LIGA 1  ·  DINAMO

DINAMO // Constantin Anghelache a dezvăluit discuțiile cu afaceriști din Golf: „Dăm acești bani, dar ce oferă Dinamo?” » Ce i-a spus Mircea Lucescu despre implicarea la club

DINAMO // Constantin Anghelache a dezvăluit discuții cu afaceriști din Golf
DINAMO // Constantin Anghelache a dezvăluit discuții cu afaceriști din Golf

Duminica, 16 Iunie 2019

Fostul președinte al lui Dinamo, Constantin Anghelache, a vorbit despre preluarea clubului de către Mircea Rednic și a dezvăluit și discuția pe care a avut-o cu oameni de afaceri din Golf și cu Mircea Lucescu despre formația alb-roșie.

„Negoiță vrea să găsească o soluție de finanțare sau de cofinanțare. Că va fi Rednic sau altcineva... sunt sigur că se va găsi o soluție. Concluzia e că Negoiță nu vrea să scape de club, ci să coopereze cu cineva pentru a avea o situație mai bună. Cred că în cel mai scurt timp se va rezolva, pentru că va începe campionatul. Dinamo e într-o situație cum n-a mai fost niciodată.

Aceasta e marea eroare a celor care au dus echipele în faliment, s-au gândit la fotbal ca la o afacere. Fotbalul e în cădere liberă. Dinamo trebuie reconstruită de la zero. Echipa trebuie să fie și a suporterilor, nu neapărat s ă decidă ei, dar nici să suporte ceea ce se întâmplă, cum vrea fiecare”, a spus Anghelache la Pro X.

„Dăm acești bani, dar ce oferă Dinamo?”


Constantin Anghelache și Ionuț Negoiță

Fostul oficial dinamovist, unchiul fraților Negoiță, a dezvăluit și discuții avute cu oameni de afaceri și cu Mircea Lucescu despre preluarea clubului:

„Am vorbit acum un an și jumătate cu niște oameni din zona Golfului, am ajuns la o discuție. Ziceau: «Dăm acești bani, dar ce oferă Dinamo?». Eu am zis: palmaresul. Dar nu îi interesează ce era acum 25 de ani, ci ce vor obține ei.  Mai e sigla. Au zis: «Putem face alta, nu e o problemă care să coste bani». Numele Dinamo. «Asta da. Altceva?». Jucătorii, lotul, academia... dar nu au rezultate, cum e la Hagi de exemplu, care face ce trebuie și e și sprijinit. Cum Dinamo nu are toate astea, echipa nu e susținută, nu prea ai ce să vinzi acum. Cine dă banii se gândește ce trebuie să cheltuiască pentru a face echipă și a avea performanțe. Să reconstruiască Dinamo. Pentru asta, are dreptate și Rednic, ca să poți reface un lot e nevoie de 5-6 milioane de euro. Dinamo ia acum puțin de la LPF din televizări pentru locul 9, sponsorizările sunt mici...

Am tot discutat și cu Mircea Lucescu, suntem amândoi dinamoviști, el spune «Sunt dinamovist până la sânge, am stat aici ani de zile, mă doar inima, voi fi alături de club, dar nu-l cumpăr».

În România sunt foarte puțini tentați să facă asta. Îmi pare rău pentru ce se întâmplă cu Rednic, dar eu nu-l văd să preia clubul, el trebuie să aibă în spate un finanțator. Domnul Badea a plecat de la Dinamo, domnul Cohn a plecat, acum să caute din nou în rezerve să scoată 10 milioane să ia Dinamo? N-am vorbit cu ei, nu e problema mea, îi cunosc și știu că se gândesc la binele lui Dinamo, dar fără să se implice financiar.

Eu le-am zis celor de la club, când eram acolo, că singura variantă este proiectul socios”.

vezi și:

Asta ar mai lipsi: Mircea Rednic poate isca al treilea război total din fotbalul românesc, după CSA vs FCSB și FCU vs CSU Craiova!

AICI ai cele mai interesante statistici + clasamente în timp real din fotbalul intern și internațional!Acum a ieșit totul la iveală despre o prezentatoare tv de la noi și mafiotul Serghei Gorbunov! A fost arestată

Libertatea

Comentarii (26)

tzusti_reloaded  •  16 Iunie 2019, 17:14

ASOCIATIA AIA A ACTORASULUI..CE MAI FACE?..NU MAI VOR SOCIOS...ETI TI NA..OPORTUNITATE.. :)))))0

tzusti_reloaded  •  16 Iunie 2019, 17:09
Postat de ge0x pe 16 Iunie 2019, 14:13

Exact asta trebuie sa facem. Sa susținem clubul mergând la meciuri și cine antrenează și conduce Dinamo acum, sa facă tot posibilul sa scoată maxim. Și bine ai spus, sa speram ca asta e doar o perioadă mai grea peste care Dinamo v-a trece cât mai repede și cu bine.

FISTIK CU VARZA... CU FRATELE NU E ALTA OPTIUNE DACAT..?..FALIMENTUL BAH..FALIMENTUL..NU V AU AJUNS 6 ANI DE BLAH BLAH BLAH.. ? BLEAH ..DOAMNIEE CAT DE MULTI SUNTETI..

raikkonen79  •  16 Iunie 2019, 17:08
Postat de fara_pista pe 16 Iunie 2019, 12:42

Afaceriști din Golf? Adică de la cămile? Și cum rămâne cu oligarhul rus mai bogat decât toți miliardarii români la un loc? Sau măcar cu redbulii? Sau indienii lui Mutu? Sau fidelii coregrafi din asociația aia? Cum, nu se găsesc trei meleoane pentru DOAR DINAMO?

Ai inteles gresit! Este vorba despre un Golf 4.....din 99.

Vezi toate comentariile (26)

Comentează

Agenda

Oră Competiție / Post TV
12:00 Tenis, WTA

Turneul din Dubai

Digi 2
20:00 Fotbal, Liga 1

Hermannstadt - Astra

Digi 1, Telekom 1, Look Plus
21:30 Fotbal, Bundesliga

Bochum - Stuttgart

Digi 4
21:45 Fotbal, Serie A

Milan - Torino

Digi 2
Program TV complet

Liga 1