FOTBAL  »  Superliga  »  RAPID

Adrian Mutu, pe aeroport, după șocantul 1-7 cu Slavia Praga: „Valoarea e valoare” » Ce a spus despre atacul lui Șumudică

Adrian Mutu // foto: captură as.ro
Adrian Mutu // foto: captură as.ro

Articol de GSP - Publicat miercuri, 06 iulie 2022 15:01 / Actualizat miercuri, 06 iulie 2022 15:32

Adrian Mutu (43 de ani), antrenorul lui Rapid, a vorbit la revenirea în România despre cantonamentul din Austria, cu precădere despre rezultatul din ultimul meci, un șocant 1-7 cu Slavia Praga, vicecampioana Cehiei.

Rapid a fost umilită de Slavia Praga deși a rulat majoritatea titularilor de drept, 1-7, dar antrenorul Adrian Mutu nu pune mare preț pe rezultat. „Nu mai exagerați”, a îndemnat el reporterii care l-au întâmpinat pe aeroport, la revenirea în România.

Referitor la declarațiile lui Marius Șumudică, care a precizat marți seara că „Rapid va avea viață grea să prindă play-off-ul” și că „ar fi cea mai mare minune să termine pe podium”, Mutu a spus că „nu mă interesează ce a zis Șumudică”.

Adrian Mititelu a fost eliberat din închisoare după un an și 7 luni! Decizie definitivă la Curtea de Apel: „În 3 ore va fi acasă”
FCU CRAIOVA
Adrian Mititelu a fost eliberat din închisoare după un an și 7 luni! Decizie definitivă la Curtea de Apel: „În 3 ore va fi acasă”

Adrian Mutu, pe aeroport, după Rapid - Slavia Praga 1-7: „Nu mai exagerați”

„Contează impresia generală, a fost un cantonament greu, muncit. Per total sunt mulțumit, în afară de meciul de ieri, în care s-a văzut diferența de valoare.

Putem invoca oboseala, pentru că într-adevăr am fost obosiți, dar valoarea e valoare. Este o echipă de Champions League, cu care până în minutul 55 am reușit să jucăm de la egal la egal, dar apoi am căzut fizic și valoarea și-a spus cuvântul.

Este un joc de pregătire, haideți să nu exagerăm, așa cum aveți tendința să o faceți. Nu știu ce a zis Șumudică, nici nu mă interesează. Suntem în pregătire, nu mai exagerați. Gândiți-vă la meciurile oficiale, atunci veți putea critica cât vreți”, a afirmat Mutu, citat de as.ro.

„Briliantul” a numit și două posturi unde consideră că are nevoie de întăriri: „Este nevoie de un fundaș, unul polivalent, care poate să joace și central și lateral, și de un vârf, pentru că deocamdată stăm doar în Vojtus”.

Mutările făcute de Rapid până acum: 

  • VENIRI: Fl. Ștefan (CFR Cluj), Costache (CFR Cluj), Ciobanu (Farul), P. Iacob (Chindia)
  • REVENIRI: Micu (Reșița), Ignat (Unirea Constanța), Tătaru (Foresta Suceava), Lefter (CS Hunedoara), Finica (Unirea Constanța), R. Lazăr (ASU Poli), Bradu (CS Hunedoara)
  • PLECĂRI: Ad. Bălan (U Cluj), Stahl (UTA), Alami (liber), Dandea (liber), Goge (liber), Hlistei (liber), Carnat (CFR Cluj)

Mai multe știri din Liga 1: 

LPF reacționează vehement, după ce FIFPro a pus Liga 1 în capul listei rușinii: „O obrăznicie, chestiune de natură politică!”

Primele declarații ale lui Adrian Mititelu jr., după ce Curtea de Apel a decis eliberarea tatălui: „La treabă! Pregătim două transferuri impresionante”

De pe patul de spital, Cornel Dinu a vorbit cu GSP despre situația critică a lui Dinamo: „Doar asta mai pot să fac”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (12)
manx
manx  •  07 Iulie 2022, 10:37
Postat de ursaromair pe 06 Iulie 2022, 23:40

Ia mai lasati-ma cu Alibec,care tocmai a ,,implinit '' 110 kg.Ma autopropun :61 ani ,82 kg la 170 ,capabil de progres imediat !

Ai par pe piept?

Barbanta
Barbanta  •  07 Iulie 2022, 09:56

Mutule☝️ De ce mereu le da apa la moara la x..y.. Si,nu iti vezi de treaba ta???? Cand erai activ, ai intalnit scoruri de handbal ???? nu cred???? In perioada de pregatire antrenorii care i am avut folosea trei echipe ,dar nu erau scoruri de acestea Mutule☝️ Stii de ce se intamplă in ziua de azi???? Cu stangul nu pot,cu dreptul nu dau,si cu capul nu stiu???? Stii cum le inchidea i gura la x..y..☝️ Cand o dadea i in ațe⚽️ Vz de treaba ta Mutule ,nu uita cat esti in carti ,esti bagat in seama ???? pe urmă nu te mai cunoaste nimeni ☝️ ***/ Sa fiti sănătoși si ce v ati propus sa vi se indeplinească Mutule????⚽️⚽️⚽️???? ***

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

ursaromair
ursaromair  •  06 Iulie 2022, 23:40

Ia mai lasati-ma cu Alibec,care tocmai a ,,implinit '' 110 kg.Ma autopropun :61 ani ,82 kg la 170 ,capabil de progres imediat !

Vezi toate comentariile (12)
Comentează