FOTBAL  »  Superliga  »  RAPID - FCSB

VIDEO Mutu n-are dubii înainte de Rapid - FCSB: „Dăm 100% și câștigăm! La anul luptăm la titlu”

Adrian Mutu, antrenorul Rapidului
Adrian Mutu, antrenorul Rapidului

Articol de , - Publicat sambata, 22 aprilie 2023 21:08 / Actualizat sambata, 22 aprilie 2023 21:49

Adrian Mutu (44 de ani), antrenorul lui Rapid, a prefațat partida cu FCSB de duminică seara, ora 20:30, și i-a avertizat pe jucătorii alb-vișinii că trebuie să arate ce pot în acest final de sezon pentru a rămâne în Giulești.

Deși întâlnește una dintre cele mai în formă echipe din play-off, Mutu s-a declarat încrezător la conferința de presă că Rapid va câștiga derby-ul cu FCSB.

Antrenorul Rapidului a afirmat că își va evalua jucătorii în acest final de sezon, pentru a vedea cine merită să rămână la echipă din vară, când rapidiștii plănuiesc să atace titlul de campioni.

Adrian Mutu, înainte de Rapid - FCSB: „Dăm 100% și câștigăm meciul”

„Este un derby, un meci foarte important pentru noi. Venim după două înfrângeri, deci trebuie să câștigăm și să ne revenim.

Sezonul ăsta ne va clarifica situația tuturor. Vom vedea cine va fi în stare să ducă meciurile cu presiune foarte mare, așa cum este la Rapid. Ești obligat să joci la victorie tot timpul.

La anul, fiind anul centenarului, obiectivul va fi lupta la titlu. Vom avea meciuri tari, de asta spun că evaluarea se face în play-off, unde ai meciuri foarte tari unul după altul. Nu ai timp, răgaz să joci cu o echipă mai slab cotată, să-ți revii moral.

Trebuie să vedem valoarea tuturor sub presiune, în momentele grele. Vom da 100% mâine și vom câștiga acest meci”, a transmis „Briliantul” la conferință.

FCSB e în formă, o echipă bună, cu rezultate. Sperăm ca toate să se oprească aici.

Nu știu dacă trebuie să facem ceva în plus, ci să ne dăruim puțin mai mult, să fim mai răi pe teren, să tratăm fotbalul mai serios în anumite faze ale jocului.

- Cristian Săpunaru, fundaș Rapid

Rapid este singura echipă fără victorie în play-off. Giuleștenii au înregistrat două egaluri și două înfrângeri în primele 4 etape.

În sezonul regulat, Rapid a învins-o pe FCSB în Giulești, 2-0, și a pierdut pe Arena Națională, 1-3.

Mai multe știri despre Rapid: 

Vasile Dîncu nu-i rămâne dator lui Dan Șucu: „A preluat jucăria făcută de Ministerul Transporturilor”
CSA STEAUA
Vasile Dîncu nu-i rămâne dator lui Dan Șucu: „A preluat jucăria făcută de Ministerul Transporturilor”
Contestat de suporteri, Mutu anunță: „Nu-mi convine ce am auzit. Am discutat cu șeful galeriei”
RAPID
Contestat de suporteri, Mutu anunță: „Nu-mi convine ce am auzit. Am discutat cu șeful galeriei”

„Lampard” Popescu, primul plecat de la FCSB? » Până să vină oferta lui Becali, a bătut deja palma cu alt club din Superligă: „Suntem încântați, e un campion”

L-a disperat pe Hagi: „Ne despărțim, nu se mai poate! La câți bani îi dăm, trebuia să fie star”


Comentarii (21)
caponnehhk2
caponnehhk2  •  23 Aprilie 2023, 17:05

Sunt doar un umil rapidist cu o istorie de peste trei decenii de mers pe stadion, iar matematica mea elementara imi spune ca acesta este sezonul centenar, pana si un amarat de excel iti poate spune cu usurinta ca primul sezon, 1923-1924, este urmat de al 100-lea sezon in 2022-2023, si al 101-lea sezon in 2023-2024. Pana acum, asemeni domnului Ovidiu si altora, credeam in necesitatea continuarii mandatului lui Adrian Mutu, in stabilitate. Insa, cu aceasta conferinta de presa, domnul antrenor ori ne ia de fraieri, ceea ce e rau, ori nu stie sa numere, ceea ce e si mai rau. Iar aerul de superioritate degajat ca un parfum al unei sfere elitiste a ajuns sa imi displaca, parca Rapidul era un club al oamenilor deschisi si autentici, nu? La drept vorbind, nu mai am sperante pentru Rapiduletul meu cu acest antrenor. Sau, sa dea Dumnezeul Fotbalului sa ma insel, sa inteleaga care este rolul sau, sa stie si nitica matematica si sa nu ne mai ia de sus. Apoi, sa motiveze si sa aseze echipa in functie de calitati si contracarand punctele forte ale adversarului. Mai multe nu spun, daca m-aude cineva?

mafa
mafa  •  23 Aprilie 2023, 16:55
Postat de mafa pe 23 Aprilie 2023, 08:50

Cand un jiji-st nu-si da seama ca se cearta cu unul de-a lui !!!...inteligenta puuuuteeee.

Alo gazeta de perete !!!...de ce unora le scoate-ti cartonaş galben pentru nimic iar altora le tolerati postarile ???...aaaa am inteles !! ***.

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

mafa
mafa  •  23 Aprilie 2023, 16:49
Postat de mafa pe 23 Aprilie 2023, 08:50

Cand un jiji-st nu-si da seama ca se cearta cu unul de-a lui !!!...inteligenta puuuuteeee.

Dupa exprimarea ta al tau e praf !!

Vezi toate comentariile (21)
Comentează