FOTBAL  »  Superliga  »  FC U CRAIOVA

EXCLUSIV Adrian Mutu a semnat cu FC U Craiova, în această seară, la București! Detaliile contractului

Adrian Mutu e antrenor lui FC U Craiova cu acte în regulă
Adrian Mutu e antrenor lui FC U Craiova cu acte în regulă

Articol de , - Publicat vineri, 28 mai 2021 23:55 / Actualizat sambata, 29 mai 2021 21:29

Adrian Mutu (42 de ani) a semnat un contract valabil pentru următoarele două sezoane cu nou-promovata FC U Craiova 1948! Informația a fost dezvăluită în exclusivitate de GSP.ro

  • Mutu a preluat reprezentativa de tineret la începutul anului 2020, a reușit calificarea la Euro U21, unde „tricolorii mici” nu s-au făcut de râs. Au încheiat pe locul 3 o grupă cu Germania, Olanda și Ungaria, la egalitate de puncte cu primele două formații, însă cu un golaveraj mai slab.
  • De-a lungul carierei de antrenor, Mutu le-a mai pregătit pe FC Voluntari și Al-Wahda (echipa U21). Recent, „Briliantul” a obținut licența PRO.

UPDATE, ora 23:40 » Adrian Mititelu Jr.: „Urmează întăriri!”

„Au fost câteva chestii de pus la punct, la negocieri, dar nu cerințe ieșite din comun. Într-o săptămână am perfectat totul. Nu ne-a cerut jucători, nu e vorba despre așa ceva. Conducerea și antrenorul se consultă. Evident că vom întări echipa în perioada următoare, vor veni fotbaliști. 

Când vom bate palma cu vreun jucător, veți afla pe site-ul clubului. Sper să facem cât mai multe puncte în noul sezon și să ne apropiem de primele poziții ale clasamentului. Va fi un an greu, ne vom bate cu multe echipe care dispun de un buget mare. Vrem să facem un campionat bun pentru o nou-promovată”, a declarat Mititelu Jr. pentru Gazetă.

UPDATE, ora 23:25 » Adrian Mutu, prezentat oficial la FC U Craiova

Adrian Mutu este noul antrenor al FC UNIVERSITATEA CRAIOVA 1948! Briliantul a semnat un contract pe 2 ani cu ȘTIINȚA! Să îi urăm bun venit!
Comunicat FC U Craiova

ℹ Adrian Mutu este noul antrenor al Fotbal Club Universitatea 1948! ❕"Briliantul" a semnat un contract pe 2 ani cu Știința! 🙌 Bine ai venit, Adi! #Științasuntemnoi

Publicată de Fotbal Club Universitatea 1948 pe Vineri, 28 mai 2021

Știu imnul Craiovei. Tata a fost și este fan al Craiovei. Am crescut de la trei ani cu reviste cu Balaci, Ștefănescu, cu toți. Sunt obișnuit să aud în casă despre Universitatea Craiova. 
- Adrian Mutu, antrenor FC U Craiova

EXCLUSIV » Adrian Mutu a semnat cu FC U Craiova!

Conform informațiilor GSP, Mutu a semnat în urmă cu puțin timp cu FC U Craiova, la hotel Phoenicia din București, în prezența lui Adrian Mititelu jr. și a avocatului Dan Idita. 

Acordul se întinde pe doi ani. Noul antrenor al alb-albaștrilor va avea un salariu de 10.000 de euro pe lună în primul sezon, iar obiectivul e accederea în play-off. 

Adrian Mutu, antrenor la FC U Craiova 1948

Adrian Mutu a renunțat la postul de selecționerul al naționalei de tineret, dornic să preia o echipă de club. Ofertele au fost numeroase, inclusiv alte discuții în Liga 1, dar proiectul celor de la FC U Craiova 1948 l-a convins. 

Pentru „Briliant” va fi primul proiect luat de la început. Mutu a mai pregătit-o în Liga 1 pentru o scurtă perioadă de timp pe FC Voluntari, alături de care s-a salvat dramatic de la retrogradare.

Buget de cupele europene la FC U Craiova 1948 » Adrian Mititelu Jr.: „Am investit 8 milioane de euro în ultimii 4 ani”

Citește și alte articole despre FC U Craiova 1948: 

OFICIAL FC U Craiova 1948, primul transfer pentru Liga 1 » Atacă play-off-ul cu fotbalistul despre care GSP titra în toamnă: „I-a uimit pe toți”

EXCLUSIV VIDEO Bază grandioasă de pregătire în Liga 1: „Am fost la Munchen și este peste baza lui Bayern! Cea mai tare din Europa de Est”

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (68)
stefy29
stefy29  •  29 Mai 2021, 12:28
Postat de univ_craiova1 pe 29 Mai 2021, 07:28

Cum sa fie adevarata? Dacă se numește fotbal club Universitatea 1948? :)))) ne schimbam numele, steme s.a. Cum vrem și gata așteptăm să fim aia adevărați? Continuitate prin familia mititelu nu exista!

Asa e adevarata ( clona)e sc blue lions capital sa, care in 7 ani de existenta si-a schimbat denumirea de vreo 4 ori. Dupa ce ca sunteti prosti, tineti neaparat sa iesiti in evidenta.

stefy29
stefy29  •  29 Mai 2021, 12:25
Postat de eugen_76pan pe 29 Mai 2021, 08:24

Mutu mare antrenor rad cu lacrimi.

Razi da razi ca prostu.

stefy29
stefy29  •  29 Mai 2021, 12:23
Postat de Nanu Daniel pe 29 Mai 2021, 08:25

Le-a luat zile sa redacteze un contract, probabil secretara/jurista nu stia sa foloseasca Word-ul. :) Cam greu se misca lucrurile acolo la FCU ... Nu mai pun la socoteala faptul ca l-au semnat la ... Bucuresti. Ei reproseaza unora ca s-au inregistrat la Mogosoaia dar ei isi semneaza contractele la Bucuresti. :) Pai cum vine asta ...esti Anti-Bucuresti sau ce esti ? :)

*** tot *** ramane. Ce legatura are incheierea unui contract, cu locul unde a fost incheiat. Cum sa compari una cu alta, respectiv infintarea unei societati sc blue lions cu sediul la mogosoaia, cu incheierea contractului indicat mai sus. Mare ti-e gradina Doamne si cati prosti ai lasat pe pamant. Stiinta e una singura si aceea nu e cs litera u mogosoaia!

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

Vezi toate comentariile (68)
Comentează
Close