FOTBAL  »  Superliga  »  CCA

VIDEO EXCLUSIV Adrian Porumboiu, ironii către un om de la FCSB: „Îl vedeam șef, dar vrea să îi ia locul lui Rasputin! Merge în pelerinaj cu Gigi”

Alexandru Tudor, alături de Ionuț Luțu și Gigi Becali
Alexandru Tudor, alături de Ionuț Luțu și Gigi Becali

Articol de GSP - Publicat luni, 08 martie 2021 12:50 / Actualizat luni, 08 martie 2021 17:31

Justin Ștefan, secretarul general al LPF, a trimis un mesaj în timpul emisiunii GSP LIVE, în care susținea că Ion Crăciunescu și Adrian Porumboiu trebuie să fie implicați în conducerea Comisiei Centrale a Arbitrilor.

Prezent în emisiune, fostul finanțator de la FC Vaslui a spus că nu se gândește la o funcție la CCA și l-a propus pe Alexandru Tudor, pe seama căruia a și glumit.

VIDEO Adrian Porumboiu: „Pentru mine e târziu să fiu șef la CCA”

„Îi mulțumesc lui Justin, dar nu e cazul. Nu mă văd... Aceste lucruri le putea face mai demult președintele Federației. Dar dacă nu am ajuns la valoarea celor care compun comisia CCA acum... Pentru mine e târziu! Pentru Ion, nu știu. Eu nu mai am nicio tragere de inimă. În plus, eu și Ion nu suntem doriți acolo.

Eu l-aș fi văzut drept un foarte bun șef la CCA pe Alexandru Tudor. Dar acum nu știu ce face. Vrea să-i ia locul lui Rasputin... Nu am idee, nu știu ce face. Merge în pelerinaj cu Gigi, foarte bine. Nu știu care duce toiagul și care duce măgarul.

VIDEO EXCLUSIV Adrian Porumboiu, ironii către un om de la FCSB: „Îl vedeam șef, dar vrea să îi ia locul lui Rasputin! Merge în pelerinaj cu Gigi”
Alexandru Tudor

Dar Tudor avea tot dreptul să fie la șef la CCA. Și-a dedicat toată viața arbitrajului”, a spus Porumboiu la GSP LIVE.

381 de meciuria adunat Tudor ca arbitru în Liga 1, cele mai multe ale unui "central" în istoria campionatului. În decembrie se va împlini un an de la retragerea lui din arbitraj

Citește mai multe ștri din Liga 1:

Ilie Dumitrescu, propunere în direct pentru Gigi Becali: „E masiv, puternic, merită să joace la FCSB!”

EXCLUSIV Decât fotbalist în Liga 1, mai bine angajat la LPF! Salarii uriașe pentru angajații și șefii Ligii

„Fotbalul se «deteritorializează»! Nu mai există ceva esențial” » Un profesor de antropologie, Christian Bromberger, conferință de excepție despre o „mutație” în fotbalul de azi: „Am plecat de la tifoso, adică boală contagioasă, și am ajuns aici”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (2)
bodystyle74
bodystyle74  •  08 Martie 2021, 17:49

Pai in pelerinaj gigi merge calare pe magar iar tudor tine capastru mergand pe jos. Lutu ii urmeaza carand in valiza straiele jupanului ca de-aia e sluga. Am inteles ca si meme a devenit evlavios dar nu indeajuns ca sa fie acceptat in gasca cu pelerinajul.

elgabri
elgabri  •  08 Martie 2021, 17:35

Vacarul a furat destul nu mai vrea

Vezi toate comentariile (2)
Comentează
Close