FOTBAL  »  Superliga  »  CS MIOVENI - FCSB 1-1

Nicolae Dică, exasperat după remiza de la Mioveni: „Nu știu ce să mai fac! Mă credeți că am vrut să îl bag pe el atacant?”

CS Mioveni și FCSB au remizat, scor 1-1, în runda cu numărul 4 din Liga 1. Nicolae Dică (42 de ani), antrenorul vicecampioanei, încă nu a reușit să implementeze toate ideile tactive. +33   FOTO
CS Mioveni și FCSB au remizat, scor 1-1, în runda cu numărul 4 din Liga 1. Nicolae Dică (42 de ani), antrenorul vicecampioanei, încă nu a reușit să implementeze toate ideile tactive.

Articol de GSP - Publicat sambata, 06 august 2022 21:25 / Actualizat sambata, 06 august 2022 22:54

CS Mioveni și FCSB au remizat, scor 1-1, în runda cu numărul 4 din Liga 1. Nicolae Dică (42 de ani), antrenorul vicecampioanei, încă nu a reușit să implementeze toate ideile tactice.

Nicolae Dică se plânge de problemele de lot, încă una după accidentarea lui Ovidiu Popescu, dar și de faptul că elevii lui încă nu au asimilat toate sfaturile primite. 

Dumitru Dragomir n-are milă de Dică și de fotbaliștii de la FCSB: „În afara lui, toți sunt haotici! Haos, haos!”
CS Mioveni - FCSB 1-1
Dumitru Dragomir n-are milă de Dică și de fotbaliștii de la FCSB: „În afara lui, toți sunt haotici! Haos, haos!”

Nicolae Dică, după CS Mioveni - FCSB 1-1

„Știam că Mioveni e o echipă bună pe teren propriu, știam că se apără în propria jumătate și joacă pe contraatac. Nu am știut să ținem de minge, să primim în adâncime, așa cum am lucrat. 

Numai noi puteam să primim un astfel de gol. Ovidiu Popescu avea prim-planul, dar s-a lovit, apoi Șut i-a dat mingea adversarului, a și deviat-o. Am schimbat după pauză și sistemul. Le-am cerut să vină cu toate mingile la margine în final, așa am marcat și golul, dar nu au făcut-o suficient.

Sperăm să vină victoria meciul viitor. Nu sperăm, trebuie să vină 100% victoria cu Chindia. Campionatul se câștigă cu echipele mici. Astea sunt meciurile importante. Le-am spus înainte, dar nu am reușit să îi capacitez. 

Ajungem în careu, avem ocazii, dar nu marcăm. Nu am jucat în seara asta ce mi-am dorit! Mă credeți că mă gândeam să îl bag pe Tamm atacant? Apoi am zis să schimb sistemul, să îl încerc pe Miculescu. El este un marcator. Atunci când îl ai pe teren, el ajunge din fiecare poziție în fața porții”, a spus Nicolae Dică, la Orange Sport.

Nicolae Dică, exasperat de problemele de lot

„Joc un meci, se accidentează unul-doi. Nu mai știu ce să fac! Pe Edjouma l-am lăsat acasă, pe Tamm nu l-am băgat. Mi-e teamă de accidentări. Și la Tavi m-am gândit mult dacă să îl folosesc din primul minut. 

Din păcate, Ovidiu Popescu a călcat strâmb. Am făcut transferuri, am adus jucători buni, tineri, în pozițiile în care mai aveam. Musi a intrat azi foarte bine. Mi-a demonstrat că poate ajunge la un nivel foarte ridicat. Sperăm să mai aducem jucători și să luptăm pe două fronturi”, s-a plâns Dică. 

Am avut discuții cu Dawa, este un jucător agresiv. Nu mai are 19-20, are o vârstă (n.r. 26 de ani). Vom încerca să îl schimbăm, să nu mai facă aceste atacuri decisive
- Nicolae Dică

+29 FOTO

VIDEO Radu Boboc a debutat la FCSB: „Trebuie să ne revenim și să ne calificăm în play-off-ul Conference League”

Citește și alte știri din fotbalul românesc:

WOW! Mititelu a primit o ofertă de două milioane de euro pentru un titular: „Nu o să vadă vreodată Gigi Becali așa ceva”

Driblează interdicția UEFA » Ce va face galeria celor de la FCSB la meciul cu Dunajska Streda: „Trebuie să fim atenți!”

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (20)
tristan
tristan  •  07 August 2022, 10:54

adevarul e ca avem si antrenori slabi..greu gasesti 3-4 mai decenti in campionat

tristan
tristan  •  07 August 2022, 10:52
Postat de fotbalminim00 pe 06 August 2022, 23:57

daca nu pastrezi echipa si faci schimbari aiurea,cand vad ca la noi se practica rotatia cand tu ai pe banca petarde si nu jucatori de aceiasi valoare imi pun intrebarea cine ii sfatuieste pe antrenorii astia????pai incepe cu echipa de baza joaca obtine avantaj si dupa inlocuieste 3-4 jucatori care sunt de baza,nu incepi cu 7 schimbari in echipa si vrei sa castigi,nici echipele mari nu bat asa care au loturi bune,cum sa schimbi toata apararea?asta este valabila pentru tooate echipele romanesti angrenate in Europa

si eu m am gandit la asta...ori se baga patronul ori el e praf ca antrenor...acum prea valoros nu poate fi ca n a fost bataie pe el...a fost analist TV, ceva secund pe la nationala si alte job uri cu ziua:)

Heiheiargesul1987
Heiheiargesul1987  •  07 August 2022, 10:21

Toni era antrenor pe langa Dica! Faptul ca nu are in spate cariera de fotbalist a lui Dica si marketingul il fac sa para un impostor, antrenor slab sau mai stiu eu ce, dar uitati-va cum a dus echipa aproape de titlu anul trecut si cum juca echipa si uitati-va la haosul de acum. Stiu, veti zice ca lui Toni Petrea ii facea echipa Becali. Eu cred ca patronul se băga in aceeasi masura in care se bagă si la Dică, insa tacticile, antrenamentele, asezarea in teren, tot ei, antrenorii o fac, si se vede diferenta. La Dica este acelasi haos care era si la nationala lui Radoi. Se vede că si Dică a fost acolo.

Vezi toate comentariile (20)
Comentează