FOTBAL  »  Superliga  »  FARUL - ACADEMICA CLINCENI

Jefte Betancor, eroul meciului Farul - Academica Clinceni: „E momentul meu”

Jefte Betancor // foto: farulconstanta.com
Jefte Betancor // foto: farulconstanta.com

Articol de GSP - Publicat luni, 13 septembrie 2021 20:15 / Actualizat luni, 13 septembrie 2021 20:18

Jefte Betancor (28 de ani), vedeta meciului Farul - Academica Clinceni 5-0, cu un hat-trick, este încântat de felul în care arată echipa sa în acest sezon. 

Cronica meciului Farul - Academica Clinceni, AICI

Cu cele 3 goluri înscrise în această seară la Ovidiu, Jefte Betancor a devenit golgheterul Ligii 1, cu 7 reușite în 8 etape. Înlocuit în minutul 57 cu Adrian Petre, Betancor a părut nemulțumit de decizia antrenorului Gică Hagi, dar la finalul meciului a avut un discurs degajat. 

Jefte Betancor, după Farul - Academica Clinceni: „E momentul meu”

„Vreau să muncesc mai mult pentru goluri, pentru cele 3 puncte. Prefer cele 3 puncte în locul unui hat-trick. E momentul meu, mă simt bine pe teren. Sper să joc bine în continuare, să joc fotbal este cea mai bună opțiune pentru mine. Avem o defensivă bine, am muncit mult. Vrem chiar mai mult, această victorie este importantă, dar trebuie să muncim și pentru altele. Vrem să luptăm la titlu”, a spus Betancor, transferat de Farul în iulie, de la FC Voluntari.

De curând, Gică Popescu, președintele Farului, a dezvăluit ce sacrificii a presupus aducerea lui Betancor: „Când am luat hotărârea să-l aducem pe Jefte, am făcut anumite sacrificii financiare pe care până acum nu le-am făcut. 

Am hotărât împreună cu Gică, am analizat foarte mult această posibilitate, ne plăcea enorm jucătorul, dar puterea noastră financiară nu este la nivelul altor cluburi. Așa că a trebuit să facem eforturi financiare importante, iar acum ne bucurăm că am făcut asta”.

Clasament Liga 1: Farul, pe locul 4 

Citește mai multe știri din Liga 1: 

Enes Sali, direct în istoria fotbalului românesc! Record bătut în Liga 1 după 44 de ani!

Motivație suplimentară la derby » Primă generoasă de victorie pentru jucătorii FCU Craiova la meciul cu FCSB

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează
Close