FOTBAL  »  Superliga  »  CFR CLUJ - RAPID 2-2

VIDEO CU FAZA Porumboiu, după scandalul de la CFR - Rapid: „M-a îngrozit”

Adrian Porumboiu (72 de ani), fost mare arbitru internațional, a analizat faza controversată din finalul partidei CFR Cluj - Rapid 2-2
Adrian Porumboiu (72 de ani), fost mare arbitru internațional, a analizat faza controversată din finalul partidei CFR Cluj - Rapid 2-2

Articol de - Publicat luni, 20 martie 2023 14:10 / Actualizat luni, 20 martie 2023 14:10

Adrian Porumboiu (72 de ani), fost mare arbitru internațional, a analizat faza controversată din finalul partidei CFR Cluj - Rapid 2-2. În prelungiri, reușita „feroviarilor” a fost anulată pentru un ofsaid neclar, după o analiză de aproape 3 minute în camera VAR.

Mai bine nu mai trăgeau linia aceea. E o linie strâmbă! Trebuia să fie trasată din spate, la nivelul ultimului apărător, să nu lase loc de interpretări. Linia aceea lasă loc de interpretări, nimeni nu poate să spună cu precizie ce a fost acolo, doar ochiometric. 

Nu poți să spui că aia e o linie dreaptă. Dacă tot am avansat cu VAR-ul, interpretarea asta cu linia creează probleme. Linia aia m-a îngrozit! Nu pot să-mi dau seama dacă a fost sau nu ofsaid. O linie dreaptă care a fost strâmbă!", a declarat Adrian Porumboiu la Fanatik.

Uluit de gafele din apărare, Becali vrea să improvizeze în primul „11”: „O să-l încercăm pe el”
FCSB
Uluit de gafele din apărare, Becali vrea să improvizeze în primul „11”: „O să-l încercăm pe el”

VIDEO CU FAZA. Au trasat greșit linia ofsaidului la momentul decisiv din CFR Cluj - Rapid? 

Aseară, CFR Cluj a fost la câțiva centimetri de a obține cele trei puncte. Un corner executat în al doilea minut al prelungirilor l-a lăsat pe Maglica într-o poziție ideală. Moldovan a respins în față șutul lui Boateng, iar vârful croat a îndeplinit o formalitate, gol cu capul din 2 metri.

„Centralul” Andrei Chivulete a așteptat o decizie din camera VAR. Oficialii Sorin Costreie și Alexandru Vodă au analizat timp de 3 minute eventuala poziție de ofsaid a lui Maglica. Au decis că atacantul „feroviarilor” este în afara jocului, dar grafica oficială de la VAR prezentată de televiziuni atrage multe controverse.

Porumboiu, după scandalul de la CFR - Rapid: „M-a îngrozit”
Cu verde este linia atacantului (Maglica), cu albastru linia apărătorilor

Conform liniei trase de asistentul VAR și prezentată apoi de televiziuni, ar rezulta că între ultimul apărător și atacant ar fi o distanță imensă, de un metru. Asta deși imaginile arată mai degrabă o controversă la nivel de milimetri.

Pe stop-cadru, Maglica apare cu ghetele la circa un metru de linia careului de 6, dar grafica VAR sugerează că era aplecat cu încă o jumătate de metru în interiorul careului mic, ceea ce sfidează și legile fizicii și logica!

VIDEO CU GOLUL. Boateng a marcat în CFR - Rapid după ce și-a dat la propriu cu stângul în dreptul

Citește și alte știri din fotbalul românesc:

Când va aduce Becali un antrenor la FCSB: „Cere 100.000€ salariu pe lună. Să-mi dea Burleanu și Burchel bani”
FCSB
Când va aduce Becali un antrenor la FCSB: „Cere 100.000€ salariu pe lună. Să-mi dea Burleanu și Burchel bani”
Gigi Becali, un nou ordin din lojă: dispare Octavian Popescu! Patronul-„antrenor” FCSB schimbă strategia
FCSB
Gigi Becali, un nou ordin din lojă: dispare Octavian Popescu! Patronul-„antrenor” FCSB schimbă strategia

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (9)
dandana
dandana  •  21 Martie 2023, 11:23

Toți anonimi la tv și presă. Ce dracu sa facă și ăsta. Parca el era mai breaz. După mine acest var este și nu o soluție. De multe ori unghiul te poate înșela și mai strica și spectacolul stam atâta sa măsurăm cu rigla, bai ma întreb dacă un jucător are *** sculată și asta îl face în ofsaid, doar pentru asta dăm ofsaid? După mine este adio fotbal, nu vedeți ca nici o echipa mare nu mai joaca fotbalul de era. După mine trebuie dat afara, dacă arbitri vor sa te fure, te fura de oriunde

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

o_bic
o_bic  •  20 Martie 2023, 21:13

Nea Adi,așa e...stai drept ca să vezi strâmb.

13Silver
13Silver  •  20 Martie 2023, 18:49

Daca se coboara o perpendiculara spre sol din umarul clujeanului veti vedea ca aceste e mai aproape de poarta decat orice rapidist ! Este offside !

Vezi toate comentariile (9)
Comentează