Articol de , - Publicat sambata, 25 februarie 2023 22:00 / Actualizat duminica, 26 februarie 2023 01:05

Rapid a învins-o pe Chindia Târgoviște, scor 2-0, în runda cu numărul 27 din SuperLigă. Adrian Mutu, antrenorul giuleștenilor, crede că prestația de astăzi a fost aproape perfectă.

Penalty-ul primit de Rapid a provocat revoltă la TV! Mihai Stoica: „Sunt curios dacă vor exista urmări” + „E simulare”
Rapid - Chindia 2-0
Penalty-ul primit de Rapid a provocat revoltă la TV! Mihai Stoica: „Sunt curios dacă vor exista urmări” + „E simulare”

VIDEO. Adrian Mutu, după Rapid - Chindia 2-0: „Lui Costache îi lipsesc doar golurile”

„Am jucat bine, am dominat meciul, am jucat pe atac, am încercat încă din primul minut. Mă bucur că am reușit, mă bucur că Marko și-a revenit și a marcat. Cred că a fost o seară reușită.

Cred că până în minutul 85 nu au avut niciun șut pe poartă, nicio ocazie. Ne bucurăm de cele trei puncte, mergem la Botoșani unde ne așteaptă un meci de care pe care.

Andrei Ciobanu a simțit o înțepătură la coapsă. Sper să nu fie o ruptură. S-a antrenat foarte bine, merita mai mult decât i-a oferit fotbalul azi. Îl așteptăm să se întoarcă lângă noi.

Lui Vali Costache cred că îi lipsesc doar golurile. În rest își face treaba bine își pune calitățile în slujba echipei, de asta e apreciat de fani. Și Sefer a jucat bine, Ioniță la fel. Sper să îl avem cât mai curând și pe Ongenda”, a spus Adrian Mutu la „Fotbal Show”, emisiunea produsă în parteneriat de Gazeta Sporturilor și de Prima Sport. 

Nu am văzut reluările la faze, ce să spun? Probabil există o presiune și pe arbitru. Mulți oameni au făcut o atmosferă în jurul Rapidului, că am fi favorizați...
- Adrian Mutu, antrenor Rapid 

VIDEO. Anghel Iordănescu, mulțumit de jocul văzut la Rapid - Chindia: „Din nou o seară frumoasă în Giulești”

Citește și alte știri din fotbalul românesc: 

FCU Craiova chiar are o nouă mare rivală » Atac dezlănțuit: „Ţipa până şi retina! Chiar trebuie VAR pentru o banală problemă oftalmologică? Cum naiba să nu te iei de ei?”

Mihai Stoica prevede un posibil „cutremur” în Liga 1: „Ar fi corect!”

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”