FOTBAL  »  Superliga  »  DECLARAŢII

Adrian Porumboiu îl dă pe Varela exemplu pentru tinerii jucători: "Cred că este singurul fotbalist «neîncercat» de fetele de la Vaslui"

Articol de GSP - Publicat vineri, 31 iulie 2015 13:16

Fernando Varela este cel mai bun jucător din lotul Stelei şi a devenit în acest an căpitanul echipei.

Adrian Porumboiu, fost finanţator la FC Vaslui, echipă care l-a adus pe Varela în Liga 1, îl laudă pe fundaşul din Capul Verde.

"Juca la Fairense, o echipă care a retrogradat, iar antrenorul Augusto Inacio mi-a spus să-l iau imediat pentru că e foarte bun. L-am adus la Vaslui şi nu regret. Nu am vorbit la superlativ despre el, aşa cum am făcut cu Sînmărtean, dar îmi scot pălăria în faţa lui.

Este un adevărat profesionist. A fost tot timpul serios, iar fotbalul l-a răsplătit. Cred că este singurul fotbalist «neîncercat» de fetele de la Vaslui. Cînd intrai în vestiar, îţi dădeai imediat seama care este dulapul lui, pentru că nu avea poze cu femei goale, iar înăuntru avea doar pansamente şi echipamente.

Cînd a venit Şumudică nu mai juca, pentru că antrenorul zicea că nu are viteză. M-am băgat peste el la echipă şi i-am zis să-l joace titular, într-un meci cu Inter, cînd a şi marcat.

Cred că sezonul acesta este ultimul la Steaua. La anul îl vom vedea la o echipă puternică din străinătate", a spus Porumboiu pentru ziarul Click.

Interviu ȘOCANT cu fostul internațional român care deține o școală de fotbal: „80% dintre români susțin Rusia. Știm cu toții ce este Ucraina - rahat!” » GSP l-a contactat azi: „Îmi mențin afirmațiile!”

Retragere-șoc în tenis! Nici măcar nu și-a anunțat fanii, dar a cerut să fie scoasă din programul de testare antidoping


Comentarii (16)
soextragpe
soextragpe  •  01 August 2015, 11:39

Porumbiu, un alt antrenor care s-a ratat ca patron. Poate ca Variola n-avea poze cu femei goale in vestiar fiindca i-au placut razesii lui Stefan mai mult decat fiicele babei Vrancioaia.

cornelisse
cornelisse  •  01 August 2015, 09:25
Postat de fcd18 pe 31 Iulie 2015, 14:46

Varela este un exemplu de profesionalism. La fel cum era si Szukala. Doi fotbalisti pe care i-am respectat mereu, desi au jucat sau joaca la Steaua.

N-am nicio treaba cu FCSB, dar sunt unii fotbalisti care se evidentiaza prin bun simt si profesionalism. Intre acestia, cei doi numiti de tine, Szukala si Varela.

1034665626561813
Andrei Lucian  •  31 Iulie 2015, 15:48

Cand e vorba sa te bagi pentru un profesionist,tot respectul.Daca ar fi sa te bagi peste antrenor pentru un jucator cu fumuri in cap,stai acasa.

Vezi toate comentariile (16)
Comentează
Close