FOTBAL  »  Superliga  »  RAPID

VIDEO Adrian Mutu s-a enervat la prima conferință la Rapid: „Nu sunt pupincurist! Aveți niște întrebări... Dacă o vezi pe Sharon Stone ce faci?”

Articol de , - Publicat joi, 03 martie 2022 13:33 / Actualizat joi, 03 martie 2022 13:57

Adrian Mutu, 43 de ani, a fost prezentat azi la Rapid și a răbufnit la conferința de presă.

După mai multe discuții legate de trecutul său dinamovist și despre tensiunile cu fanii, Mutu s-a enervat când a fost întrebat pentru a doua oară dacă va săruta steagul Rapidului.

Rapid anunță când și cu cine se poate juca primul meci pe noul stadion din Giulești
RAPID
Rapid anunță când și cu cine se poate juca primul meci pe noul stadion din Giulești

VIDEO Adrian Mutu s-a enervat la prima conferință la Rapid

„Nu am niciun fel de problemă. Aveți niște întrebări... Pe cuvântul meu de onoare dacă am văzut așa ceva în viața mea. Stau și mă gândesc la diferența dintre conferințele de presă pe care le-am avut și ce întrebări primesc în România. Sunteți incredibili!

Dacă ai vedea-o pe Sharon Stone ai săruta-o? Pui întrebări care nu au niciun sens. Sunt la Rapid și reprezint acest club. Dacă cineva îmi spune să sărut... Adică să pup steagul, că sărutat... Aș face-o fără niciun fel de problemă. Eu reprezint Rapid, fiind antrenorul echipei. Nu sunt pupincurist, nu o fac pentru că vreau să mă pun bine cu suporterii. Cine mă cunoaște știe că nu sunt genul ăsta. Dacă mi se cere, pup steagul. Eu sunt al României, nu sunt al vreunei echipe. Acum reprezint Rapid în acest moment”, a spus Mutu la conferința de presă.

Degeaba îmi puneți astfel de întrebări. Nu încerc să mă dau bine pe lângă suporteri. Dacă voi fi apreciat, înseamnă că am construit asta prin rezultate. Nu cer nimic înainte. Pe mine nu mă contestă nimeni. Am vorbit cu șefii galeriei și nu au niciun fel de problemă

Citește mai multe știri despre Rapid:

Contestă schimbarea lui Iosif cu Mutu! Dan Petrescu: „A făcut ceva fantastic!”

Rapid anunță când și cu cine se poate juca primul meci pe noul stadion din Giulești

De pe patul de spital, Cornel Dinu a vorbit cu GSP despre situația critică a lui Dinamo: „Doar asta mai pot să fac”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (42)
ucluj2011
ucluj2011  •  04 Martie 2022, 10:19
Postat de Constantin Dragomir pe 03 Martie 2022, 16:26

Pai de la 18 ani pana acum se pare ca nu ai învățat nimic! Ce performante are Mutu? Dar tu ca și suporter ce ai învățat în toți anii ăștia! NIMIC! Toți va pricepeți la fotbal și mai ales sa comentati sau sa propuneți antrenoru echipei. Cât a fost rapid în diviziile inferioare nu mai comentați, acum va venit glasul! Lăsați pe cel care investește sa se ocupe, voi dacă doriți susțineți echipa! Asta trebuie sa facă un suporter adevărat, și la bine și la greu!

Stai liniștit , că NIMENI nu știe mai bine decât rapidișyii ce trebuie să facă un suporter. Dar mulți sunt supărați pe bună freptate , pentru că tocmai acum , când se va da drumul Noului Giulești , un non rapidist va avea onoarea de a inaugura stadionul. Și dacă stai să te gândești că Mutu nu este peste Șumudică sau Pancu ca antrenor , DE CE dacă tot ai adus un antrenor de mâna a-2-a acesta să nu fie Pancu de ex.?!!!?

sica.nevaccinatu
sica.nevaccinatu  •  04 Martie 2022, 06:47

pentru cei care nu stiu! nasul de cununie al acestui arogant cu cap mic si creier lejer este nicu gheara. de aici nu mai am ce spune. judecati singuri v oi astia din presa asa zisa libera

176901212832165
Dan Petnaise  •  03 Martie 2022, 19:28

Ha-ha! Nici acel cuvânt pe care voi îl folosiți în titlu, nu mă lăsați să îl scriu. Sunteți jalnici. ******.***i***o.r.

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

Vezi toate comentariile (42)
Comentează