FOTBAL  »  LIGA 2  »  TRANSFER

EXCLUSIV Rapid se desparte de un fotbalist » Semnează astăzi cu un alt club din România

Jakub Vojtus (stânga)/ foto: Imago Images
Jakub Vojtus (stânga)/ foto: Imago Images

Articol de - Publicat marti, 24 ianuarie 2023 09:36 / Actualizat marti, 24 ianuarie 2023 10:19

Adus în urmă cu un an de la gruparea maghiară Mezokovesd, vârful slovac Jakob Vojtus (30 ani) este aproape de a pleca de la Rapid București. 

Atacantul care a bifat cinci prezențe în tricoul giuleștenilor în acest sezon, fără gol marcat, este așteptat în această seară la Iași, pentru a semna cu Politehnica. Moldovenii sunt priviți ca mari favoriți la promovarea din Liga a 2-a, fiind pe locul 2 în clasament, după CSA Steaua. 

Transfer-surpriză pregătit de Rapid, după ce a scăpat de interdicție! » Mutu vrea un fost jucător de la Dinamo
RAPID
Transfer-surpriză pregătit de Rapid, după ce a scăpat de interdicție! » Mutu vrea un fost jucător de la Dinamo

Poli i-a mai transferat în această iarnă pe Alexandru Musi (FCSB), Robert Ion (Farul Constanța) și Matija Katanec (33 ani, Croația 1).

Adrian Mutu a renunțat la Vojtus din decembrie 2022

„Am și luat niște decizii, am anunțat 3 jucători că nu intră în planurile mele pentru anul următor: Vojtus, Marzouk și Dussaut. Ei au fost foarte puțini prezenți. Vojtus nu m-a mulțumit la șansele pe care le-a avut și am preferat să le spun mai devreme pentru a avea timp. Așa e corect, așa am crezut și clubul a fost de acord cu mine. 

La Vojtus a contat și cartonașul roșu din meciul de Cupa României (n.r. - U Cluj - Rapid 0-0, în grupele Cupei României). Am nevoie de jucători care să știe cum se joacă într-o echipă mare. Nu e ușor să joci cu presiune. Asta nu înseamnă că sunt supărat pe ei. Pur și simplu sunt niște alegeri”, a declarat Adrian Mutu după 3-1 cu Petrolul, pe 14 decembrie 2022.

Vojtus a bifat 22 de meciuri într-un an la Rapid și a reușit să marcheze 5 goluri. El venea în Giulești în ianuarie 2022.

Poli Iași, amicale în Republica Moldova

După ce a pierdut săptămâna trecută în fața unei echipe de Liga a III-a, Bucovina Rădăuți, 2-4 în Copou, într-un meci în care antrenorul Leo Grozavu s-a bazat pe juniori și rezerve, Politehnica va disputa în această săptămână alte două meciuri de verificare. 

Acestea vor avea loc în Republica Moldova, în compania unor echipe basarabene de primă ligă. Vineri, Iașul se va confrunta cu CSF Bălți, iar sâmbătă cu Zimbru Chișinău.

Citește și:

La masa tratativelor » CFR Cluj negociază un schimb de jucători în Superliga, pentru ultima țintă a lui Nelu Varga din această iarnă

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează