FOTBAL  »  Superliga  »  RAPID

EXCLUSIV Transfer-surpriză pregătit de Rapid, după ce a scăpat de interdicție! » Mutu vrea un fost jucător de la Dinamo

Articol de - Publicat marti, 24 ianuarie 2023 06:52 / Actualizat marti, 24 ianuarie 2023 07:52

Printre jucătorii de profil ofensiv cu care Rapidul se află în tratative se numără, conform unor surse apropiate clubului, și mijlocașul de la Fehervar, Claudiu Bumba (29 de ani).

Scăpați de interdicția de a achiziționa jucători, după ce au achitat de curând o mai veche datorie, 800.000 de euro către Daniel Pollo Barion Paulista, care a evoluat în Giulești în 2008, rapidiștii pregătesc primele mutări din această iarnă.

Se caută întăriri în compartimentul ofensiv, chiar dacă alb-vișiniii au al 5-lea atac din SuperLigă, cu o medie de 1,36 goluri pe meci. Iar antrenorul Adrian Mutu vrea „jucători care să ne ajute acum, nu la vară", Rapid țintind oficial calificarea în play-off, dar dorindu-și, de fapt, mai mult, chiar și revenirea în cupele europene în anul Centenarului.

Petrescu a început interviul cu un zâmbet larg și a încheiat cu un atac descătușat: „Râde lumea de tine dacă te aude!”
Farul - CFR Cluj 0-3
Petrescu a început interviul cu un zâmbet larg și a încheiat cu un atac descătușat: „Râde lumea de tine dacă te aude!”

Claudiu Bumba, soluție pentru banda stângă a Rapidului

Surse apropiate clubului susțin că printre cei vizați s-ar număra și fostul internațional Claudiu Bumba (29 de ani), în prezent jucător la Fehervar, unde a ajuns, vara trecută, după 3 campionate petrecute la Kisvarda

Românul este însă departe de prestațiile din precedentul sezon, el jucând destul de puțin în ultimul timp și strângând doar un gol și un assist în cele 17 apariții, în toate competițiile.

Rapidiștii încearcă să aducă întăriri în ofensivă, în special în flancul stâng, de unde a plecat Rareș Ilie, în condițiile în care Papeau este încă nerefăcut, iar Mățan nu a convins și s-a întors în SUA, după împrumutul în Giulești.

Transfer-surpriză pregătit de Rapid, după ce a scăpat de interdicție! » Mutu vrea un fost jucător de la Dinamo
Claudiu Bumba

Bumba poate evolua pe orice post în ofensivă, dar cel mai mult a jucat în banda stângă, unde a avut și cele mai bune cifre. Deocamdată, tratativele între părți continuă pentru jucătorul care a evoluat ultima dată în țară la Concordia, în sezonul 2017-2018.

De-a lungul carierei, Claudiu Bumba a trecut pe la Minaur Baia Mare, FC Maramureș, Roma U19, ASA Tg. Mureș, Hapoel Tel Aviv, Dinamo, Concordia Chiajna, Adanaspor, Kisvarda și Fehervar.

900.000 de euroeste cota de piață a lui Claudiu Bumba, care a valorat cel mai mult, 1,5 milioane euro, în 2015

VIDEO Totul despre U Cluj - Rapid

Citește și: 

Basarab Panduru, dat pe spate de un patron din Liga 1: „Cred că e singurul care bagă milioane cu cap”

Rapid a rezolvat primul transfer al iernii. Mutu dezvăluie: „Cu ceilalți suntem în negocieri”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (8)
corbea
corbea  •  24 Ianuarie 2023, 11:24
Postat de bozo76 pe 24 Ianuarie 2023, 08:42

Nu pe bunee? Bumba 29 de ani. E clar ca mutu e disperat. Sau gazetaru e. Sau amandoi. Lasa ma nenee

Cel putin gazetarul a nimerit-o cu "transfer surpriza".... ca e o surpriza proasta este alta mancare. Nu stiu daca a fost cerinta lui mutu sau pentru ca este ieftin, dar daca este asa mutulica dovedeste inca o data ca este strain de echipa, de meserie samd.... Sunt unul dim miile de rapidisti pur sange dar asta nu-nseamna ca-nghit toate bazaconiile.....Am peste 50 de ani petrecuti pe stadioane dupa Rapid si am vazut si trait multe , pot sa spun ca mutu este cel mai slab antrenor (ca pregatire si experienta) pe care l-a avut echipa. Este sustinut de liderii galeriei datorita anuturajului din care face parte si meselor pe care le da....Poate gresesc si daca timpul va dovedi ca nu am avut dreptate , asa cum am criticat tot asa o sa-mi cer si scuze....

sadiku_is_back
sadiku_is_back  •  24 Ianuarie 2023, 11:04
Postat de razesul pe 24 Ianuarie 2023, 09:48

in stanga nu este nevoie, a revenit costache, revine papeau

Dintre Costache si Bumba nu stiu care este mai slab !! Amandoi sunt de liga a 2 a !!

razesul
razesul  •  24 Ianuarie 2023, 09:48

in stanga nu este nevoie, a revenit costache, revine papeau

Vezi toate comentariile (8)
Comentează