FOTBAL  »  Superliga  »  FC VASLUI

Adrian Porumboiu, ironic după ce s-a spus că ar fi câștigat 12 milioane de euro: „Un milion e de la un fost arbitru, care dirija campionatele către CFR”

Adrian Porumboiu
Adrian Porumboiu

Articol de GSP - Publicat duminica, 16 iunie 2019 14:09

Adrian Porumboiu a reacționat ironic, după ce s-a spus că ar fi a câștigat recent dintr-o afacere o sumă fabuloasă, 12 milioane de euro.

Fostul finanțator de la FC Vaslui ar fi primit suma în urma unor afaceri pe care le-a făcut alături de niște investitori străini.

Totuși, Adrian Porumboiu a negat informația și a oferit o alternativă mai mult sau mai puțin amuzantă.

„Nu e adevărat! Însă glumind și nu prea, aș putea spune că da, am primit 12 milioane din procesul de conștiintă al celor de la FRF, LPF, Oțelul și CFR, care mi-au furat două titluri de campion. Nu toți 12 milioane sunt însă de acolo, un milion e de la un fost arbitru, care dirija campionatele către CFR”, a spus Adrian Porumboiu, pentru GSP.ro.

Fost arbitru FIFA, Porumboiu se referă la titlul câștigat de către Oțelul Galați în anul 2011, când gălățenii au avut câștig de cauză la „masa verde”, și cel al CFR-ului, din 2012, când s-a dictat rejucarea meciului cu U Cluj.

VEZI ȘI:

Anghelache a dezvăluit discuțiile cu afaceriști din Golf: „Dăm acești bani, dar ce oferă Dinamo?” » Ce i-a spus Mircea Lucescu despre implicarea la club

AICI ai cele mai interesante statistici + clasamente în timp real din fotbalul intern și internațional!

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (12)
2146208208751563
Costel Plugariu  •  17 Iunie 2019, 12:08

***

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

ray51
ray51  •  17 Iunie 2019, 08:58

Nu recunoaste. Se fereste de ... raufacatori!

remarque
remarque  •  16 Iunie 2019, 21:55

Nu ma intereseaza cine a castigat campionatul. Ma intereseaza insa daca cineva are dovezi clare legat de blaturi. Povesti si pareri are oricine. Altfel e vanare de vant

Vezi toate comentariile (12)
Comentează