombrie 2021, 00:59

Rușine! Echipa mica ești dacă faci asta... Stiam asta dar nici asa :))))

eterrna.terrra.nova
eterrna.terrra.nova  •  03 Octombrie 2021, 23:29

Au scis csu dar au pus stema Stiintei pe langa stema lor made in China asta da aroganta

dansy
dansy  •  03 Octombrie 2021, 23:27

Mititeii-mici,mititei și prăjiți!Braileanu și Kuba S-u ascuns in copac.Și cât au așteptat ei aceast meci.Acum ne/am lămurit cu toții cine sunt acești troli! Ha,ha,ha!

Vezi toate comentariile (3)
Comentează