FOTBAL  »  Superliga  »  RAPID

Rapid anunță când și cu cine se poate juca primul meci pe noul stadion din Giulești

Articol de GSP - Publicat joi, 03 martie 2022 12:41 / Actualizat joi, 03 martie 2022 13:20

Finalul lunii martie va aduce inaugurarea stadionului Rapid-Giulești, anunță patronul clubului Rapid, Victor Angelescu.

Formația alb-vișinie are de gând să joace un meci amical cu Poli Timișoara la finalul lunii martie, în funcție de programul celor două formații.

Contestă schimbarea lui Iosif cu Mutu! Dan Petrescu: „A făcut ceva fantastic!”
RAPID
Contestă schimbarea lui Iosif cu Mutu! Dan Petrescu: „A făcut ceva fantastic!”

Stadionul Rapid-Giulești va fi inaugurat la finalul lui martie

Recent, fanii Rapidului au fost îndemnați să voteze într-un sondaj privind data de inagurare a noii arene, având două opțiuni: un amical pe 26 martie sau primul meci din play-out sau play-off.

Acum, Angelescu spune că arena care este gata din toate punctele de vedere ar putea fi inaugurată la finalul lunii.

„Pe noul stadion vom juca la finalul lunii. Probabil va fi un meci amical. Nu pot să vă spun exact cu cine. Noi ne-am dori să fie cu Poli Timișoara. E o echipă apropiată, iar galeriile sunt înfrățite. Trebuie stabilită data în funcție de programul lor și de programul nostru”, a spus Victor Angelescu la ProX.

Caracteristici stadion „Rapid - Giulești”

  • Capacitate: 14.000 de locuri
  • Suprafața de joc: 105 metri lungime, 68 metri lățime; gazon natural ranforsat sintetic, cu încălzire, degivrare, drenaj și sistem de irigație
  • Beneficii: pistă de atletism sub tribune, sală de sport sub „Peluza Nord”; 28 de spații de cazare pentru sportivi, spații administrative, magazin, zonă de mâncare, spații pentru mass media și VIP

Sistem de iluminat de ultimă generație în Giulești 

Giuleștiul, ca și Ghencea beneficiază de un sistemul de iluminat de ultimă generație.

„Este posibilă proiectarea culorilor echipelor la fiecare meci, oferind un stimul suplimentar fanilor pe măsură ce intră pe stadion. De asemenea, sistemul poate schimba culoarea iluminării atunci când se marchează un obiectiv sau poate crea spectacole de lumină concepute special pentru fiecare ocazie, dând un alt imbold fanilor din tribună", spun cei care au montat luminile, care mai sunt folosite de echipe galonate ca Juventus, Chelsea sau Atletico Madrid.

Lucrările de construire a complexului sportiv au demarat în toamna anului 2019, iar valoarea totală a investiției a fost de 185.333.607,39 lei, aproximativ 38 de milioane de euro.

VIDEO Cum arată noul stadion al Rapidului

Ciștește și 

Pancu n-a mai suportat! Atac dur, după numirea lui Mutu la Rapid: „Parcă mi-a murit un părinte. Nu mă identific cu acest club”

Susținere pentru Mutu, după criticile primite încă din prima zi la Rapid: „Ar fi o greșeală ca cineva să spună asta despre el”

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (1)
ucluj2011
ucluj2011  •  03 Martie 2022, 14:32

Bravo Angelescu! Bravo C.S.Rapid! Forza Rapid!!!

Vezi toate comentariile (1)
Comentează