FOTBAL  »  Superliga  »  GSP LIVE

EXCLUSIV VIDEO Adrian Porumboiu, replică acidă pentru secretarul general al LPF: „Ușor cu pianul pe scări că îți cad clapele peste nas”

Adrian Porumboiu l-a taxat la GSP Live pe Justin Ștefan, secretarul general al LPF
Adrian Porumboiu l-a taxat la GSP Live pe Justin Ștefan, secretarul general al LPF

Articol de GSP - Publicat luni, 18 mai 2020 11:19

În direct la GSP Live, Adrian Porumboiu (69 de ani) i-a dat o replică acidă secretarului general al LPF, Justin Ștefan, după ultima declarație a acestuia. 

  • CONTEXT: Justin Ștefan a avut o reacție dură la adresa lui Ciprian Paraschiv, președintele lui Poli Iași, omul care a inițiat demersul încheierii play-out-ului Ligii 1: „ Acțiunea lui e o aberație de nedescris. Ne întoarcem pe vremea cooperativei” (MAI MULTE DETALII AICI) 

„L-am văzut pe Justin că domne, nu e pe vremea Cooperativei. Păi măi, tu te-ai născut din Cooperativă. Ai făcut parte cu comisiile alea, și dirijai toate treburile astea tenebroase din fotbalul românesc, prin comisiile la care participai. Ușor cu pianul pe scări că îți cad clapele peste nas”. 

VIDEO Replica lui Adrian Porumboiu pentru Justin Ștefan

Justin Ștefan a venit la Ligă după alegerile LPF din 2013, când Gino Iorgulecu l-a învins pe Dumitru Dragomir. Alegerile au fost unele controversate, deoarece cu o seară înainte, mai mulți conducători din fotbal s-au întâlnit la un restaurant cu Liviu Dragnea și Victor Ponta. 

„Politicienii joacă cel mai nefast rol pe care îl poate juca cineva într-o societate normală. Ei se implică direct: când e să pui un șef la Ligă, pui pe masă 140 de milioane de euro și îl numești pe prietenul tău. Tu nu dai banii de la mămițica sau tătițicul tău. Doi bagabonți, nu le mai dau numele, care au avut putere în România, au făcut treaba asta (n.r. - se referă la Victor Ponta și Liviu Dragnea)” -Adrian Porumboiu la GSP Live

Citește mai multe știri de la GSP LIVE:

Adrian Porumboiu acuză un celebru Steaua - Dinamo: „Blat ordinar! Nu sunt tăntălău! Lăcătuș și Prunea au venit la mine după meci”

Adrian Porumboiu, reacție incredibilă la GSP Live, după reluarea Bundesliga: „E ca o partidă de sex prea protejată”

„Fotbalul se «deteritorializează»! Nu mai există ceva esențial” » Un profesor de antropologie, Christian Bromberger, conferință de excepție despre o „mutație” în fotbalul de azi: „Am plecat de la tifoso, adică boală contagioasă, și am ajuns aici”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (1)
cornelconasu
cornelconasu  •  19 Mai 2020, 12:43

GSP ȘI ȘTUCAN !!!! CARE ESTE MOTIVUL PENTRU CARE ADUCEȚI ÎN STUDIO PERSOANE COMPROMISE, IMORALE, CU PROBLEME PENALE ȘI CARE AU ”CONTRIBUIT” LA DISTRUGEREA FOTBALULUI ROMÂNESC ?! PENTRU RATING AȚI AJUNS SĂ CĂLCAȚI PE CADAVRE ?!!

Vezi toate comentariile (1)
Comentează