FOTBAL  »  Superliga  »  FCSB

Driblează interdicția UEFA » Ce va face galeria celor de la FCSB la meciul cu Dunajska Streda: „Trebuie să fim atenți!”

Galeria celor de la FCSB se va muta în peluza sud a Arenei Naționale la meciul cu Dunajska Streda, din turul III preliminar al Conference League. Ultrașii vor evita astfel interdicția dictată de UEFA.
Galeria celor de la FCSB se va muta în peluza sud a Arenei Naționale la meciul cu Dunajska Streda, din turul III preliminar al Conference League. Ultrașii vor evita astfel interdicția dictată de UEFA.

Articol de GSP - Publicat sambata, 06 august 2022 17:41 / Actualizat sambata, 06 august 2022 17:49

Galeria celor de la FCSB se va muta în Peluza Nord a Arenei Naționale la meciul cu Dunajska Streda, din turul III preliminar al Conference League. Ultrașii vor evita astfel interdicția dictată de UEFA.

Peluza Sud a Arenei Naționale, care este ocupată de obicei de galeria roș-albaștrilor, va fi închisă publicului la partida cu Dunajska Streda, din cauza scandărilor reprobabile de la returul cu Saburtalo. Gheorghe Mustață, liderul galeriei celor de la FCSB, spune că a găsit soluția pentru a dribla suspendarea. 

Schimbări masive la FCSB! Gigi Becali a renunțat la o echipă întreagă
FCSB
Schimbări masive la FCSB! Gigi Becali a renunțat la o echipă întreagă

Galeria celor de la FCSB, soluție pentru meciul cu Dunajska Streda

„Noi o stăm în partea cealaltă, la cealaltă peluză. Ne găsim noi locul și tot vom încuraja echipa, chiar și de la tribuna a doua. Am înțeles că la peluza noastră vor sta copii și femei, care vor avea intrare liberă la meci

Trebuie să fim atenți la meciurile din Conference League pentru că lăsăm echipa fără suporteri și au nevoie de noi să îi încurajăm. E normal ca Gigi să fie supărat și nu am ce să răspund”, a spus Gheorghe Mustață, potrivit Fanatik.

Driblează interdicția UEFA » Ce va face galeria celor de la FCSB la meciul cu Dunajska Streda: „Trebuie să fim atenți!”

Gigi Becali, supărat pe galerie

FCSB a fost amendată de UEFA cu 50.000 de euro pentru scandările suporterilor de la meciul cu Saburtalo din Conference League (4-2), când ultrașii din Peluza Nord au apelat pe durata partidei la unele scandări rasiste dezgustătoare. Gigi Becali i-a certat pe suporteri. 

„M-am reîntors (n.r. - în fotbal) datorită suporterilor, dar vreau să le transmit așa: nu mai vreau să plătesc bani pentru amenzi! Am plătit 50.000 de euro, ne-a amendat UEFA. Sunt bani mulți 50.000 de euro. Voi faceți rău clubului! Să dea Becali banii? Sunt idiot? 

De ce strigă «am avut și vom avea mereu boală pe țigani?» Ce țigani, mă? De ce să plătesc eu 50.000? Ce e asta?! Că nu înțeleg. Ce țigani? Ce să-i mai spun liderului de galerie? (n.r. - Gheorghe Mustață)? Acum, vom juca cu ăștia (n.r. - Dunajska Streda), iar peluza e suspendată. Peluza e suspendată pentru meciul cu ungurii (n.r. - Dunajska Streda). Iar strigă «Afară cu ungurii din țară, apoi ne vor suspenda de tot terenul. Pentru ce, mă? 

Vreți să vedeți spectacol sau să scandați voi de țigani și unguri? În Anglia, ăia cântă încontinuu. De ce să strige afară cu ungurii din țară? E țara lor. Zic eu de Orban, că mă bat cu guvernul ungar, dar o spun mai mult în glumă” a declarat Becali, la Pro Arena.

Cât costă biletele la FCSB - Dunajska Streda

  • VIP 1 - 100 LEI
  • VIP 2 - 75 LEI
  • VIP 3 - 50 LEI
  • TRIBUNA 2 - INEL 1 - 30 LEI
  • TRIBUNELE 1 ȘI 2 - INELELE 2 ȘI 3 - 20 LEI
  • PELUZA NORD - 10 LEI

25.228 de spectatoriau fost prezenți pe Arena Națională la FCSB - Saburtalo

VIDEO Nicolae Dică a desemnat noul căpitan al FCSB, după accidentarea lui Coman: „Este pregătit”

Citește și alte știri din fotbalul românesc:

VIDEO Paul Papp a cedat nervos » Conferința de presă, ÎNTRERUPTĂ abrupt: „Ce să facem, să ne urcăm pe pereți? Nu înțeleg!”

Dan Șucu, pregătit să investească alte 5 milioane de euro: „Nu suntem minister, dar sunt dispus să fac asta”

EXCLUSIV: Anunțul momentului pentru Gigi Becali » Fotbalistul se întoarce la FCSB: „Direct atacant îl bag!”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (13)
88gore88
88gore88  •  07 August 2022, 13:03

"Driblatul legii" este sport national in Romania iar cuvantul 'asumare' ar trebui modificat in DEX. (a-ti asuma = a cauta alta varianta)

Supersonick13
Supersonick13  •  07 August 2022, 11:45

Daca scrii asa sigur te intelege doar galeria ta.... ca restu am obosit dupa 2 fraze....

fibra
fibra  •  07 August 2022, 11:16

Bine ca mai si anuntati ca sa va "dribleze" si UEFA cu interdictie la spectatori pentru un meci sau doua.

Vezi toate comentariile (13)
Comentează