FOTBAL  »  Superliga  »  RAPID

Mutu se plânge, dar e izbit de realitate » Rapid are parte de cea mai mare susținere în emisiunile sportive

Adrian Mutu s-a plâns că Rapid nu are parte de suficientă susținere în emisiunile de sport din România. Realitatea este cu totul alta, giuleștenii având cea mai puternică reprezentare.
Adrian Mutu s-a plâns că Rapid nu are parte de suficientă susținere în emisiunile de sport din România. Realitatea este cu totul alta, giuleștenii având cea mai puternică reprezentare.

Articol de - Publicat marti, 28 februarie 2023 19:14 / Actualizat miercuri, 01 martie 2023 10:05

Adrian Mutu s-a plâns că Rapid nu are parte de suficientă susținere în emisiunile de sport din România. Realitatea este cu totul alta, giuleștenii având cea mai puternică reprezentare pe ecranele TV. 

Rapid a fost acuzată de arbitraje favorabile de rivalele din SuperLigă, CFR Cluj prin vocea lui Cristi Balaj și Farul prin vocea lui Gică Popescu. Adrian Mutu consideră că formația lui nu se apără cu suficient de mult înverșunare.

Brazilianul Eric a revenit în Liga 1 » Prezentat de pretendenta la titlu: „Abia aștept să sărbătorim un nou trofeu!”
CONTRACT
Brazilianul Eric a revenit în Liga 1 » Prezentat de pretendenta la titlu: „Abia aștept să sărbătorim un nou trofeu!”

Adrian Mutu: „Sunt prea puțini rapidiști prin studiouri”

„Mi se pare că este aruncată pe piață pentru că se vrea altceva. Rapid nu e favorizată, din contră, eu cred că Rapid este defavorizată clar. Nu spun că se lucrează împotriva Rapidului, dar fotbalul se joacă și în afara terenului de joc.

Nu știu cine le comentează, argumentează și amplifică, dar ideea este că sunt mulți invitați și sunt prea puțini rapidiști în studiouri. Probabil că, poate fără să se se vrea, se trage cu echipa favorită.

Își apără fiecare feblețea și echipa favorită. Poate Rapid a făcut câțiva pași mai mari decât s-ar fi așteptat unii în acest sezon. Asta poate îi sperie, nu știu dacă-i deranjează”, a spus Adrian Mutu, potrivit Fanatik

Ce „susținători” are Rapidul în emisiunile sportive

Declarația lui Mutu este contrazisă de realitate. Rapid are o puternică reprezentare în echipele de analiști ale principalelor televiziuni de sport.

Orange Sport: 

  • Constantin Zotta - fost conducător în Giulești
  • Cristi Costache - fost director sportiv la Rapid

Digi Sport:

  • Rică Răducanu - fost portar al Rapidului
  • Daniel Niculae - președintele Rapidului
  • Daniel Pancu - fost atacant și antrenor în Giulești
  • Dan Filoti - moderator și fan asumat al giuleștenilor

PrimaSport:

  • Viorel Moldovan - fost jucător și antrenor la Rapid

Doar CSU Craiova și Sepsi n-au reprezentanți la TV

Dintre formațiile aflate în acest moment pe locuri de play-off, doar CS Universitatea Craiova și Sepsi nu au reprezentanți în studiourile televiziunilor.

FCSB are o voce extrem de puternică prin Mihai Stoica, la Orange Sport, Farul e reprezentată de președintele Gică Popescu, la Prima Sport, iar CFR Cluj îl are pe Marius Bilașco la Orange Sport.

Și Mihai Rotaru a acuzat același lucru 

Mihai Rotaru, finanțatorul Universității Craiova, s-a plâns de același lucru. Ba chiar a încercat să obțină sancțiuni împotriva lui Mihai Stoica, manager general la FCSB și analist la Orange Sport.

Niciun conducător de club nu ar trebui să aibă dreptul de a fi angajat, analist al unei televiziuni de sport! Nu e drept față de celelalte echipe, fiindcă tu ai un instrument în plus dacă ești foarte des în emisiuni. Mihai Stoica nu are cum să fie obiectiv în emisiunile în care participă
- Mihai Rotaru, finanțator CSU Craiova

VIDEO. Adrian Mutu: „Ongenda nu are kilograme în plus, dar trebuie să-și îmbunătățească condiția fizică”

Citește și alte știri din fotbalul românesc: 

FC Hermannstadt - U Cluj 0-1 » Istvan Kovacs a salvat brigada lui Colțescu! Două decizii cruciale la Sibiu

Dinamo poate rata play-off-ul și cu două victorii » Calcule complicate în Liga 2

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (37)
flob
flob  •  02 Martie 2023, 07:14

De unde are parte, că degeaba sunt rapidiști prin studiouri dacă in presa este promovat masiv anti-rapidismul? Și în carpeta voastră, e plina taraba de brânză. Și orice produs din ăla turcesc este rostogolit de 1000de ori și aruncați cu noroi cat se poate. Inventați tot felul de titluri anti-Rapid. Faceți tot felul de clasamente imaginare, rupte de realitate. Mutu are dreptate. S-a vorbit mai mult de faptul că Duganzic ar fi primit penalty ușor cu Chindia (deși era un penalty cat se poate de clar) decât se vorbise cu o etapă în urma de hotia de la Mioveni. De asemenea, de eliminarea jucătorului de la chindia, dar nu s-a amintit faptul că Dulca trebuia eliminat (doua galbene la aceeași fază. Fault grosolan și injurii adresate arbitrului). Ați vorbit de penalty-urile cu CFR, dar nu și de faptul că Deac trebuia eliminat. La golul anulat Rapidului cu Farul, ați convenit că este henț. Dar în alte faze similare ați spus că nu este henț că mingea vine de aproape.

rakku
rakku  •  02 Martie 2023, 00:53
Postat de inshallah pe 01 Martie 2023, 13:23

"Dan Filoti - moderator și fan asumat al giuleștenilor" :)

Dan Filoti - moderator si fan asumat al giuleștenilor ceilalti - moderatori si ***

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

1ianuarie
1ianuarie  •  01 Martie 2023, 14:25
Postat de Lucian19761976 pe 01 Martie 2023, 09:02

Mutu e din alt film. Numa prim planuri cu galeria la digi microfoanele de fond date la maxim toti prin studiouri numa vai rapid ce public etc. de uta care ctrange la fiecare meci intre 9000-12000 de spectatori acasa care a avut in deplasare de exxla sibiu 2000 de oameni cu galerie extraordinara cu stadion ce canta 90 de minute nu se arata nmk. Nici un prim plan microfoane de fond pe minim. De frica sa nu vada lumea ca e mai frumos in stadion ca la rapid. Penibil

***

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

Vezi toate comentariile (37)
Comentează
Close