FOTBAL  »  Superliga  »  FARUL - CFR CLUJ 0-3

După eșecul cu CFR Cluj, Hagi a fost întrebat despre plecarea-surpriză de la Farul: „I-am făcut un bine!” + s-a luat de jucători: „S-a crezut Beckenbauer și a greșit tot!”

După eșecul cu CFR Cluj, Hagi a fost întrebat despre plecarea-surpriză de la Farul: „I-am făcut un bine!” +35   FOTO
După eșecul cu CFR Cluj, Hagi a fost întrebat despre plecarea-surpriză de la Farul: „I-am făcut un bine!”

Articol de , , - Publicat luni, 23 ianuarie 2023 23:02 / Actualizat marti, 24 ianuarie 2023 07:59

CFR Cluj s-a impus clar pe terenul Farului, scor 3-0, și a urcat pe primul loc în Superliga României. Gică Hagi (57 de ani) și-a felicitat adversarii și așteaptă în continuare întăriri în această perioadă de mercato. 

Istvan Kovacs a avut nevoie de VAR pentru un penalty cât casa în Farul - CFR Cluj
Farul - CFR Cluj
Istvan Kovacs a avut nevoie de VAR pentru un penalty cât casa în Farul - CFR Cluj

Gică Hagi, după Farul - CFR Cluj 

„În fotbal trebuie să fii pregătit de luptă, să faci lucrurile cum trebuie. Fotbalul e făcut din mici detalii, aici ne-au depășit și a venit acest scor. E o lecție importantă pentru noi. Încercăm acum să revenim la fotbalul nostru.

Felicitări lui CFR. A arătat ca o echipă puternică, pragmatică, experimentată. Cred că în plan ofensiv am lăsat de dorit. Dezamăgit de partea colectivă, nu de un jucător. Pierdem cu toții, câștigăm împreună. 

Preocuparea mea cea mai mare e că echipa n-a făcut jocul obișnuit, puține pase. În teren nu s-a văzut cum am pregătit meciul. Trebuie să reflectăm, să ne gândim foarte bine și să revenim cum am fost până în noiembrie. 

Noi am demonstrat în tur că am fost cei mai buni și ce putem. Încă nu s-a închis perioada de transferuri, vom vedea”, a spus Gică Hagi la Orange Sport. 

Gică Hagi: „I-am făcut un bine lui Torje!”

Întrebat despre despărțirea surprinzătoare de Gabriel Torje, ajuns între timp la Genclerbirligi, în liga secundă din Turcia, Gică Hagi a spus: „Torje a plecat în Turcia, i-am făcut un bine. Câștigă mai bine acolo, mai mulți bani. Am crezut că avem jucători mai buni pe post.

Ce trebuia, să îl dau pe Louis Munteanu? A dat randament mai bun. Asta nu înseamnă că Gabi...  El a jucat la noi, și-a revenit. Acum câștigă bani buni”, a replicat Gică Hagi. 

Gică Hagi: „Ne-am luat viteză!”

„Problemele foarte mari au început de când echipa a ajuns pe locul 1. Noi trebuie să găsim răspunsul, aici, în club. În prima repriză, am avut trei pase, un contraatac... Și restul? Nu! Orice înfrângere de acest nivel trebuie să o analizezi la subiect. Pe locul 1 ne-am luat viteză! Să revenim la origini.

Să ai fundaș, mijlocaș pe defensiv, să nu câștigi un duel la cap?! Aaa, Boli, de două ori cu capul, o dată la un corner. Cu 7-8 jucători de 1,88 de metri, cu unul de 1,90 de metri... de ce?! Cred cu tărie că ne-am luat viteză prea mare, ne-am dus cam sus, deși n-am câștigat nimic. Suntem nimeni deocamdată, nici măcar în play-off! Le-am atras atenția, echipa știe, nu suntem în play-off (n.red - un zâmbet ironic).

Ne așteaptă alt meci tare, toate meciurile sunt grele. Am demonstrat că putem bate pe oricine, dar trebuie să jucăm bine, să demonstrăm pe teren. Nu poți trăi cu ce ai avut în față, ieri. Rămâne, dar e istorie. Trebuie să fii montat, cel mai iute, să fii cel mai puternic, să te lupți”, spus Hagi în conferința de presă.

Am văzut doar lucruri individuale. Ai vrut să fii Beckenbauer și să dai numai pase decisive și le-ai greșit pe toate (n.r. Dragoș Nedelcu)! Sper să remediem cât mai repede. Nu există niciun plus la 0-3, totul e de reflectat, de analizat, toți din Constanța să revenim cu picioarele pe pământ. De pierdut, poți să pierzi, dar nici noi nu găsim mai nimic
- Gică Hagi

VIDEO CU FAZA. Ermal Krasniqi, pariul lui Petrescu, gol la debut » Combinație superbă cu Yeboah și finalizare cu „sânge rece”

Citește și alte știri din fotbalul românesc: 

Fostul campion cu FCSB se ia de Becali: „După câte eforturi faci, mă scoți după 45 de minute? Lasă-mă, frate, să plec acasă!”

Mihai Stoica a dezvăluit de ce Cordea a fost rezervă în victoria cu Hermannstadt: „Îl necăjește!” + motivul schimbării lui Sorescu

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (8)
George48Marius
George48Marius  •  24 Ianuarie 2023, 19:00

E tragic....si mult tupeu mai ales in fata camerelor de luat vederi ! Plus ca nu-i place sa isi asume . Punct.

Chris.Dumitrescu
Chris.Dumitrescu  •  24 Ianuarie 2023, 12:03

Lasa Gică, urmeaza partida Omenia ! Lor le datorati ceea ce sunteti!

1945sv0509
1945sv0509  •  24 Ianuarie 2023, 11:10

Dupa o infringere atit de rusinoasa Hagi ar trebui sa isi demita antrenorul.

Vezi toate comentariile (8)
Comentează