FOTBAL  »  Superliga  »  CORONAVIRUS

CORONAVIRUS. Adrian Porumboiu se ține de glume în izolare: „Am făcut 140 de kilometri în casă, mai am puțin și ajung la București”

Adrian Porumboiu
Adrian Porumboiu

Articol de GSP - Publicat luni, 06 aprilie 2020 14:18

Adrian Porumboiu (69 de ani), fost arbitru și finanțator la FC Vaslui, mărturisește că n-a renunțat la antrenamente nici în timpul izolării.

Omul de afaceri se antrenează la foc automat în casă și are timp să și glumească: „Am făcut 140 de kilometri în ultimele 25 de zile. Mai am puțin și ajung la București. Mă antrenez, e bine pentru sănătate”, a spus Porumboiu, la Pro X.

Porumboiu, despre gestul lui Ionuț Negoiță: „Deplasat!”

Porumboiu l-a taxat pe Ionuț Negoiță, finanțatorul celor de la Dinamo, care a donat 100.000 în lupta împotriva coronavirusului. Între timp, fotbaliștii „câinilor” au intrat în șomaj tehnic. 

„Mi s-a părut o chestie depasată ce a făcut Ionuț Negoiță. Înțeleg să faci o chestie altruistă, dar ai și jucători...”

VIDEO.  STUDIU. Fiecare caz nou de coronavirus ar putea produce într-o lună alte 244 de cazuri de infectare

Citește și alte știri de actualitate:

Adrian Porumboiu exclude o revenire în fotbal, îl „înțeapă” pe Negoiță și face acuze GRAVE: „Campionatele erau stabilite de forțe obscure”

Jandarmeria Română, postare șocantă! Tentativă uluitoare a unui român: a încercat să introducă droguri de mare risc într-un centru de carantină din Ilfov

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (1)
520143398153430
Pavel Radu  •  06 Aprilie 2020, 18:23

De aici inteleg ca bietul Porumboiu sta intr-un apartament la bloc ?

Vezi toate comentariile (1)
Comentează