FOTBAL  »  Superliga  »  RAPID - FC ARGEȘ 2-1

Adrian Mutu, la superlativ despre un jucător din Rapid - FC Argeș: „E cel mai bun din țară!”

FOTO Eli Driu +10   FOTO
FOTO Eli Driu

Articol de GSP - Publicat duminica, 07 august 2022 00:24 / Actualizat joi, 20 aprilie 2023 14:53

Rapid a învins-o pe FC Argeș, scor 2-1, și urcă provizoriu pe primul loc în Liga 1. Adrian Mutu (43 de ani), antrenorul giuleștenilor, și-a felicitat elevii, dar îndeamnă la cumpătare. 

Adrian Mutu a evidențiat doi fotbaliști, pe portarul Horațiu Moldovan (24 de ani) și pe Antonio Sefer (22 de ani), autorul ambelor goluri. 

A fost spectacol! 5 momente speciale la Rapid - FC Argeș: cine e noul idol al Giuleștiului + vedeta care a plâns după meci
RAPID - FC ARGEȘ 2-1
A fost spectacol! 5 momente speciale la Rapid - FC Argeș: cine e noul idol al Giuleștiului + vedeta care a plâns după meci

Adrian Mutu, după Rapid - FC Argeș

„A fost un meci dificil, mai ales în prima repriză. FC Argeș este o echipă care se apără bine, ne-a închis spațiile, cel puțin până la gol. Am avut și un portar bun în prima repriză. Vreau să îl felicit. La ora actuală cred că este cel mai bun portar din țară. 

M-a mulțumit prestația echipei. Am reușit să avem un joc elaborat pe margine, așa a fost și la faza golului, când Costache l-a găsit pe Sefer. Toni are un șut extraordinar, am mai spus-o. Uneori îl cert că nu se duce spre poartă. Avea nevoie, pentru moralul lui. Se antrenează foarte bine, merită. În repriza secundă am făcut și puțin spectacol”, a spus Adrian Mutu, la Orange Sport.

Adrian Mutu despre...

...eliminarea lui Dragoș Grigore: „Aș fi vrut să judece altfel acea fază, dar se întâmplă și la fotbaliști de nivelul lui. Apoi a luat decizia corectă și a faultat”

...lupta la titlu: „Obiectivul nostru principal rămâne play-off-ul. Nu ne facem prea multe iluzii, trebuie să rămânem cu picioarele pe pământ. Nu ne comparăm cu nicio echipă, noi avem parcursul nostru. Nu e vorba că ne-ar lipsi ceva, dar nu vrem să ne facem iluzii. Avem timp în sezoanele următoare să ne luptăm la titlu. Acum vrem să scoatem maximum din fiecare meci”

...Petrolul - Rapid, derby-ul de runda viitoare: „Știu că au un public frumos, este un derby pentru noi. Va fi o atmosferă încinsă, dar sperăm să scoatem maximum posibil”

+6 FOTO

VIDEO Ion Manu, povestea imnului Rapidului: „Eram acolo, l-a scris pe un șervețel”

Citește și alte știri din fotbalul românesc:

Nicolae Dică, exasperat după remiza de la Mioveni: „Nu știu ce să mai fac! Mă credeți că am vrut să îl bag pe el atacant?”

Marius Croitoru, răspuns tăios pentru Valeriu Iftime: „Dacă ar fi vorba de educație, el nu ar trebui să vorbească”

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (6)
mihai041
mihai041  •  07 August 2022, 13:13
Postat de cirus11 pe 07 August 2022, 02:05

Portarul asta cel mai bun din tara trebuie sa invete cum sa respinga mingea... intotdeauna o duce in fata. Si nu ma refer doar la meciul asta.

Dacă era vorba de Tîrnovanu imediat ziceai că e cel mai bun.

gabytzu88
gabytzu88  •  07 August 2022, 10:44

Cred ca la suturi de la distanta si la 1 vs 1 portarii nostrii sunt buni Moldovan ,Tarnovanu ,Popa ambii ,Aioanii insa diferenta este ca ei nu prea sunt buni pe centrari ,nu prea stiu sa iasa cand trebuie si cum trebuie.

ionescugeorge77
ionescugeorge77  •  07 August 2022, 10:02

...m am saturat de Nita...

Vezi toate comentariile (6)
Comentează