FOTBAL  »  Superliga  »  FARUL - CFR CLUJ

VIDEO CU FAZA Istvan Kovacs a avut nevoie de VAR pentru un penalty cât casa în Farul - CFR Cluj

Cristian Manea (25 de ani) a transformat un penalty dictat cu ajutorul VAR-ului în minutul 59 al derby-ului Farul - CFR Cluj, la scorul de 1-0 în favoarea campioanei. +35   FOTO
Cristian Manea (25 de ani) a transformat un penalty dictat cu ajutorul VAR-ului în minutul 59 al derby-ului Farul - CFR Cluj, la scorul de 1-0 în favoarea campioanei.

Articol de - Publicat luni, 23 ianuarie 2023 21:48 / Actualizat luni, 23 ianuarie 2023 21:53

Cristian Manea (25 de ani) a transformat un penalty dictat cu ajutorul VAR-ului în minutul 59 al derby-ului Farul - CFR Cluj, la scorul de 1-0 în favoarea campioanei. 

CFR Cluj a început în forță repriza secundă de la Ovidiu și a deschis scorul în minutul 49, când Ermal Krasniqi a finalizat o acțiune superbă. „Feroviarii” nu au făcut pasul în spate și au beneficiat de o lovitură de la 11 metri. 

VIDEO CU FAZA. Istvan Kovacs, ajutat de VAR la penalty-ul din Farul - CFR Cluj

În minutul 56, CFR Cluj a beneficiat de o lovitură liberă de la aproximativ 35 de metri, lateral dreapta. Mingea a căzut în careu, apoi s-a dus către colțul lung. Yuri, fundașul campioanei a atacat, dar a fost lovit evident în picior de Sîrbu.

Istvan Kovacs, plasat la 16 metri de fază, fără vreun obstacol în cale, nu a remarcat incidentul. A lăsat jocul să meargă, dar a fost avertizat din camera VAR, acolo unde oficiali au fost Sorin Costreie și Ferencz Tunyogi. Kovacs a revăzut faza pe monitorul de la marginea terenului și a dictat penalty. 

În absența lui Ciprian Deac, accidentat, Cristian Manea și-a asumat executarea loviturii de pedeapsă. Fundașul dreapta l-a păcălit pe Aioani și a făcut 2-0.

Citește și alte știri din fotbalul românesc: 

Fostul campion cu FCSB se ia de Becali: „După câte eforturi faci, mă scoți după 45 de minute? Lasă-mă, frate, să plec acasă!”

Mihai Stoica a dezvăluit de ce Cordea a fost rezervă în victoria cu Hermannstadt: „Îl necăjește!” + motivul schimbării lui Sorescu

SPECIAL GSP | A primit 3 lovituri în figură, a revenit după un an: „Vedeam în ceață, mă deranja orice zgomot” » Ce spun Luminița Huțupan Dinu sau Paula Ungureanu și opinia specialiștilor despre brutalitatea loviturilor frontale în handbal

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (7)
parpalache
parpalache  •  24 Ianuarie 2023, 11:24

Pai ce era sa faca și Isztvan?!Risca sa-l supere pe „baci Gyuri”,iar ala sa-i dea porunca lu Deaconu sa-l taie de pe lista la delegari!

bunicu
bunicu  •  24 Ianuarie 2023, 10:30

Dacă dădea penalti direct era vai de el ce zicea Hagi a procedat bine.

vivi.napoca1_
vivi.napoca1_  •  24 Ianuarie 2023, 08:41

La I. Kovacs se vede " sindromul Becali " ! Acesta fiind acuzat de ciobanul penal ca este maghiar și tine cu CFR etc. ca sa demonstreze ca nu este asa ,a trecut repede în extrema cealaltă!? Atenție Kovacs ,lasă mandria și arogantele ,please fair play !

Vezi toate comentariile (7)
Comentează