FOTBAL  »  Superliga  »  FARUL - ACADEMICA CLINCENI

Adrian Petre, euforic după succesul cu Academica Clinceni: „Arătăm foarte bine, nu bine! Putem câștiga titlul”

Adrian Petre // foto: Imago
Adrian Petre // foto: Imago

Articol de GSP - Publicat luni, 13 septembrie 2021 20:55 / Actualizat luni, 13 septembrie 2021 21:07

Adrian Petre (23 de ani), autorul unui gol în meciul dintre Farul și Academica Clinceni, scor 5-0, are aspirații mari în acest sezon. Atacantul își vede echipa capabilă să câștige titlul!

Cronica meciului Farul - Academica Clinceni, AICI

Introdus pe teren în minutul 57 al meciului de la Ovidiu, atacantul arădean a înscris golul de 4-0 cu o execuție elegantă, în minutul 82. După meci, la flash-interviu, Petre s-a declarat mulțumit de jocul prestat de echipa sa, pe care o vede capabilă să provoace marea surpriză în acest sezon: câștigarea titlului!

Adrian Petre, după Farul - Academica Clinceni: „Arătăm foarte bine, putem câștiga titlul”

„Ne simțim foarte bine. Am câștigat încă un meci acasă, fără gol încasat. Mi-am făcut treaba cât mai bine în fața porții, s-a văzut acest lucru. I-am îndeplinit dorința lui Mister, aceea de a marca cât mai multe goluri. Sperăm să o ținem tot așa în continuare, să ne facem treaba pentru că asta este datoria noastră.

Cred că e foarte benefică concurența dintre noi (el și Jefte Betancor, n.r.), sperăm ca în viitor să jucăm și împreună pe teren, să nu trebuiască să fie cineva înlocuit. Avem nevoie de liniște, să ne pregătim pentru meciul viitor, iar acest rezultat ne-o aduce. Cred că pe viitor vom face rezultate și mai frumoase.

Eu zic că Farul arată foarte bine, nu doar bine, dar pe viitor vom arăta și mai bine. Știm cum lucrăm la antrenamente, ce pregătim, și ne știm valoarea. Cât timp avem șanse, ne gândim să ajungem cât mai sus. Dacă se poate titlul, de ce nu? Nu ne oprește nimic, noi ne putem face propria istorie. Cred că având încredere în noi și în Mister, vom reuși chiar să câștigăm titlul”, a spus Petre la DigiSport.

Domnul Hagi ne-a obișnuit cu astfel de practici, să introducă jucători foarte tineri pe teren. Sali își face datoria, când intră face ceea ce trebuie: ține de minge, știe să dribleze, a marcat în seara asta. Cred că va ajunge un jucător mare dacă se va ține de treabă.

Normal că mă gândesc la echipa națională. Dacă-mi fac treaba cât mai bine pe teren, înscriu goluri, cred că va veni și convocarea. Că va veni acum sau mai târziu, important e să mă simt bine, ceea ce se întâmplă. Reușesc să marchez goluri, să-mi ajut echipa, cred că asta va fi important și pentru domnul Mirel Rădoi. 

- Adrian Petre, Farul

3 goluria înscris Petre în acest sezon, în 8 apariții

Clasament Liga 1: Farul, pe locul 4 

Citește mai multe știri despre Farul - Academica Clinceni: 

Jefte Betancor, eroul meciului Farul - Academica Clinceni: „E momentul meu”

„Așa v-am obișnuit, nu vom renunța!” » Discursul lui Gică Hagi după victoria devastatoare cu Academica Clinceni

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (5)
2851798574849396
Vlad Ciprian Flavius  •  14 Septembrie 2021, 06:53

Te a zapacit "sucesul" si nu ne mai intelegem cu tine))) ai dat si tu un gol cu ultima clasata si vrei la nationala?!)) Si eu vreau)) La fotbalul pietonal pe xare il practici tu ne inscriem toti care comentam pe aici! Ba as spune ca sunt unii care sunt peste tine! Pana ajungi la forma xare se cere trebuie sa te lasi ma tem

115486966066476
Edi Girnita  •  14 Septembrie 2021, 00:01

Nici măcar in cupele europene să nu ajungeți că iar luați cate cinci bucăți ! Nu este de ajuns că ne fac de râs alte *** de echipe? Voi mai lipseati!

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

alex.aelev
alex.aelev  •  13 Septembrie 2021, 22:15

Vrabia Mihai Viteazu'...

Vezi toate comentariile (5)
Comentează