FOTBAL  »  Superliga  »  FCSB

Adrian Porumboiu râde de Gigi Becali: „Acum are mai mult timp de psalmi și cântece bisericești, își face rugăciunile în liniște” » Ce spune de o revenire în fotbal

Adrian Porumboiu
Adrian Porumboiu

Articol de GSP - Publicat luni, 28 ianuarie 2019 21:58

Vremurile în care Gigi Becali și Adrian Porumboiu duceau bătălii aprige pentru supremație în fotbalul românesc au apus. 

Fostul finanțator al lui FC Vaslui exclude categoric un come-back în fotbal și glumește pe seama lui Gigi Becali, care e unicul finanțator din „vechea gardă” rămas în industrie. 

„Pentru mine, fotbalul e un capitol închis. Becali are acum mai mult timp de psalmi, biserici, cântece bisericești. Își face rugăciunile în liniște, nu-l mai tulbură nimeni. Cu cine să se mai certe? Cu Borcea, sărăcuțul?”, a spus Porumboiu, la TV Digi Sport. 

Adrian Porumboiu a finanțat-o timp de 10 ani pe FC Vaslui, echipă care a dispărut între timp de pe harta fotbalului românesc. Porumboiu s-a retras în 2013 de la conducerea clubului, lăsând în spate o afacere în care a investit zeci de milioane de euro și nu a câștigat nici măcar un trofeu.

Vezi și: Adrian Porumboiu, reacție nemiloasă după ce Stanciu s-a transferat în Arabia Saudită: „E o mare dezamăgire. Căderea lui Stanciu e vertiginoasă!”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează