FOTBAL  »  LIGA 2  »  POLI IAȘI

Un fotbalist care a evoluat nouă ani la Ajax Amsterdam, ironizat în Liga 2 din România: „Îi mulțumim că nu a jucat”

Poli Iași l-a ridiculizat pe Paul Fosu-Mensah, jucător care a evoluat 9 ani la Ajax.
Foto: Facebook @FC Politehnica Iași
Poli Iași l-a ridiculizat pe Paul Fosu-Mensah, jucător care a evoluat 9 ani la Ajax. Foto: Facebook @FC Politehnica Iași

Articol de - Publicat miercuri, 25 ianuarie 2023 14:26 / Actualizat miercuri, 25 ianuarie 2023 14:33

Politehnica Iași a anunțat aseară rezilierea contractului cu Paul Fosu-Mensah. Fost internațional de juniori al Olandei, jucătorul de 21 de ani fusese adus vara trecută în Copou, după ce a fost legitimat nouă ani la Ajax Amsterdam, un an la Vitesse Arnhem și unul la Helmond (liga a doua olandeză). 

„Contractul fundașului Paul Fosu-Mensah cu Poli Iași a fost reziliat, în această seară, pe cale amiabilă. Îți dorim mult succes în carieră, Paul!”, au postat moldovenii în decursul zilei de marți, pe pagina oficială de Facebook a clubului. 

Tratamentul incredibil la care e supus de conducere căpitanul și golgheterul echipei, neplătit de 3 luni: „Te antrenezi cu mine și cu asistenta până la finalul contractului”
SCANDAL
Tratamentul incredibil la care e supus de conducere căpitanul și golgheterul echipei, neplătit de 3 luni: „Te antrenezi cu mine și cu asistenta până la finalul contractului”

Fratele internaționalului olandez Timothy Fosu-Mensah a bifat la Poli patru meciuri de campionat și două în Cupa României. 

Poli Iași l-a ridiculizat pe Paul Fosu-Mensah

În textul în care se anunța despărțirea de fotbalistul care fusese aproape de a semna cu FC Botoșani, ieșenii i-au urat succes în carieră. La comentarii însă, gruparea moldoveană l-a ridiculizat pe jucător, spunând „îi mulțumim că nu a jucat”! 

Un fotbalist care a evoluat nouă ani la Ajax Amsterdam, ironizat în Liga 2 din România: „Îi mulțumim că nu a jucat”
Foto: Facebook @FC Politehnica Iași

Pagina de facebook a Politehnicii a fost taxată des de suporteri pentru gafele uluitoare comise. Ultima greșeală gravă a apărut marți, de Ziua Unirii Principatelor, când Poli a postat drapelul Andorrei în loc de cel al României! 

Citește și:

Dinamo - CSO Plopeni 1-1 » Roș-albii, aproape de un eșec în fața unei echipe din Liga 3: au egalat în prelungiri! + Un „câine”, accidentat grav: „Nu mai pot să calc!”

Rapid se desparte de un fotbalist » Semnează astăzi cu un alt club din România

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (2)
fabulos
fabulos  •  26 Ianuarie 2023, 10:35

Cei care au comentat ar trebui sa le multumeasca antrenorilor care nu l-au folosit in dauna fotbalistilor romani mult mai talentati si experimentati. Sau poate trebuia sa intre cu forta pe teren si sa ramana acolo pana iesea altul.

katta
katta  •  25 Ianuarie 2023, 18:20

Observ o adversitate a d-lui Minea față de Politehnica Iași. Scoate în evidență doar lucrurile negative.

Vezi toate comentariile (2)
Comentează