FOTBAL  »  Superliga  »  U CLUJ - RAPID

VIDEO Adrian Mutu, bătăi de cap înainte de U Cluj - Rapid: „Voi schimba strategia”

Articol de , - Publicat miercuri, 25 ianuarie 2023 14:49 / Actualizat miercuri, 25 ianuarie 2023 15:11

Adrian Mutu, antrenorul Rapidului, a susținut azi o conferință de presă înainte de meciul cu U Cluj.

  • U Cluj - Rapid, din etapa a 23-a din Liga 1, se joacă vineri, de la 20:00. Meciul e liveTEXT pe GSP.ro și în direct pe PrimaSport, OrangeSport și DigiSport.

Tehnicianul giuleștenilor a lăudat formația pregătită de Ioan Ovidiu Sabău, dar spune că cele mai mari bătăi de cap îi dă gazonul de pe Cluj Arena.

Ovidiu Burcă, detalii din vestiarul lui Dinamo: „Lucrurile sunt OK acum. S-au liniștit!” + „Legătura dintre mine și echipă va fi mai puternică”
DINAMO
Ovidiu Burcă, detalii din vestiarul lui Dinamo: „Lucrurile sunt OK acum. S-au liniștit!” + „Legătura dintre mine și echipă va fi mai puternică”

VIDEO Adrian Mutu, conferință înainte de U Cluj - Rapid: „Va fi o seară extrem de complicată”

„Ne așteaptă un meci împotriva unei echipe care are nevoie de puncte. O să jucăm pe un teren foarte greu. Va fi o seară extrem de complicată. Trebuie să fim gata de muncă și de luptă. Trebuie să acceptăm condițiile și să jucăm așa cum trebuie pentru a obține victoria.

Din păcate, în 2023 ne întâlnim cu situații în care spectacolul are de suferit. Sper să nu plouă sau să ningă, pentru că lucrurile s-ar complica și mai mult. Din cauza gazonului, nici noi și nici ei nu putem presta un fotbal de calitate. Dar dacă asta e situația, nu avem ce să facem. Nu e loc să ne plângem mai mult decât trebuie.

Trebuie să acceptăm situația și să facem meciul care trebuie făcut pentru a obține victoria. Un succes ne-ar menține în primele 3-4 echipe. Din păcate, terenul nu ajută o echipă care se bazează un joc de pase. Trebuie să avem o altă strategie. 

Va fi un meci greu pentru ambele echipe. Va fi un meci de luptă. Am jucat în decembrie și am înțeles că terenul se va prezenta în condiții mai rele de atunci, ceea ce mi se părea imposibil”, a spus Adrian Mutu la conferința de presă.

Adrian Mutu, bătăi de cap înainte de U Cluj - Rapid: „Voi schimba strategia”
Așa arată gazonul de pe Cluj Arena pe 20 ianuarie, la U Cluj - FC Voluntari // FOTO: Imago

Eu și Sabău ne cunoaștem foarte bine. Îl respect foarte mult. Deja a schimbat tactica echipei. Are mentalitate de fotbalist mare și va încerca să-și pună amprenta pe jocul echipei. A început cu o victorie și echipa are un moral bun

 - Adrian Mutu, antrenor Rapid

VIDEO Totul despre U Cluj - Rapid

Citește și: 

Un fotbalist care a evoluat nouă ani la Ajax Amsterdam, ironizat în Liga 2 din România: „Îi mulțumim că nu a jucat”

Tratamentul incredibil la care e supus de conducere căpitanul și golgheterul echipei, neplătit de 3 luni: „Te antrenezi cu mine și cu asistenta până la finalul contractului”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (1)
Gixanu1923
Gixanu1923  •  25 Ianuarie 2023, 19:28

Victorie Rapid Bucuresti!!!!!

Vezi toate comentariile (1)
Comentează