FOTBAL  »  Superliga  »  CFR CLUJ

Adrian Porumboiu reacționează după ce Marius Șumudică a amenințat că publică mesaje din perioada Vaslui: „Hai să fim serioși. Astea sunt copilării”

Adrian Porumboiu
Adrian Porumboiu

Articol de GSP - Publicat sambata, 21 august 2021 09:38 / Actualizat sambata, 21 august 2021 10:03

Adrian Porumboiu, fost patron la FC Vaslui, a vorbit despre declarația lui Marius Șumudică la adresa sa, în care antrenorul lui CFR Cluj amenința că va face publice niște mesaje din perioada când antrena la Vaslui.

Porumboiu a ținut să specifice că nu s-a simțit atacat de declarațiile lui Șumi și că vrea să încheie polemica în care a intrat cu antrenorul clujenilor.

„N-a spus nimic la adresa mea. Ce spune, că are un mesaj de la mine? Poate, cine știe ce amintiri o avea în legătură cu mine. Hai să fim serioși. Ce să aibă? Astea sunt copilării. Nu stau acum să…Ce mesaje? Eu am mesaje cu ei? Mă faceți să râd. Nu mă simt cu nimic implicat în problemele astea. 

Eu nu stau acuma în disputele cu Șumudică și cu Iordănescu. Mi-am spus un punct de vedere, civilizat și cu asta basta. N-a spus nimic Șumudică de mine”, a spus Porumboiu potrivit Fanatik.

Porumboiu, mesaj pentru Șumudică și Iordănescu

Fostul finanțator al Vasluiului a ținut să încheie disputa cu cei doi antrenori, spunând în glumă, că le dorește ca la meciul direct să piardă amândoi.

„Sunt antrenori, sunt profesioniști, să-și vadă de carierele lor, atât. Le doresc succes amândurora. Și, dacă s-ar putea, în meciul pe care-l joacă, să-l piardă amândoi (n.r. râde). 

Ei sunt la două echipe care nu-mi sunt simpatice. Absolut niciuna nu mi-aș dori să câștige. Eu le doresc succes, că au fost la Vaslui, n-am nimic cu ei. Eu închei subiectul respectiv, n-are nicio logică să-l continui”, a mai spus Porumboiu pentru sursa citată.

Meciul CFR - FCSB se joacă pe 29 august, la Cluj. Antrenorul roș-albaștrilor, Edi Iordănescu, este încrezător în victoria echipei sale.

„Îmi pare rău ca ne-am ales cu o dispută publică pe care nimeni nu a dorit-o. Îmi doresc ca Șumi să fie mai bun ca și mine, iar eu să câștig la Cluj peste 2 etape”.

Citește alte știri despre fotbalul din Liga 1:

Ruptură TOTALĂ! Ieșirea lui Gigi Becali l-a lăsat pe Edi Iordănescu fără unul dintre cei mai valoroși fotbaliști

Adrian Mutu și-a găsit decar: „Are multă calitate, nu rămâne mult timp în Liga 1” + Când vor aduce oltenii un atacant: „N-am găsit la banii oferiți de Mititelu”

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (1)
terente1
terente1  •  21 August 2021, 16:21

ridicol de josnic acest personaj porumboiu , cautat cu insistenta de mass-media tocmai pt a creea scandal cu mizeriile lui.

Vezi toate comentariile (1)
Comentează
Close