FOTBAL  »  Superliga  »  INEDIT

Adrian Porumboiu l-a luat tare pe Marius Șumudică, în direct la TV: „Ce faci, Șumi, mai ai coronavirus?” » Răspunsul antrenorului

Adrian Porumboiu l-a ironizat pe Marius Șumudică
Adrian Porumboiu l-a ironizat pe Marius Șumudică

Articol de GSP - Publicat joi, 30 aprilie 2020 12:15

Marius Șumudică (49 de ani) a avut un scurt dialog în această dimineață cu Adrian Porumboiu (69), fostul său patron de la FC Vaslui.

Porumboiu l-a ironizat pe tehnicianul lui Gaziantep, în direct la Pro X, după ce în urmă cu 3 săptămâni acesta a spus că a suferit de coronavirus în luna decembrie

„Ce faci, Șumi, mai ai coronavirus, sau ai rămas doar cu corona?”, a fost întrebarea ironică a lui Adrian Porumboiu. „Nu știu... cred că am avut o pneumonie atunci, în decembrie. O să văd când o să-mi fac testul. Poate m-am imunizat”, i-a răspuns Șumudică.

Marius Șumudică pe 11 aprilie: „N-aveam gust, n-aveam miros, am dat virusul la tot staff-ul”

Crăciunul din 2019 n-a fost cel mai liniștit pentru antrenorul român. Acesta s-a îmbolnăvit în Turcia și a fost internat ulterior în România pentru a-și trata o bronhopneumonie severă. Ulterior, Șumudică a susținut că a avut coronavirus încă de atunci. 

„Cred că am avut coronavirus în decembrie. Știu tot ce mi s-a întâmplat, au fost exact simptomele acestui virus. Am avut o pneumonie care m-a ținut peste două săptămâni. 

N-aveam gust, n-aveam miros, am pățit exact ce spun epidemiologii. A avut tot staff-ul, au avut și unii jucători. Am luat virusul și ușor-ușor am dat la tot staff-ul”, a spus Șumudică.

VIDEO Marius Șumudică: „Porumboiu mă suna înaintea meciurilor”

Citește mai multe știri de actualitate:

Dan Petrescu, stupefiat de scandalul momentului în Liga 1: „Când am văzut imaginile, am rămas șocat!”

FCSB contribuie serios la bugetul local! Gigi Becali riscă să plătească amenzi de 1 milion de euro

A luat parte la un moment istoric în fotbalul românesc, acum lucrează pe TIR în Germania: „Patronii sunt foarte faini! Mai stau un an și mă întorc acasă”

„Traduceri avem?” » Cum se comportă „Hagi” Luțu la cursurile de director sportiv: „E disperat!”


Comentarii (3)
murdoch_mysteries
murdoch_mysteries  •  30 Aprilie 2020, 14:15

Cu coronavirusul asta nu e bine nici sa glumesti! Porumboiu e fraier......

bazinga
bazinga  •  30 Aprilie 2020, 12:48

2 clasici in viata,deja sunt buni pentru volumul BUFONI AI FOTBALULUI ROMANESC!Un mafiot cu experienta-preacoruptul fost arbitru Porumboiu,dublat de faima de a fi un afacerist pervers....si un clown ce se crede antrenor,asta e grav la Sumi....plus ca e cu intelectul in stand by si sufera si de narcisism,se pare....cel putin,narcisism profesional,daca pot sa ma exprim astfel...

2316689815019698
Tcaciuc Dorin  •  30 Aprilie 2020, 12:35

F

Vezi toate comentariile (3)
Comentează
Close