FOTBAL  »  Superliga  »  CFR CLUJ

„Te-ai simțit trădat?” » Adrian Mutu a dat cărțile pe față, la 6 zile de la despărțirea de CFR Cluj: „Nu vreau să mă mai întâlnesc NICIODATĂ cu el”

Adrian Mutu, fostul antrenor al celor de la CFR Cluj +49   FOTO
Adrian Mutu, fostul antrenor al celor de la CFR Cluj

Articol de - Publicat marti, 09 aprilie 2024 12:06 / Actualizat marti, 09 aprilie 2024 12:44

Adrian Mutu (45 de ani) a vorbit pentru prima dată după ce și-a dat demisia de la CFR Cluj. Fostul tehnician al ardelenilor a discutat, printre altele, despre umilința de la Hunedoara, cu Corvinul, din „sferturile” Cupei României, scor 0-4 și a precizat faptul că nu mai vrea niciodată să-l întâlnească pe Tachtsidis, fostul său elev.

Antrenorul a dezvăluit faptul că nu a intrat în vestiar după meciul cu Corvinul. În meciul de pe 2 aprilie, în minutul 10, grecul Panagiotis Tachtsidis (33 de ani) a făcut un gest inexplicabil, chiar în fața lui Adrian Mutu, în tușă.

A fost depășit de Lupu, apoi l-a lovit pe acesta cu cotul în față și a încasat cartonașul roșu. A urmat dezastrul, CFR eliminată după 0-4, iar Mutu și Balaj au plătit cu posturile.

„Eram 24 în celulă” » Dănuț Lupu a început să plângă în direct: „Îi mulțumesc lui Gigi Becali! Dinamo n-a trimis nici femeia de serviciu”
DĂNUȚ LUPU, ELIBERAT
„Eram 24 în celulă” » Dănuț Lupu a început să plângă în direct: „Îi mulțumesc lui Gigi Becali! Dinamo n-a trimis nici femeia de serviciu”

Adrian Mutu, la prima apariție după plecarea de la CFR Cluj: „N-am vorbit deloc cu Ioan Varga”

Mutu a evitat să răspundă în momentul în care a fost întrebat dacă a fost trădat de jucători la meciul cu Corvinul Hunedoara.

El a adăugat faptul că nu a vorbit deloc cu Ioan Varga, patronul ardelenilor, după partidă. Acest anunț vine surprinzător, în contextul în care cunoscută relația de prietenie pe care o avea cu conducătorul clujenilor.

„Nu am intrat cu echipa în vestiar după meciul de la Hunedoara. Cu Tachsitidis nu m-am mai întâlnit și nu mai vreau să mă întâlnesc niciodată. Am luat această decizie pentru că la următoarea înfrângere ar fi venit din partea clubului (n.r. intenția de reziliere) , doar puneam apa într-o ciorbă.

Am dormit câteva ore după meci, dimineața la 10 a doua zi eram toți la birou, în afară de Neluțu (n.r. Varga, patronul echipei). M-am hotărât să plec când scorul era 0-3”, a precizat Mutu, pentru Fanatik.

Adrian Mutu despre Dan Petrescu: „Are nevoie de timp să recalibreze situația”

Întrebat dacă s-a simțit trădat de jucători în meciul cu Hunedoara, Mutu a refuzat să răspundă: „Nu pot să spun că da sau nu, sunt unele înfrângeri peste care unii antrenori nu pot trece, eu am așteptat altceva, un meci în care, pe hârtie, noi eram favoriți, n-am știut să controlăm situația, a făcut și Tachtsidis acel gest.

Cred că a fost un accident la Hunedoara, am avut o relație foarte bună cu jucătorii. Sper ca într-o zi să înțeleg ce s-a întâmplat, cred că am avut o zi proastă, cred în continuare că a fost doar o zi de coșmar, s-a mai întâmplat și la alte echipe”, a adăugat Mutu.

„Te-ai simțit trădat?” » Adrian Mutu a dat cărțile pe față, la 6 zile de la despărțirea de CFR Cluj: „Nu vreau să mă mai întâlnesc NICIODATĂ cu el”
Adrian Mutu a rezistat doar 70 de zile în Gruia / Sursă foto: Facebook@ CFR Cluj

Fostul antrenor al CFR-ului a surprins, precizând faptul că nu a discutat deloc cu patronul Varga după meciul de la Hunedoara: „Nu, n-am mai vorbit, o să vorbim când o să treacă timpul, ce mai era de vorbit.. Au trecut doar câteva zile, poate vom vorbi, ne liniștim, nu m-a sunat, nici eu n-am făcut-o, poate a fost ocupat cu meciurile”.

Mutu a vorbit și despre iminenta venire a lui Dan Petrescu la CFR Cluj: „Are și el nevoie puțin să recalibreze situația, cred că va veni din vară, până atunci se relaxează, stă și el cu familia. Depinde de lotul pe care îl va avea (n.r. Dan Petrescu să ia titlul cu CFR în sezonul viitor). Sigur că sunt șanse, vor fi niște investiții, dar anul acesta cred că FCSB nu are cum să scape din mână campionatul”, a explicat Adrian Mutu, pentru sursa citată.

Citește și alte știri:

În prag de retrogradare, Cristi Borcea insistă pentru o măsură urgentă la Dinamo
DINAMO
În prag de retrogradare, Cristi Borcea insistă pentru o măsură urgentă la Dinamo
Răspuns în 5 cuvinte » Cum a reacționat Alibec în fața interesului lui Gigi Becali
FCSB
Răspuns în 5 cuvinte » Cum a reacționat Alibec în fața interesului lui Gigi Becali

Campionul modest de la FCSB » Povestea unui fotbalist atipic din vestiarul roș-albastru: greu încercat în copilărie și salvat de soție + locuiește în zona blamată de bucureșteni

FCSB se transformă total » Planul lui Becali pentru Liga Campionilor conține și „opțiunea interzisă, din umbră”


Comentarii (15)
Extraterestrul_2023
Extraterestrul_2023  •  10 Aprilie 2024, 12:23

Ii recomand lui Adrian Mutu -IMPRESARIAT - LA CATE RELATII ARE SI CATE USI POATE DESCHIDE ! Daca el vrea sa mature tara cu Antrenoratul nu are decat !

Darth001
Darth001  •  10 Aprilie 2024, 08:58

Hai sa fim seriosi,ori cu Mutu antrenor,sau fara ,rezultatul era același!

monika.
monika.  •  09 Aprilie 2024, 22:13

Unul dintre cei mai slabi antrenori, desi nu isi da seama, e tradat in primul rand de orgoliu, de incapatanarea lui, de dorinta de a impresiona, si de lipsa de respect pentru altii.

Vezi toate comentariile (15)
Comentează