FOTBAL  »  Superliga  »  CFR CLUJ

UPDATE Acord! CFR Cluj l-a acontat pe fotbalistul din Superliga » Era ultima țintă a lui Nelu Varga din această iarnă

Philip Otele, în dreapta // foto: Imago Images
Philip Otele, în dreapta // foto: Imago Images

Articol de - Publicat marti, 24 ianuarie 2023 11:08 / Actualizat marti, 24 ianuarie 2023 11:23

Atacantul nigerian Philip Otele (23 de ani), de la UTA, a semnat cu CFR Cluj un contract valabil începând din această vară. Se discută varianta ca el să vină de acum în Gruia, la schimb cu Roger Junio. 

CFR Cluj a rezolvat ultimul transfer vizat în această iarnă. În Gruia va ajunge din vară nigerianul Philip Otele, care a semnat un precontract cu campioana en-titre. 

După eșecul cu CFR Cluj, Hagi a fost întrebat despre plecarea-surpriză de la Farul: „I-am făcut un bine!” + s-a luat de jucători: „S-a crezut Beckenbauer și a greșit tot!”
Farul - CFR Cluj 0-3
După eșecul cu CFR Cluj, Hagi a fost întrebat despre plecarea-surpriză de la Farul: „I-am făcut un bine!” + s-a luat de jucători: „S-a crezut Beckenbauer și a greșit tot!”

Philip Otele, la CFR Cluj

Philip Otele a putut semna cu CFR Cluj deoarece se află în ultimele 6 luni de contract cu UTA. Arădenii doreau o sumă de bani în schimbul fotbalistului, dar cel mai probabil, acesta va pleca liber în cele din urmă, la vară.

În această variantă, Otele ar sta pe tușă până în vară, întrucât antrenorul Laszlo Balint nu se mai bazează pe serviciile lui. Otele nici nu a fost luat în cantonamentul de iarnă din Antalya.

Există și posibilitatea ca Otele să ajungă în Gruia de acum, la drumul invers, la UTA, să-l facă mijlocașul ofensiv Roger Junio (26 de ani)

În anul petrecut la UTA, Otele a jucat 40 de meciuri. A înscris 10 goluri și a pasat decisiv în două rânduri.

Cu Otele chiar închidem campania din această iarnă. Trebuie să ne înţelegem cu UTA Arad, ca să îl luăm deja de acum, nu din vară. 

- Nelu Varga, patron CFR Cluj

Mai multe știri din Liga 1: 

Transfer-surpriză pregătit de Rapid, după ce a scăpat de interdicție! » Mutu vrea un fost jucător de la Dinamo

Hermannstadt încă speră să-și ia punctele înapoi » Cum se apără sibienii la TAS

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (18)
cronicaruldefotbal
cronicaruldefotbal  •  24 Ianuarie 2023, 17:03

*** de LB a trait si el din golurile astia marcate mai mult din actiuni individuale nicidecum ca rezultat al unei bune circulatii a mingii sau juxatorilor si antrenorul de chiftele nu se mai vazeaza pe el?! Ciudat spre foarte ciudat. Te faultezi singur mister! Foloseste ce ai in lot si nu te mai plange xa nu ai avut lot!

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

rav410wrc
rav410wrc  •  24 Ianuarie 2023, 15:51
Postat de Chris.Dumitrescu pe 24 Ianuarie 2023, 12:00

Un mare plus! Otele nu e jucator de duzina. Si-a demonstrat valoarea iar cu antrenamentele lui Dan Petrescu poate zbura spre alte zări!

Asa e, cu "antrenamentele" lui Dan Penalty, va ajunge fundas sau portar ;)))

rav410wrc
rav410wrc  •  24 Ianuarie 2023, 15:49
Postat de vasileroaita pe 24 Ianuarie 2023, 09:21

Bun schimbul! Nu-mi place Roger. E disciplinat tactic dar nu are inițiativă.

Nenea, nenea, tu, in schimb, esti prost de pus in rama !! ;))

Vezi toate comentariile (18)
Comentează