FOTBAL  »  Superliga  »  SEPSI - CFR CLUJ 2-1

EXCLUSIV Reacție imediată a fostului mare arbitru după scuzele publice ale lui Vassaras: „Un curent nou, semn de normalitate!”

Kyros Vassaras
Kyros Vassaras

Articol de , - Publicat luni, 18 decembrie 2023 11:14 / Actualizat luni, 18 decembrie 2023 11:36

Fostul arbitru Adrian Porumboiu (73 de ani) salută decizia lui Kyros Vassaras, șeful arbitrajului românesc, de a prezenta scuze în numele CCA pentru greșeala de la Sepsi - CFR Cluj 2-1.

Sepsi a câștigat meciul contra CFR-ului printr-un gol care nu trebuia validat, înscris cu contribuția lui Mario Rondon, care se afla în poziție de ofsaid.

Vassaras conduce o rețea de crackeri
EDITORIAL
Vassaras conduce o rețea de crackeri

În această dimineață, Kyros Vassaras a luat măsuri. Grecul din fruntea CCA a anunțat că arbitrii implicați în decizie vor fi reținuți de la delegări și a prezentat scuze publice, în numele CCA, față de clubul păgubit, CFR Cluj.

Adrian Porumboiu: „Salut gestul domnului Vassaras. Gest de fair-play”

Adrian Porumboiu, fost arbitru internațional, salută într-o reacție pentru GSP.ro decizia lui Vassaras de a admite public greșeala arbitrilor.

„E un curent nou, felicitări domnului Vassaras că și-a prezentat scuze în numele CCA pentru această greșeală. Ăsta este semn de normalitate, să recunoști când greșești.

În dinamica jocului a fost un ofsaid mic, dar cei din camera VAR au avut posibilitatea să-l analizeze și să ia decizia corectă.

Au tras liniile greșit, trebuia să-și dea seama că este ofsaid. Problema este că Vassaras nu le poate da înapoi punctul celor de la CFR, dar salut încă o dată gestul lui de a recunoaște greșeala, un gest de fair-play”, a comentat Porumboiu pentru Gazeta Sporturilor.

VIDEO cu golul victoriei din Sepsi - CFR Cluj

Mai multe știri din Superligă:

Doi foști internaționali, îngrijorați de un aspect observat în Superligă: „E preocupant acest trend”

Mandorlini l-a înfruntat pe reporter: „Că zici tu?! Sau cine zice?”

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (6)
1973
1973  •  18 Decembrie 2023, 18:13

De ce nu a făcut la fel și la finalul partidelor dintre Oțelul Galați și FCSB din Cupa României, atunci când stelistii au marcat al doilea gol printr-o minge care nu a părăsit terenul. La fel putea să intervină Vassaras și la finalul partidelor jucate între Poli Iași și Farul Constanța, Sibiu cu Farul Constanța, Farul Constanța cu Voluntari din turul acestui campionat când fosta campioană a primit gratuit 2 penalty-uri.

dr.jivago
dr.jivago  •  18 Decembrie 2023, 16:43

Porumboiule esti mic, mic si farsór! Frustrat ca ti-ai luat-o de la niste partide de poker , asa ca intre intelectuali , ramai cu jarul nestins in suflet , vesnic activ de vendetta… Nu-i chiar rau si ptr un tip exersat ca domnia d-voastra , razbunarea si fierea-n gat va caracterizeaza! Vei ramane acelasi tip grandilocvent , gargaragiu si plin de gaze, ineluctabil de la importanta personalului…

florar
florar  •  18 Decembrie 2023, 15:52
Postat de adybumbescu pe 18 Decembrie 2023, 11:38

lasa ca asta e razbunare dupa etapa trecuta cand Steaua a pierdut 2 puncte dupa gafa lu Gaman si Coltescu la simularea grosolana a lu Otele...

Ce razbunare vezi tu cand Steaua a pierdut 2 puncte la Cluj iar CFR cade pe egal-a luat nemeritat unul cu noi si a pierdut unul cu Sepsy cam la limita pentru ca se uita de faza cu Otele de la primul gol-...

Vezi toate comentariile (6)
Comentează