FOTBAL  »  Superliga  »  DINAMO

Adrian Porumboiu, întrebat direct de ce nu o cumpără pe Dinamo » Răspuns tranșant al fostului arbitru: „Am făcut o greșeală enormă”

Adrian Porumboiu nu vrea să mai investească în fotbalul românesc
Adrian Porumboiu nu vrea să mai investească în fotbalul românesc

Articol de GSP - Publicat duminica, 31 mai 2020 18:22

Adrian Porumboiu (69 de ani) spune că nu va mai investi în fotbalul din România, indiferent dacă oportunitatea s-ar ivi la Steaua sau Dinamo.

  • CONTEXT: Ionuț Negoiță caută în continuare un om căruia să îi cedeze clubul Dinamo. Juan Jose Melero Martin, un om de afaceri care în trecut a lucrat la Getafe, intermediază discuția cu un grup de investiții din Spania, care ar fi oferit deja o garanție de 500.000 de euro. 

Adrian Porumboiu, fostul finanțator de la Vaslui, a fost întrebat direct de ce nu investește la Dinamo, club de tradiție, aflat acum într-o situație dificilă. Răspunsul fostului arbitru nu lasă loc de interpretări. 

Porumboiu: „Nu mă va interesa altă echipă de fotbal!”

„Nu mă interesează și nu mă va interesa niciodată vreo altă echipă de fotbal. Sincer, nu am niciun punct comun ca să mă apropii măcar de Dinamo sau de Steaua. Ce-am făcut, am făcut pentru Vaslui. Am crezut în mintea mea că fac ceva pentru Vaslui și îi scot un pic în față, dar am plătit scump îndrăzneala asta a mea. La fotbal doar privitor când și când. 

Am făcut o greșeală enormă crezând că pot să fac din Vaslui… Nu am ce să le reproșez celor de aici. Îmi reproșez mie că am ales cei mai proști și cei mai cretini conducători pe care puteam să-i apropii vreodată pe lângă mine”, a declarat Adrian Porumboiu la Realitatea Sportivă.

VIDEO / Klaus Iohannis dă undă verde sportului: „Competițiile se pot relua de la 1 iunie, dar fără spectatori!”

Citește și alte știri despre fotbalul din Liga 1:

FCSB. Gigi Becali l-a scos la licitație pe Florin Tănase » Suma pe care vrea să o obțină și unde sunt cele mai mari șanse să-l vândă: „Sunt discuții”

Au apărut noile cote la titlu în Liga 1 » Pe cine văd bookmakerii principala contracandidată pentru CFR Cluj

„Urmează producții de un mare impact, participă și el ...” » Soția unui fost star de la PSG, decizie controversată: „Planul e un milion de dolari în 6 luni”

L-a rugat să nu joace, fiindcă are o presimțire rea, dar el a marcat în poarta Romei! Așa că a schimbat abordarea: „Hai să mai facem copii”


Comentarii (26)
catalin.fcdb
catalin.fcdb  •  01 Iunie 2020, 17:31
Postat de Ticu Troya pe 01 Iunie 2020, 09:00

*** , esti mai prost ca Mos Gerila si mai drogat decat *** pe care-l ai la avatar !

*** Mai date-n balansoar cu doamna, asa e la pensionare, ca esti trecut de 70 + dupa poza din avatar.

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

catalin.fcdb
catalin.fcdb  •  01 Iunie 2020, 17:30
Postat de Ianlit Ianis Natory pe 01 Iunie 2020, 08:48

Stiulete a fost ceea ce a lasat samanta nefericita din care ai aparut.Ca drept dovada ca,jignesti un om pe care nu-l cunosti,dar si o intreaga comunitate.Wesley e alta poveste despre care,iar nu ai dreptul sa vorbesti...saracule cu duhul ...din cocean,ce esti.Puneti mana si munciti,nu comentati realizarile/neimplinirile unira care ...ghici: au si muncit in viata asta.Stiulete ce esti.

Spui de porumboiu ca n am dreptu sa vorbesc ca nu l cunosc, dar tu faci afirmatii despre mine in necunostinta de cauza, tu ai voie sa vb de mine ?? Stii tu ce fac, baii asta ?? Dar nu ma mira, cred ca esti omul padurii, ca poza de la avatar, dintre buruieni filmat.

dinamo100
dinamo100  •  01 Iunie 2020, 13:16

Motivul lui Porumboiu e fals. Daca a vazut ca are conducatori prosti putea sa-i schimbe cu altii mai destepti! El a renuntat pentru simplu fapt ca nu-si permite sa cheltuie. I ditbalul din Romania se cheltuie fara a obtine profit. Din acest motiv s au retras marea majoritate a investitorilor (Badea, Copos, Borcea, Bucsaru, I. Neculaie etc.). Au mai ramas doar unii care spala bani, sau cei cu un ego urias.

Vezi toate comentariile (26)
Comentează