FOTBAL  »  Superliga  »  ARBITRAJ

Adrian Porumboiu nu are milă de arbitrul George Găman după CFR - Gaz Metan: „S-a demascat. Nu are ce căuta în arbitraj!”

George Găman, „centralul” meciului CFR Cluj - Gaz Metan 1-2
George Găman, „centralul” meciului CFR Cluj - Gaz Metan 1-2

Articol de GSP - Publicat luni, 02 noiembrie 2020 13:05 / Actualizat luni, 02 noiembrie 2020 14:10

Fostul arbitru Adrian Porumboiu (70 de ani) l-a criticat dur pe George Găman, „centralul” care a condus partida dintre CFR Cluj și Gaz Metan (1-2).

CFR Cluj, prin vocile antrenorului Dan Petrescu și a oficialilor, a criticat dur maniera de arbitraj a meciului din Gruia. Gaz Metan a plecat victorioasă de la Cluj-Napoca, însă CFR a avut un gol anulat. Eronat, acuză ardelenii, care nu înțeleg cum „centralul” Găman a intervenit peste arbitrul de tușă, Orbuleț.

Adrian Porumboiu a găsit o altă greșeală flagrantă: faptul că arbitrul a fluierat finalul partidei chiar înainte ca CFR Cluj să execute un corner, deși minutele de prelungire nu trecuseră încă.

Adrian Porumboiu: „N-ar ce căuta în arbitraj”

„Consider că am văzut un arbitraj care nu ar trebui să existe nicăieri în lumea asta. Nu m-a surprins că nu s-a dat un 11 metri care a fost, că nu s-a dat un gol care era valabil, dar arbitrul s-a demascat, a rămas exact în fundul gol pe teren în momentul în care a dat 5 minute de prelungiri, nu s-au jucat nici 3 minute, fără schimbări, fără întreruperi, și când se întâmplă o lovitură de la colț pentru CFR, tu, care n-ai ținut cele 5 minute, fluieri finalul partidei. 

Ce, mă, ti-era frică? Lasă-i să execute lovitura de la colț. Era în timpul regulamentar. În acel moment, după părerea mea, arbitrul a rămas în fundul gol pe teren, desculț, exact cum l-a născut mămițica lui. N-are de ce să poarte niciodată un costum de arbitru un asemenea om, care își arată pe față tendința clară de a favoriza o echipă. 

Lasă-i să bată cornerul, ce dacă dă gol? Te scoteau din toate necazurile, din toate erorile din timpul partidei. Nici nu mă mai iau de celelalte faze. E clar că nu are ce căuta în arbitraj, și-a greșit total meseria”, a declarat Porumboiu, la PRO X.

Scandalizat de arbitraj, Neluțu Varga, patronul lui CFR, a avertizat că echipa sa nu se va prezenta la următorul meci din Liga 1, cu FC Argeș - detalii AICI

VIDEO. Costin Curelea, după CFR - Gaz Metan 1-2: „Doar ghinionul a făcut să nu înscriem”

Citește mai multe știri despre CFR Cluj:

Neluțu Varga nu dă înapoi » Detaliul care confirmă intenția lui CFR Cluj de a nu se prezenta la următorul meci din Liga 1

Declarații incredibile despre CFR Cluj » Un greu din PSD s-ar implica la echipă: „Dan Petrescu e sub presiune!”

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (63)
terminator
terminator  •  02 Noiembrie 2020, 17:18
Postat de clujcampion pe 02 Noiembrie 2020, 17:15

Cand scrii Steaua si inca cu majuscule, e clar ca n-ai ce citi in de postezi.

citeaste aci franare :https://www.gsp.ro/fotbal/liga-1/dinamovistii-au-pus-tunurile-pe-cfr-ardelenii-au-luat-trei-titluri-cu-sprijinul-arbitrilor-518261.html.... pentru campionatele 2007/2008 , 2009/2010 si 2011/2012 ...https://www.gsp.ro/fotbal/liga-1/fcsb-pierde-clar-batalia-arbitrajelor-7-puncte-cadou-pentru-cfr-arbitrii-care-au-gresit-cel-mai-mult-topul-greselilor-pro-cfr-cluj-529183.html...... camp 2017/2018 ...https://www.gsp.ro/fotbal/liga-1/analiza-gsp-revolutia-din-fotbal-fcsb-e-victima-arbitrilor-din-simbolul-puterii-dinainte-de-89-ros-albastrii-au-ajuns-sa-fie-doborati-de-pe-locul-1-de-fluierasi-560461.html ….. camp 2018/2019 ...https://www.fanatik.ro/cavalerii-in-negru-cel-putin-2-greseli-mari-de-arbitraj-pe-etapa-analiza-erorilor-care-au-influentat-clasamentul-cum-arata-19080488..... pentru camp 2019/2020... https://www.gsp.ro/fotbal/liga-1/cfr-favorizata-de-arbitri-si-in-acest-sezon-hermannstadt-ca-pe-vremea-cooperativei-dinamo-victima-fluierasilor-614883.html

clujcampion
clujcampion  •  02 Noiembrie 2020, 17:15
Postat de seantheman pe 02 Noiembrie 2020, 17:12

etapa a 6-a din sezonul trecut STEAUA – Poli Iași 1-2: arbitrul nu acordă un penalty clar pentru un fault în careu la Harlem Gnohere. Scorul a fost 1-1 în acel moment am pierdut 3 puncte. tot sezonul trecut clona csu ne-a furat in meciul retrur din playoff. 3 puncte pierdute. sunt zeci de meciuri in ultimi 3-4 ani in care Steaua din liga 1 a fost furata. numai ce imi aduc acum anminte.,

Cand scrii Steaua si inca cu majuscule, e clar ca n-ai ce citi in de postezi.

seantheman
seantheman  •  02 Noiembrie 2020, 17:12
Postat de jean.valjan pe 02 Noiembrie 2020, 16:41

Pai nu vezi ca amintesti doar de meciuri din urma cu 3-4 ani sau mai mult ? Repet, in ultimele 3 sezoane, fcsb nu a pierdut nici un meci din cauza arbitrajului ! Scrie tu aici unul, cu greseli demonstrate, nu cele ein capul tau ! Un meci pierdut de fcsb in ultimele 3 sezoane din cauza arbitrului ! ?Unul macar sa gasesti !

etapa a 6-a din sezonul trecut STEAUA – Poli Iași 1-2: arbitrul nu acordă un penalty clar pentru un fault în careu la Harlem Gnohere. Scorul a fost 1-1 în acel moment am pierdut 3 puncte. tot sezonul trecut clona csu ne-a furat in meciul retrur din playoff. 3 puncte pierdute. sunt zeci de meciuri in ultimi 3-4 ani in care Steaua din liga 1 a fost furata. numai ce imi aduc acum anminte.,

Vezi toate comentariile (63)
Comentează
Close